Şimdi Ara

İphone 6s 16 gb ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 5s ten geçmeyi düşünüyorum sizce yetermi bana bu hafıza telefondan beklentim sosyal ağlar ve coc gibi 3-4 oyun sizce yeter mi kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi beklemedeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Arkadaşlar 5s ten geçmeyi düşünüyorum sizce yetermi bana bu hafıza telefondan beklentim sosyal ağlar ve coc gibi 3-4 oyun sizce yeter mi kullanan arkadaşlar yorum yapabilir mi beklemedeyim

16 GB Yetmez, 64 GB alın çünkü 4K video kayıt ve resimleri doldurman çok MB hafız fazla oluyor. :)
  • beklentin o ise 16gb yeter. bende de 16 gb var, daha 7gb boş. resim video ile zamanla o da dolar. bana yetiyor. :)
  • Cok video ceken birisi değilim ayda senede 2 defa suan 150 foto var müzik yüklerim sadece götürür mü

• Durum el veriyorsa16 gb düşünme derim,32 gb yok o yüzden 64 iyidir

• Faturaya ek alıcam hocam ama suan vodafone sitesinde göremedim 64 sadece 16 gördüm

• quote:

Orijinalden alıntı: Mmertkk

Cok video ceken birisi değilim ayda senede 2 defa suan 150 foto var müzik yüklerim sadece götürür mü

tam ben gibisin hocam. yeter o zaman rahatca. :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 6S 16 GB 1000 TL
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • UyGaR___ kullanıcısına yanıt
    ben sosyal ağa takılıyorum sadece oyun uygulama ile fazla işim olmuyor

• Ben 6+ kullanıyorum fotoğraf ve videolarımı devamlı harddiskime atıyorum mümkün olduğunca az tutuyorum dediğim gibi yaparsanız bence götürür 🙂

• Yazdıklarınıza göre yeter ama ileride sorun çıkartabilir.

• 64 alın. Cihazın hakkını vererek kullanın

• Ben de bu ikilem arasında kaldım 64 aldım. 3 sene iphone kullandım, tüm fotoğraflar videolar hep telefonda kaldı. Birgün temizleyeyim de yer açılsın diye bilgisayara attım her şeyi. Birkaç ay sonra windows çöktü, tabi ben yedekleri unutup formatladım bir an önce sorun düzelsin diye. Dolayısıyla yedek medek kalmadı.
    Bilgisayara yedeklemek güvenilir değil, ya CD yazın ya da cloud servera aktarın eğer 16'lık alacaksanız. Kaldı ki 4 katı depolama için 400 lira fazla vermeye değer diye düşünüyorum. Riskler göz önüne alındığında.
  • Vodafonede 64 lük gözükmüyor sitesinde 16 var hocam nasıl öğrenebilirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.