Bildirim
İphone 4S Beyaz Ekranda Kalıyor :(
Songmics XL Köpük Yastıklı Katlanır Kamp Sandalyesi, Dış Mekan Sandalyesi Siyah GCB07BK : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B07MN2WK3V
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
iPhone 4S
http://appldnld.apple.com/iOS5/041-1530.20120307.LDDac/iPhone4,1_5.1_9B179_Restore.ipsw
yanlış restore dosyasını kurmayı deniyor olmayasın ? gerçi öyle olsa bildiğim itunes hata verip yüklemiyor ama
-
Doğru Sürüm. :(
Teşekkürler Resimler İÇinde !
Cevağ İçinde Ayrıyetten Teşekkürler. -
Cihaz garanti li mi hocam ? -
Beyaz ekranda iken itunes'a taktidiginizda telefonu goruyor mu? -
quote:
Orijinalden alıntı: Voilet
Cihaz garanti li mi hocam ?
Yurt Dışı -
quote:
Orijinalden alıntı: CTU
Beyaz ekranda iken itunes'a taktidiginizda telefonu goruyor mu?
Evet. -
i tunesi silin c: klasörünü açıp apple ait ne varsa silin ve itunesin son sürümünü yükleyip deneyin -
quote:
Orijinalden alıntı: zalman_1
i tunesi silin c: klasörünü açıp apple ait ne varsa silin ve itunesin son sürümünü yükleyip deneyin
Peki Hemen Deniyorum.
Olmadı :(
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmccs -- 27 Mart 2012; 1:35:50 > -
Hocam cihazı yeni aldıysanız geri iade edin. Daha once çalışıyordu da artık çalışmıyorsa ekrana giden bağlantılarda sorun olabilir onun icinde düzgün bir teknik servis ile görüşmeniz iyi olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Hocam cihazı yeni aldıysanız geri iade edin. Daha once çalışıyordu da artık çalışmıyorsa ekrana giden bağlantılarda sorun olabilir onun icinde düzgün bir teknik servis ile görüşmeniz iyi olur
Yurt Dışı Cihaz :( -
Şöyle bir topic buldum, belki sizin için de yararı olur.
http://modmyi.com/forums/3g-s-downgrading/743303-iphone-3gs-white-screen-only-when-restoring-help.html -
quote:
Orijinalden alıntı: mmccs
quote:
Yurt Dışı Cihaz :(
hocam bataryayı çıkartmışlar 10 dk falan sonra geri takmışlar sonra çözümü sağlamış.
Eğer yapabilirseniz denemenizi öneririm. -
quote:
quote:
quote:
hocam bataryayı çıkartmışlar 10 dk falan sonra geri takmışlar sonra çözümü sağlamış.
Eğer yapabilirseniz denemenizi öneririm.
Çok Teşekkürler.
Birde Onu Deniyelim.
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Çok Teşekkürler.
Birde Onu Deniyelim.
Oda Oomadı 10 dk Da aptım 15 Dk da Yaptım 30 Dk Da Yaptım Yok :(
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Çok Teşekkürler.
Birde Onu Deniyelim.
Oda Oomadı 10 dk Da aptım 15 Dk da Yaptım 30 Dk Da Yaptım Yok :(
Hocam istanbul, ankara gibi genpanın olduğu bir şehirdeyseniz cihazı servise götürün sizden bir ücret talep edecekler ancak o cihaza zaten dünyanın parasını vermişsinizdir.
Sorunu bulup size çözüm için şu kadar bir ücret diyeceklerdir. Bakarsınız bütçenize uygun bir ücret kabul edip yaptırırsınız.
Herhangi bir dükkana götürmeyin çünkü anasını bellerler makinenin yazık günah o kadar paraya.
Sorununuz çözülünce bizi de bilgilendirin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X