Şimdi Ara

iphone 4s 5.1.1 yüklenebiliyor--21 kasım 2012 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.928
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: akid

Arkadaşlar bilginiz olsun bu yöntem ile restore ederseniz baseband güncellenir ve cihazı gevey ile kullanıyorsanız yeni gevey almak zorunda kalırsınız o yüzden cihazınız sim kilitsiz değilse uzak durun.

basebandı koruyarak yapıyor.ayrıca elinizde shsh blob olmasına gerek yok.cydia serverden remote olarak indiriyor.tiny umbrellayada gerek yok.
    orjinal sw ve son surum redsnow yeterli sadece.

not:benim chazım iphone 4.iphone 4s benim dedigim gibi olmayabilr

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YediyuzYetmisYedi -- 25 Kasım 2012; 11:49:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YediyuzYetmisYedi

quote:

Arkadaşlar bilginiz olsun bu yöntem ile restore ederseniz baseband güncellenir ve cihazı gevey ile kullanıyorsanız yeni gevey almak zorunda kalırsınız o yüzden cihazınız sim kilitsiz değilse uzak durun.

basebandı koruyarak yapıyor.ayrıca elinizde shsh blob olmasına gerek yok.cydia serverden remote olarak indiriyor.tiny umbrellayada gerek yok.
    orjinal sw ve son surum redsnow yeterli sadece.

not:benim chazım iphone 4.iphone 4s benim dedigim gibi olmayabilr

Emin misin abi? restore atcaz diye tlefondan olmayalım :)
  • dün kendi telefonuma yaptım:) gayet guzel çalışıyor.jb yaptım bide üstüne.
    herzaman bir risk vardır sorumluluk size ait:)
  • neyse zaten 6 çıkarsa ona yaparız çünkü her yaptıgımda 2 saat ugrastıyorda eğer çıkarsa sunu aklımı aldıa 6 ios cıkarsa furios mod 6yı mı beklicem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alvarez

quote:

peki geveyli cihazlar için 5.1.1 den temiz restore nasil yapacagız

Maalesef şimdilik yapılamaz Redsn0w'un yeni versiyonun çıkmasını bekleyeceksiniz.

teşekkürler bir sorum daha olacak benim iphone 4 kilitli . gevey furios mod yazılımı ile hattı otomatik buluyor. diyelim ki ios 6 çıktı, ben birde furios modun cydia reposu için ios 6 ya uygun olanını beklemek zorundayım dimi?

Furious mod'un 6.0.1 versiyon'u mevcut değil diye biliyorum çünkü henüz jailbreak çıkmadı varsa da ona uyumlu gevey olması lazım yada ileride custom rom desteği gelirse baseband koruyarak yükseltme yapabilirsin.Yukarıda ki arkadaşın cihazı iphone 4 maalesef 4s için henüz baseband yüksetmeden restore yapmak mümkün değil eğer yeni bir gevey almak istemiyorsan deneme derim.

• Arkadaslar burdaki gibi restore yapmaya çalışıyorum '' re-restore failed. You might have guessed the current fw incorrectly and it may not really be iPhone 4,1_5.1.1_9b206'' uyarisi cikiyor. Lütfen yardımcı olun arkadaslar 2 gündür uğraşıyorum. Telefonu servise vericem wifi bozuk veremiyorum kac gündür.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Absinthe ile 5.1.1 kurmuştum ama restrore yapamıyorum.Expoit diyor anlamadım ne yapmam gerek :(
  • Telefonum Iphone 4 32GB up
  • aksam bende deneyecegim burdaki yonergeleri insallah olur..iphone 4s 5.1.1 jailbreak li sim free cihazim var..sapitmaya basladi bu ara temiz kurulum sart oldu..insallah tekrar 5.1.1 yuklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: trakonya79

telimde 511 yüklü 3-4 aydır bu şekilde kullanıyordum geçenlerde gördüğüm türkçe siriyi yükledim baktım telin açılma süresi aşırı uzadı telde kasmalar var vs vs..dedimbi temiz restore atayım.

kullandığım araçlar.

1-iPhone4,1_5.1.1_9B206_Restore ipsw dosyası (802 mbyt)

2-redsn0w_win_0.9.15b3

cydida telimin 511 shsh kaydı yesil olarak gorunuyordu,bende tinyumbrella calıstırıp shsh leri pc ye aldım bilgisayarım/c/kullanıcılar/kullanıcı adı/.shsh

neyse gel gelelim restore işlemine..

hiç itunes vs kullanmıyoruz yonetici olarak redsn0w_win_0.9.15b3 çalıştırdım extras tıkladım,en altda even more tıkladım,en üstte restore tıkladım,ipsw ye tıkladım kısa bir beklemeden sonra karşıma gelen 1 2 uyarıyı kabul ettim telim aynı itunese bağlanmış gibi restore olmaya başladı ve bingoooo...

tele restore işlemenini uyguladıktan sonra bilgisayarımda c/kullanıcılar/kullanıcı adı/.shsh klasörünü sildim pcyi restrart ettim aynı adımları tekrarladım ve tel yine sorunsuz şekilde restore oldu ne bir 1600 hatsı ne bilmembaşka bir hata.

telim sim free iphone 4s 16gbyt

not:kullandığım ipsw dosyası modifiyeli falan değil orjinali neyse odur.

umarım acıklayıcı olablimişimdir sürcü lisan oldu ise affola.

Merhaabalar,
    Yukarıdaki adımlarda şunu anlamadım bu tinyumbrella ile aldığınız SHSH kaydını hangi adımda ne şekilde kullanıyoruz onu çözemedim ? Onu bir anlatabilirmisiniz ?

• Arkadaslar ben en son versiyon tinyumbrella ile ile shsh kaydi aldım. Telefonda 5.1.1 yüklü ancak cydia da ustte yesil yaziyla shsh iOS 6.0.1 yazıyor. Tinyumbrella da da 6.0.1 yazıyor. Ben simdi 5.1.1 shsh kaydi almış mı oluyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydefne

Arkadaslar ben en son versiyon tinyumbrella ile ile shsh kaydi aldım. Telefonda 5.1.1 yüklü ancak cydia da ustte yesil yaziyla shsh iOS 6.0.1 yazıyor. Tinyumbrella da da 6.0.1 yazıyor. Ben simdi 5.1.1 shsh kaydi almış mı oluyorum.

merhaba;demekki zamanında 511 kaydı almamışsınız! sizde sadece 601 kaydı var geriye yönelik kayıt alınamıyor.511 yukleyemessiniz sakın denemeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nahara

quote:

Orijinalden alıntı: trakonya79

telimde 511 yüklü 3-4 aydır bu şekilde kullanıyordum geçenlerde gördüğüm türkçe siriyi yükledim baktım telin açılma süresi aşırı uzadı telde kasmalar var vs vs..dedimbi temiz restore atayım.

kullandığım araçlar.

1-iPhone4,1_5.1.1_9B206_Restore ipsw dosyası (802 mbyt)

2-redsn0w_win_0.9.15b3

cydida telimin 511 shsh kaydı yesil olarak gorunuyordu,bende tinyumbrella calıstırıp shsh leri pc ye aldım bilgisayarım/c/kullanıcılar/kullanıcı adı/.shsh

neyse gel gelelim restore işlemine..

hiç itunes vs kullanmıyoruz yonetici olarak redsn0w_win_0.9.15b3 çalıştırdım extras tıkladım,en altda even more tıkladım,en üstte restore tıkladım,ipsw ye tıkladım kısa bir beklemeden sonra karşıma gelen 1 2 uyarıyı kabul ettim telim aynı itunese bağlanmış gibi restore olmaya başladı ve bingoooo...

tele restore işlemenini uyguladıktan sonra bilgisayarımda c/kullanıcılar/kullanıcı adı/.shsh klasörünü sildim pcyi restrart ettim aynı adımları tekrarladım ve tel yine sorunsuz şekilde restore oldu ne bir 1600 hatsı ne bilmembaşka bir hata.

telim sim free iphone 4s 16gbyt

not:kullandığım ipsw dosyası modifiyeli falan değil orjinali neyse odur.

umarım acıklayıcı olablimişimdir sürcü lisan oldu ise affola.

Merhaabalar,
    Yukarıdaki adımlarda şunu anlamadım bu tinyumbrella ile aldığınız SHSH kaydını hangi adımda ne şekilde kullanıyoruz onu çözemedim ? Onu bir anlatabilirmisiniz ?

merhaba;anlattıgım sistemde shsh kaydını hiç kullanmıyoruz gerek yok(program bunu arka planda kendisi yapıyor);fakat 511 yuklenebilmesi için daha önceden 511 shsh kaydının bir kereye mahsus alınmıs olması gerekiyor tınyumbrella ile kontrol edin eger 511 varsa yukleyebilirsiniz yoksa yok malesef.

• İki gündür bi çok yöntem denedim, en son bununla başardım.

iPhone 4S JB'li telefonumu 5.1.1'den JB'siz 5.1.1'e restore ettim ve yeniden JB yaptım gayet stabil durumda şu an.

Cydiadan baktığımda SHSH gözüküyodu ama tinyumbrella ile pc ye falan almadım, sadece redsnow ile 5.1.1 ipsw sini göstererek işlemi gerçekleştirdim.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tfa -- 27 Ağustos 2013; 20:53:41 >
  • trakonya79 T kullanıcısına yanıt
    5.1.1 den aynı sürüm yükleme var zaten yüksek bir sürümden düşemezsin a5 cihazlarda :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: tfa

İki gündür bi çok yöntem denedim, en son bununla başardım.

iPhone 4S JB'li telefonumu 5.1.1'den JB'siz 5.1.1'e restore ettim ve yeniden JB yaptım gayet stabil durumda şu an.

Cydiadan baktığımda SHSH gözüküyodu ama tinyumbrella ile pc ye falan almadım, sadece redsnow ile 5.1.1 ipsw sini göstererek işlemi gerçekleştirdim.

Teşekkürler

Bende bu yontemle zaman zaman restore yapiyorum,ve hala 511 ile devam ediyorum,

Gulegule kullanin rica ederim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.