Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 iPhone 4S 32 GB Beyaz - iPhone 5 16 GB Beyaz Satın Al 27 Ekim 2013 00:22 1 1 iPhone 4S 32 GB Beyaz - iPhone 5 16 GB Beyaz Merhaba arkadaşlar , iyi forumlar iyi alışverişler .. Elimde 2 adet Apple ürünü cihaz var . Birisi iPhone 4S 32 GB Beyaz pasaport kayıtlı diğeri iPhone 5 16 GB Beyaz pasaport kayıtlı . Cihazların ikisi de 10 üzerinden 9,5 alabilecek seviyededirler ! iPhone 5 - 16 GB - Beyaz - Ekran ve çerçeve gayet temizdir resimlerine bakabilirsiniz - Pasaport kayıtlı - Kutu ve içeriğini kendim sıfır alıp koydum içine . Alırken yanında verilmedi - Malesef İOS 7'dir - Bazı insan denen şahsiyetler İOS 7 cihazlara iCloud hesabını bırakıp öylece satıyorlar . Alırken de bunlara dikkat edin sonradan başınız çok ağırır .. - Cihaz tamir sürecinden geçti . Şimdi arada sırada ekranda sorun oluşuyor . Ekran dışında başka hiçbir sorunu yok . Bunu alacak kişiye telefonla anlatabilirim .. - Arka kapakta ki imei kısmı photoshop ile silinmiştir . Güvenlik amaçlı yapılmıştır . Orjinal kapaktır .. - Ön ve arka da jiletin vardır iPhone 4S - 32 GB - Beyaz - Ekran ve çerçeve gayet temizdir resimlerine bakabilirsiniz - Pasaport kayıtlı - Kutusu yok . Yanında sadece şarj cihazı verilecektir - İOS 6.1.3'tür . Alacak kişi güncelleyebilir - Cihaz tamir sürecinden geçti . Şu anda sadece arka flash çalışmıyor . Diğer her şeyi çok güzel çalışıyor . - Arka kapakta ki imei kısmı photoshop ile silinmiştir . Güvenlik amaçlı yapılmıştır . Orjinal kapaktır .. - Önde kırılmaz çizilmez arkada ise normal jiletin vardır iPhone 4S için istediğim fiyat 1000 liradır . Pazarlık kabul edemiyorum malesef ! iPhone 5 için teklif fiyatları alıyorum . Uygun gördüğüm fiyata vereceğim .. Takas teklifleriniz üst kademe cihazlarla olabilir .. Şurada şu kadar şunun şöyle derdi var , orada bu kadar .. Orada ucuzsa kast ettiğin yerden al kardeşim . Lütfen ilanı baltalamak için boş mesajlar yazmayın .. TEL : 0542-325-11-22 Fiyat : 1000 TL Miktar : 2 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Aras Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Alınık Mac -- i5-i7 ve 27" Temiz PS3 Arıyorum Acil Satılık -- 2 Günlük İlan -- Tertemiz Kayıtlı iPhone 5 -- 1100 TL iPhone 4S 32 GB Beyaz - iPhone 5 16 GB Beyaz