Bildirim
iPhone 4S Batarya Değişimi (Video İnceleme) (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arkadaşlar sizinle 2 bilgi paylaşmak istiyorum, pili alırken 2 adet almıştım, o pilide arkadaşımın cihazına takmaya çalıştım bugün, megerse arkadaşımın cihazı 4s miş uymadı
4s in orjinal pilini taktım tekrardan, cihazda şebeke sorunu oluştu,( 4 te böyle birşey olmuyor s e özel bi durum) google da aratınca çözümü buldum wi-fi ye bir kere
bağlanınca sorun çözüldü, o pilde elimde kaldı
arkadaşımda bi 30 gün daha eski piliyle idare edecek....
benim pilse şimdilik gayet başarılı 5 saat 45 dakika ekran süresi 17 saat bekleme süresi var minimum 3 g hep açık sabah 8 de şarjdan alıyorum akşamı rahat çıkarıyor..
edit : ilave battery doctor programı gerçekten işe yarıyor bence , deneyimime yazıyorum , kullanılmasını tavsiye ederim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakiiin -- 19 Ağustos 2014; 1:00:41 > -
Bataryayı almayı düşünüyorum orjinali artık 4 yılı devirdi.
Siz alalı 1 yıl oldu galiba durum nasıl hala memnun musunuz ?
Son durum hakkında bilgilendirirseniz sevinirim. -
ben gayet memnunum 3g sürekli açık wifi çalışıyorken 5-6 saat arası verim alıyordum. fakat benim telefonda yine wifi sorunu geldi 16 haftadır wifiyi çalıştıramıyorum gri wifi şeklinde duruyor bu nedenle mi 4 saate düştü bilmiyorum fakat yeni bir batarya alırsam aliexpress ten almayı düşünüyorum tabi xr9 un verdiği siteyide deneyebilirim -
İfixit`in sitesinde kapıda ödeme seçeneği var mı kartla ya da nakit olarak.
Veya bu ürünü kapıda ödeme seçeneğiyle alabileceğim başka site var mı ? -
gittigidiyordan almıştım belki orada öyle bi seçenek vardır. ama ifixit vb yabancı sitelerde kapıda ödeme olacağını sanmıyorum. -
Hocam batarya istatistiğini sıfırlamanızı öneririm.
Telefonu şarja takın
sonra
Apple logosu gözükene kadar home ve power tuşuna basın ve basılı tutun.
Apple logosu gözükünce tuşlardan parmağınızı çekebilirsiniz.
Ardından %100 doldurup bir 30-40 dakika daha şarjda tutun.
hiç kapatmadan telefon kendisi kapanana kadar (%0) normal kullanın.
Artık iOS bataryanızı yeniden öğrenmeye başlayacak.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X