Şimdi Ara

İphone 4S- daha kötüsü ne olabilir ki ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İphone 4S 6.1.1 sürümü yüklü. Telefonu açma tuşum ( power ) içine çöktü ve uzun süredir jailbreak programları ile idare ediyordum. Telefonumda ki yavaşlamalar sonucunda 'telefon üzerinden' format atmaya kalktım. Apple logosu geldi ve birkaç saniye sonra ekranda sürekli loading simgesi dönüp duruyor. Yaklaşık 4 saattir bu şekilde. Pc ye bağlamaya çalıştım ama telefonu bilgisayar algılamıyor. Power butonu bozuk olduğundan restart atamıyorum. Zaten garantiye verecektim bu problemde aradan çıkar en azından diyemiyorum çünkü Jailbreak'li olduğundan garanti kapsamı dışında tutulacağından korkuyorum. Elim kolum bağlı bir şekilde ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: NIGHT^DéVIL

İphone 4S 6.1.1 sürümü yüklü. Telefonu açma tuşum ( power ) içine çöktü ve uzun süredir jailbreak programları ile idare ediyordum. Telefonumda ki yavaşlamalar sonucunda 'telefon üzerinden' format atmaya kalktım. Apple logosu geldi ve birkaç saniye sonra ekranda sürekli loading simgesi dönüp duruyor. Yaklaşık 4 saattir bu şekilde. Pc ye bağlamaya çalıştım ama telefonu bilgisayar algılamıyor. Power butonu bozuk olduğundan restart atamıyorum. Zaten garantiye verecektim bu problemde aradan çıkar en azından diyemiyorum çünkü Jailbreak'li olduğundan garanti kapsamı dışında tutulacağından korkuyorum. Elim kolum bağlı bir şekilde ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

geçmiş olsun aklıma bir şey gelmiyo

• Hocam en temizi eBayden yeni tuş almak(beklemek istemezseniz Telefoncular 10 tlye satar sanırım) ve Youtube da iPhome 4S dissasembly videosu izleyerek takmak. Servislere asla güvenmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İphone 4S 6.1.1 sürümü yüklü. Telefonu açma tuşum ( power ) içine çöktü ve uzun süredir jailbreak programları ile idare ediyordum. Telefonumda ki yavaşlamalar sonucunda 'telefon üzerinden' format atmaya kalktım. Apple logosu geldi ve birkaç saniye sonra ekranda sürekli loading simgesi dönüp duruyor. Yaklaşık 4 saattir bu şekilde. Pc ye bağlamaya çalıştım ama telefonu bilgisayar algılamıyor. Power butonu bozuk olduğundan restart atamıyorum. Zaten garantiye verecektim bu problemde aradan çıkar en azından diyemiyorum çünkü Jailbreak'li olduğundan garanti kapsamı dışında tutulacağından korkuyorum. Elim kolum bağlı bir şekilde ne yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

dfu mode falan diyecektim ama power tuşunda çalışmıyor çok güzel geçmiş olsun :D

• Hiç dert etme. Çözüm kolay. Cihaz kapalı mı? Kapalıysa home tuşuna basılı tutarken kabloyu tak. PC'de iTunes açık olacak ama. Takarken ve taktıktan sonra basılı tutmaya devam. Ekranda iTunes kablo logo vb. görünce iTunes telefonun içine etmişsin düzelteyim mi diyecek evet diyeceksin. Bu kadar kolay.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saçmalamayın garantili cihaza 10 liralık tuş diye müdehale edipte garanti dışı bırakmayın. Verin garantiye sizin açamadığınız telefonu onlarda açamaz zaten jb li olduğunu anlaşılmaz %51 ihtimalle. Dfu moda almadanda restore ediliyo sen en iyisi telefonun şarjının bitmesini bekle bitince tak itunese restore et kendiliğinden dfu gerektirmeden restore olur belki. Yada bozuk tuşu zorla bir tarafından basılır belki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Grkm27

Hiç dert etme. Çözüm kolay. Cihaz kapalı mı? Kapalıysa home tuşuna basılı tutarken kabloyu tak. PC'de iTunes açık olacak ama. Takarken ve taktıktan sonra basılı tutmaya devam. Ekranda iTunes kablo logo vb. görünce iTunes telefonun içine etmişsin düzelteyim mi diyecek evet diyeceksin. Bu kadar kolay.

Ekran aynı resimdeki gibi loading durumunda. Kapalı değil maalesef.
    Kendim veya başkasına yaptıracağım tamir ile garanti kapsamından çıkmasını istemiyorum telefonumun.

• quote:

quote:

Hiç dert etme. Çözüm kolay. Cihaz kapalı mı? Kapalıysa home tuşuna basılı tutarken kabloyu tak. PC'de iTunes açık olacak ama. Takarken ve taktıktan sonra basılı tutmaya devam. Ekranda iTunes kablo logo vb. görünce iTunes telefonun içine etmişsin düzelteyim mi diyecek evet diyeceksin. Bu kadar kolay.

Ekran aynı resimdeki gibi loading durumunda. Kapalı değil maalesef.
    Kendim veya başkasına yaptıracağım tamir ile garanti kapsamından çıkmasını istemiyorum telefonumun.

Power tuşuna basmanın bir yolu var ise çubuk falan sokarak, home+power basılı tut kapat dediğimi yap. Yoksa şarjı bitince şarja tak yine böyle mi kalıyor bak.

• quote:

"...iTunes telefonun içine etmişsin düzelteyim mi diyecek evet diyeceksin "
    Bu saatte kahkahayla güldürdun beni,Allah da seni güldürsün :))

• Sağol hocam.

• hocam sen yine de servise yolla bence, bazen denk geliyor jailbreakli telefona restore edip tekrar jailbreak yapip gonderebiliyorlar

• Daha önce jbli cihazın servise girip çıktığını gördüm şansınızı deneyin garantiyi bozmayın eğer kabul etmezlerse tuşu değiştiririm ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 29 Temmuz 2013; 9:49:54 >
  • Problemi çözdüm ve aynı problemi yaşacak arkadaşlara ( 1/1000 ihtimal ile ) çözümümden bahsedeyim.
    Telefonun şarjının tükenmesini bekledim. Daha sonra pc'ye bağladım. 10-15dk pc de şarj olduktan sonra iTunes programı açık iken telefonda apple logosunu görünce home tuşuna basılı tuttum. iTunes programı telefonun onarılmasını istiyor musunuz? diye sorduğunda evet dedim. iTunes 6.1.3'ü indirmeye başladı ve 10dk içinde telefonum eski halinde (jailbreak'li formatsız) açıldı. iTunes 6.1.3 indirmeye devam ediyordu aynı anda. İsterseniz telefonun eski haliyle kullanmaya devam edebililirsiniz ya da 6.1.3 inince güncellemeyi uygulayabilirsiniz. iTunes geri yükleme seçeneği ile formatladım telefonumu. ( otomatik en son güncellemeyi yüklüyor -6.1.3 ) .
    Garantiye gitmeye hazır temiz bir şekilde kullanabiliyorum şu an
    Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• Vay Arkadaş Bende Bozuldu Bu Herkes'in Tuşu Bozuldu :)

• Kaç kere dedik jb kullanmayın diye 3-5 tl den kaçarken programları bile acmıyor telefonlarınız sonra app store yorumlarda ağlıyorsunuz benim telefonun her açtığı uygulama da jbciler yok acmıyor yok böyle uygulamanın halbuki uygulamada birsey yok telefonuna bak be adam ben kullanıyorum fıstık gibi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.