Şimdi Ara

iPhone 4S Batarya Değişimi (Video İnceleme) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
4
Favori
4.673
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende 2 ay önce buyincoins sitesinden 3,5 dolara (7-8 tl) aldım 4s bataryası. Tabi çin malı olduğu için muhtemelen baya çakma bir bataryadır diye düşünüyordum. Ama şuan için memnunum. Beklediğimden baya iyi çıktı. Telefon 24 saati rahat çıkarıyor.
  • bende 4s var. bataryasını değiştirmek istiyorum. garantisi yok. apple store ücretli değişim yapar mı? Yaparsa fiyatı ne olur? Kendim sipariş verip değiştirsem en kadar sağlıklı olur? Bilgilerinizi paylaşırsanız çok memnun olurum.
  • ke_arslan K kullanıcısına yanıt
    Yukarda videoda hepsinden bahsettim. Kendim sipariş ettim kendim taktım. şuan gayet memnunum. Apple store ücreti değişim yapıyor galiba ama çok pahalı olduğunu duymuştum. 250 tl falan olması lazım.
  • videoyu izledim, bende sipariş vermeyi düşünüyorum. Fakat ilk defa yurtdışından alışveriş yapacağım, siteye üye oldum.
    Birinci sorum; site ne kadar güvenilir? İkincisi ürünü bana kim getirecek? Seçtiğim kargo firmasını bilmiyorum. Ne kadar sürede gelecek? Hepsi muamma :)
    Firma gayet guvenilir. Sordugum butun sorulara 1 saat icerisinde sirketin yetkilileri kisisel mailleri ile cevapladilar İstanbula kadar kargo firmasi secebilrsiniz ama tavsiye etmem, ben en ucuzunu sectim. Digerleri cok pahali,

İstanbuldan sonra ptt isi ele aliyor. 13 gunde falan istanbula gelmis ordan marasa 7-8 gunde geldi.

Baska sorunuz varsa sorabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce sipariş verdim. ürün 24,95$ + 11$ kargo. Bunun dışında bir masraf çıkacak mı? gümrük, vergi, ptt v.s. için ücret ödeyecek miyim?
    Cebimden baska bir ucret cikmadi, Gumrukte sorun cikmiyor. Tabi batarya oldugu icin.

• Sipariş için kargo takip bilgisi amaçlı bir numara var fakat üzerine tıkladığım zaman veri bulunamadı diye hata çıkıyor. Yani kargo takip numarası var ama kargo bilgisi yok. Sizde yaşadınız mı böyle bir durum. 2 gün oldu sipariş vereli.
    Merak edecek bisi yok, ups kargo uluslar arasi tasimada tracking hizmeti vermiyor, ptt ye gectikden sonra ayni numara ile takip edebilirsin.1 - 1 bucuk hafta sonra pttnin sayfasindan ayni numara ile deneyebilrisn

• merhaba. sipariş vereli 2 hafta kadar oldu hala bilgi yok. ptt sayfasından sorguladığımda kayıt bulunamadı hatası çıkıyor :(
  • hiçbir yerde kargo takibi yapamadım ama az önce teslim aldım :) nasıl iş bu anlamadım
  • Pili kendim değiştirdim. Telefonu açtım fakat şebeke yoktu. Sadece "aranıyor" yazıyor fakat vodafone görünmüyordu bir türlü. Sizinde başınıza gelirse çözümü saçma ama basit, forum sitesinde okudum, ilk önce inanmadım ama denedim oldu. Pin kodu kapalı olan türkcell sim kart takın ve telefonu kapatıp açın. Daha sonra hücresel veri, 3g ve uçak modunu açıp kapatın. Sorun düzeliyor.
    Hocam sim karti falan cikartip takmistim, cihazi da simkarti olmadan acip sonrasinda pin girdim. Sorunsuz oldu ama aklimizda bulunsun.

Bu arada dedigim gibi ups kargo kargo takibi yapmaniza izin vermiyor. Fakat ptt den bakabilirdiniz, tabi ulkeye ne zaman girdigini bilemezsiniz. Neyse hayirli ugurlu olsun, ben halen cok memnunum. Umarim sizin icinde oyle olur .

• Bende 6 dolardan 2 adet sipariş ettim, biri yedek aliexpressten yeni bir tel alana kadar bunla idare edecegim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam elinize sağlık, güzel bir inceleme olmuş ama kullanım süreniz biraz az gibi, sürekli 3g-konum servisleri vb açık halde mi kullandınız?
  • Orjinalı bozmamak lazım
  • Bayadir forumda yoktum hemen cevaplayim,

3G kapatmiyorum sarjim %10 falan olursa eve gidene kadar acik kalmasi icin kapatiyorum. Bide wifi de surekli acik.

Bu arada simdi jb yaptim ekran kapali iken 3g kapatan bisi var sarjimi baya koruyor diyebilirim.

• FTorres kullanıcısına yanıt
    Bizim orjinal in kafa gitti :D mecbur kaldik, fakat sahsen ben ifixit den memnun kaldim. Sizde mecbur kalirsaniz tavsiye ederim.

Tabi 1 dolarada batarya var ne kadar guvenilir orasini bilemem.

• Bende çinden sipariş verip değiştirdim ekteki fotoda sagdaki batarya orjinal soldaki çin malı fiyat 6 dolar ücretsiz postayla aldım değiştirmem 3dk sürmedi
     iPhone 4S Batarya Değişimi (Video İnceleme) iPhone 4S Batarya Değişimi (Video İnceleme)

edit: şarj %20 olmadan açmaya kalkmayın kilitli ekranda kalıyor, açıp kapatınca düzeliyor(%20 şarj şartıyla)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiiin -- 16 Temmuz 2014; 16:39:42 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.