Şimdi Ara

Iphone 4S Alacağım, Yardım Edebilir Misiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncrbykr -- 14 Ağustos 2012; 2:40:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ncrbykr

vodafone dan aldım rahatım :D

Vodafone Kontratsız ne kadar hocam fiyatı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mydyga

nakit paran varsa yurt dışından getirilmiş kutusu açılmamış cihazları tercih edin bence. garantinin Türkiye de bir işe yaradığını düşünmüyorum.

Garanti ise yaramiyor kismini anlamadim,Turkiyedeki servislerin durumu ortada ancak yinede sorunumuzu bir sekilde cozuyorlar.Yurtdisi urunu basa bela bozuldugu zaman ne olacak ? Bu arada konuyu acan arkadasa hayirli olsun gule gule kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende almayı düşünüyorum arkadaşlar. Haftasonu Vatanda 1.800 liraydı, hata ettim gidip almadım.

Dün gidip sorduğumda tekrar fiyat 1.900 olmuş.

Teknosa'da garip bir şekilde fiyat 2.000 tl. Burada Apple ürünleri satan mağaza var, orada da 1.900 lira. Bakalım bir süre bekliyeceğim.

Aynı ürünün aynı zamanlarda, farklı mağazalarda, farklı fiyatlarda olmasına bir anlam veremiyorum.
  • Sıfır kutuda 1750TL düşünen olursa mesaj atsın pazarlık payı vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fanatik_78

Sıfır kutuda 1750TL düşünen olursa mesaj atsın pazarlık payı vardır

hediye alacağım özel bir insana....

garanti şirketi, alım tarihi, satma nedenin bunlar hakkında pm atabilir misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yafoo

quote:

Orijinalden alıntı: mydyga

nakit paran varsa yurt dışından getirilmiş kutusu açılmamış cihazları tercih edin bence. garantinin Türkiye de bir işe yaradığını düşünmüyorum.

Garanti ise yaramiyor kismini anlamadim,Turkiyedeki servislerin durumu ortada ancak yinede sorunumuzu bir sekilde cozuyorlar.Yurtdisi urunu basa bela bozuldugu zaman ne olacak ? Bu arada konuyu acan arkadasa hayirli olsun gule gule kullan

sarı ekran sorununa çozüm bulmuyorlar, telefonu bir veriyosunuz 1 ay sonra ancak size geri dönüyor. ekranı kırıldı diyelim kullanıcı hatası diyerek yine size 200-300 lira kitliyorlar. garantisiz cihazın ekranını da 200-300 liraya yaptırabilirsiniz. her şey kullanıcı hatası olduğu için garantiyi gereksiz görüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sheida

quote:

Orijinalden alıntı: ncrbykr

vodafone dan aldım rahatım :D

Vodafone Kontratsız ne kadar hocam fiyatı?

kontratsız 2100 lira ama ben 55 liralık tarife kullanıodum o yüzden 1800 e aldım .
  • İzmir Vatan'ı aradım Balçova ve Bornova şubelerinde yokmuş 16Gb Beyaz maalesef :( 1 Hafta içinde gelir dedi konuştuğum görevli. Fiyatı 1800 müş. Garantisi de Genpaymış.

Sitesinde yazana göre stokta bulunduğu mağazalar:Bostancı, Antalya (Lara), Konya, Avcılar, Samsun, Sakarya (Adapazarı), Gaziosmanpaşa, Antalya (Konyaaltı), Sivas, Kahramanmaraş, Erzurum, Malatya, Ankara (Ümitköy), Pendik, Çorlu, Düzce, İnternet miş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sheida -- 14 Ağustos 2012; 16:31:59 >
  • Merhabalar,
    Iphone'numu gecen hafta kaybettikten sonra ben de 4 / 4s arayışı içine girdim. Bende en uygun 1799 TL 'ye kipa da buldum ama satıs sorumlusuna paralel ithalat oldugunu soyledi. o nedenle almaktan vazgectim.
  • Lütfen kusura bakmayın ama, konu basligini ilk okunduğunda -aylardan da ramazan oldugunda- paraya ihtiyacınızın oldugu izlenimi oluşuyor :)
    iPhone 4S alacağım yardım eder misiniz?
    Sadece espri...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sheida

Merhabalar,
    Uzun zamandır forumu takip ediyorum, Iphone 4S ile ilgili karşılaştığım tüm konuları okuyorum. 4S almaya karar verdim. Öncelikli kafama takılan Turkcell,Avea gibi bayiiden mi alsam yoksa Vatan, Teknosa gibi mağazadan mı alsam bilemedim. Taahhüt istemediğim için ve birikmiş param olduğu için nakit alabilme durumum var. Fakat aklıma takılan garanti olayı. Buradan okuduğum kadarıyla Bilkom, Mobiltel, Genpa ve Birghstar iyiymiş. Diğerleri paralel ithalat olduğu için hepsiburada gibi internet sitelerinden de almayı düşünmüyorum. Bilkomun ve Genpanın online mağazalarında stok yok. İstanbul'da ve İzmir'de nereden alabilirim? Genpa'nın yada Bilkom'un mağazaları var mı, gidip elden alabileceğim? Teknosa, Vatan, Mediamarkt'ın sağladığı garanti firmalarını bilen arkadaşlar var mı?

Bir diğer kafama takılan da micro sim kart. Hattım Avea 128 Kb kartım. Netten araştırdığıma göre Aveada 128 KB micro yokmuş. 64te de "sorunlu çalışıyor servis yok uyarısı" diye yazmış birçok kişi. 128lik kartımı kesitirip mi kullansam, yoksa Avea dan 64lük mü alsam? Turkcell'e geçmeyi düşünmüyorum. Daha önce kullanmıştım çünkü, ayrıca ailem ve çevrem hep avea.

Cevap veren herkese teşekkürler. İyi forumlar.

media markt dan al en ucuzu media markt ayrıca bilkom garanti sağlıyolar + garanti ötesi yaparsın 5 yıl bilkom yani iyi olur ve 20 günü geçerse garanti süresi 0 cihaz vermek zorundalar

128 kb hattınızı cihazınızı aldıgınızda aveaya götürün kessinler 5 TL işlem ücreti alıyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Crossovers -- 18 Ağustos 2012; 2:15:18 >

• quote:

Orijinalden alıntı: duru-kan

Lütfen kusura bakmayın ama, konu basligini ilk okunduğunda -aylardan da ramazan oldugunda- paraya ihtiyacınızın oldugu izlenimi oluşuyor :)
    Sadece espri...

Evet siz deyince bana da öyle geldi
  • Turkcellin de bayiiliğini yapan bir iletişim firmasından aldım. Ama tcellin beyazı ellerinde olmadığı için siyahla beyazı yan bayiiden değiştirdiler,o da mobilteldi garantisi. ben de mobiltel aldım. Fİyatı 1850. Imei sorgusunu da yaptım hemen ithalat yoluyla diyor. Faturada imei yazıyor kaşe tarih ve saat de yazıldı fakat garanti belgesi verilmedi ayrıyetten. Sorduğumda da fatura ve cihaz kutusu yeterli dediler, kutusunda mobiltel yazısı yapıştırılı. Mobiltel teleservice mi bağlı? Yoksa ayrı bir firma mı?

Bu aradailk başta tcell genpa almak istediğimi söylediğimde, ellerine 8 cihazın home tuşu sorunu ile ilgili genpanın hep tamir edip yolladığını diğer firmaların değişim yolladığını söylediler. Bilemem ne kadar doğru.
  • Kesinlikle teleservice garantili almalısın cihazın icini açmıyorlar ve direk yeni cihaz veriyorlar.benim hattim Turkcell 64 kb kesme hiçbir sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: duru-kan

Lütfen kusura bakmayın ama, konu basligini ilk okunduğunda -aylardan da ramazan oldugunda- paraya ihtiyacınızın oldugu izlenimi oluşuyor :)
    Sadece espri...

Bomba
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.