Şimdi Ara

iphone 4s bataryam bozuldı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • başlıktada yazdığım gibi benim batarya iptal foto bile çekerken kapanmaya başladı 3g normal hücresel veri açmaya hiç gelmiyo direk kapanıyo tel hatta şarj dayken bile kapandığı oluyo bazen yani değiştiricem artık mecbur orjinal batarya okuduğuma göre üretilip satılmıyo yan sanayi alıcam mecbur telefoncuya sordum 60 lira dedi 60 lirada yan sanayi bataryaya vermek saçmalık kendim alıcam montajını yapmasını bilmiyorum birde patlama şişme falan olur diye korkuyorum ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevinirim

• Elin yatkınsa kendin al tak
    Patlama filan olmaz,forumda konusu vardı
    Ordaki linkleri inceleyip öyle alın
    Cihazın kaç senelik hocam?
    Benim cihazın pili de % 20 lerde kapanıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bataryayi degistirmek cok basit bir islem videolari da mevcut internette.25-30 liraya almistim ben zamaninda gayet de membun kalmistim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim de 4'ün bataryası tamamen iptal oldu. Sadece şarjda çalışıyor telefon. Orjinal çıkma batarya aradım ama piyasada pek yok ya da güvenilecek bir yer bulamadım. Yan sanayilere güvenmediğim için takmak istiyordum ama mecbur kaldık sanırım.

Hangi yan sanayi bataryalar güvenilirdir veya siz nereden alıp memnun kaldınız. Çin'den almak uygun fiyatlı ama 3-4 hafta kargo süresi var.

Yardımcı olabilir misiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.