Şimdi Ara

iphone 4s amerika no sim kurulum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk iphone'um oldugundan cok acemi bir soru da olaiblir bilemiyorum ama amerikadan aldıgım unlock 4s'ime kavuştum. pasaport'a işleme olayı için bir süre daha beklemem gerekiyor. fakat sim kart olmadıgı için aktivasyon ekranından oteye gidemiyorum. acaba sim kartsız pasaporta işletene kadar kullanma olasılıgım yok mu sormak istedim? yoksa ben mi beceremedim diye dusunmekteyim...

• Aktivasyon için itunes yüklü bilgisayarınıza iphoneunuzu bağlayın.
  • Bende tamamen ayni sorunu yasiyorum. Tipa tip aynisi yakinin almanya'da yilbasi glecek kayit icin onu bekliorum ve telefon oyle duruuo bi kosede ama ben arastirdim ve sunu ogrendim. Turkcell'in bir bayisi (avea ve vodafone oyle mi bilmiyorum) telegonu bize getirin biz aktive ederiz sonra da kayit yapilana kadar kullanirsin ipod ozelliklerini demisti ama ben ona hattimi soylemedim ve korktum acikcasi yakinin gelsin sorunsuz halledeyim su isi diye. Aslinda su da bir secim ki ben yapamiyorum. Ben suan 3g kullandigim icin mikro sim alirsam hep o simde kalmam gerekecek ve o zaman tel. 7 gun sonra kapaninca telefonsuz kalacagim o yuzden yapamadim. Son olarak sunu onerebilirim bir arkadasinin mikro simini odunc al wifi noktasina veya vinnli bir pc'ye bagla oyle aktive et, ben okula kap ve ekran koruyucuz goturmek istemedigimden bunu yapmiyorum. Sana bol sans :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kayıtsız belli bir süre kullanabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: korayme

Aktivasyon için itunes yüklü bilgisayarınıza iphoneunuzu bağlayın.

itunes'da da aynı uyarı veriyor malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: memocan11

Bende tamamen ayni sorunu yasiyorum. Tipa tip aynisi yakinin almanya'da yilbasi glecek kayit icin onu bekliorum ve telefon oyle duruuo bi kosede ama ben arastirdim ve sunu ogrendim. Turkcell'in bir bayisi (avea ve vodafone oyle mi bilmiyorum) telegonu bize getirin biz aktive ederiz sonra da kayit yapilana kadar kullanirsin ipod ozelliklerini demisti ama ben ona hattimi soylemedim ve korktum acikcasi yakinin gelsin sorunsuz halledeyim su isi diye. Aslinda su da bir secim ki ben yapamiyorum. Ben suan 3g kullandigim icin mikro sim alirsam hep o simde kalmam gerekecek ve o zaman tel. 7 gun sonra kapaninca telefonsuz kalacagim o yuzden yapamadim. Son olarak sunu onerebilirim bir arkadasinin mikro simini odunc al wifi noktasina veya vinnli bir pc'ye bagla oyle aktive et, ben okula kap ve ekran koruyucuz goturmek istemedigimden bunu yapmiyorum. Sana bol sans :)

yanıt için teşekkürler.
    peki baska kartla aktive ettikten sonra kendi kartımla kullanabiliyor muyum yani pasaporta islemeye gittiğimde bproblem çıkmasın?

sana da bol şans :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sotsun

quote:

Orijinalden alıntı: memocan11

Bende tamamen ayni sorunu yasiyorum. Tipa tip aynisi yakinin almanya'da yilbasi glecek kayit icin onu bekliorum ve telefon oyle duruuo bi kosede ama ben arastirdim ve sunu ogrendim. Turkcell'in bir bayisi (avea ve vodafone oyle mi bilmiyorum) telegonu bize getirin biz aktive ederiz sonra da kayit yapilana kadar kullanirsin ipod ozelliklerini demisti ama ben ona hattimi soylemedim ve korktum acikcasi yakinin gelsin sorunsuz halledeyim su isi diye. Aslinda su da bir secim ki ben yapamiyorum. Ben suan 3g kullandigim icin mikro sim alirsam hep o simde kalmam gerekecek ve o zaman tel. 7 gun sonra kapaninca telefonsuz kalacagim o yuzden yapamadim. Son olarak sunu onerebilirim bir arkadasinin mikro simini odunc al wifi noktasina veya vinnli bir pc'ye bagla oyle aktive et, ben okula kap ve ekran koruyucuz goturmek istemedigimden bunu yapmiyorum. Sana bol sans :)

yanıt için teşekkürler.
    peki baska kartla aktive ettikten sonra kendi kartımla kullanabiliyor muyum yani pasaporta islemeye gittiğimde bproblem çıkmasın?

sana da bol şans :)

Sorun olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.