Şimdi Ara

Iphone 4s acilll seçim yapmam lazım yardımm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ıphone 4s alacagım. fakat hangi renk olacagına karar veremiyorum bi türlü.
    beyaz ilerde kirlenirmi rengi sararırmı.
    hangisine uygun daha güzel kılıflar var
    hangisi daha şık duruyor.
    siz kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim...
    şimdiden teşekkürler :))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PavLovv -- 21 Mart 2012; 21:16:19 >

• Beyaz 4s al hocam yanina da beyaz karbon kilif tak. 4s im gelince oyle yapacagim cok sik duruyor.
    http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/iphone-4-kilif-beyaz-karbon-fiber-skin-sticker-k-45644674
    Forumda bir arkadasta satiyordu bulabilirsin.
  • iphone 4 de siyahı kullanmıştım begenmedim 4s de beyaz kullanıyorum harika:)
  • Beyaz kullaniyorum ama siyahta hosuma gitmiyor degil en iyisi 2 renkten de almak.ama bumper kilif vs kullanacaksaniz siyah derim sade hos dersen beyaz cunku kaplar guzel durmyyor bana gore
  • Siyah kullanıyorum gayet şık duruyor, beyazda fena değil artık zevkine göre seç
  • quote:

Orijinalden alıntı: PavLovv

merhaba arkadaşlar

ıphone 4s alacagım. fakat hangi renk olacagına karar veremiyorum bi türlü.
    beyaz ilerde kirlenirmi rengi sararırmı.
    hangisine uygun daha güzel kılıflar var
    hangisi daha şık duruyor.
    siz kullanan arkadaşlar yardım ederse sevinirim...
    şimdiden teşekkürler :))

yahu 1000 tane konu var forumda, üşenmeyip, hazıra konmayıp bi arama yapsanız azıcık okusanız çıkacak hepsi de:

http://forum.donanimhaber.com/m_57215143/mpage_1/key_siyah%2Cbeyaz/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_55526959/mpage_2/f_/key_siyah%2Cbeyaz//tm.htm#55685497

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cholonya -- 21 Mart 2012; 22:03:44 >

• Beyaz daha şık duruyor ama siyahtan vazgeçemem aldığında kesinlikle kap kullanmanı öneririm tozdan kirden değil cizikten dolayı
  • Arkadaşlar tavsiye konusunda cılkı çıkartmayı başarmışız valla adam alacağı rengi soruyor. :D Beyazın biraz daha dişiliği var her ne kadar unisex cihazlar olsada çiziği daha falza gösteriyor üzerindeki plastik kaplamada siyah kadar sağlam değil ayrıca beyazı siyahında 1 micron kadar daha ince.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kadir DOĞAN

Arkadaşlar tavsiye konusunda cılkı çıkartmayı başarmışız valla adam alacağı rengi soruyor. :D Beyazın biraz daha dişiliği var her ne kadar unisex cihazlar olsada çiziği daha falza gösteriyor üzerindeki plastik kaplamada siyah kadar sağlam değil ayrıca beyazı siyahında 1 micron kadar daha ince.

hocam bu söyledikleriniz kafamı karıştırmadı değil doğrusu. ayrıca beyaz için güzel kılıf göremedim ben pek etrafta..
  • Bende beyazı var. Beyaz, pembe gibi değildir :) çizik her ikisinde de belli olur .çünkü bu cihazlar parlak yüzeye sahipler.zaten yüzeyi için koruyucu alırsın muhtemelen.O kadar para insan riske girmek istemiyor.Piyasada kaliteli koruyucular çok fazla.
    Ben alırken kararsızdım yurt dışından getirdim.Siyah alacaktım son anda vazgeçip içim kararmasın dedim ve beyaz aldım gerçekten çok şık.Kirlenme gibi bir durum söz konusu değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.