Şimdi Ara

İphone 4s Depo alanı azalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler telefonumdaki yer azaldı bunu sd karta taşımak istiyorum nasıl yaparım anlatırmısınız.
    Araştırdım root felan bahsettiler root nasıl yapılır lütfen birisi anlatırmı ?

Telefon İphone 4s

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufgokkurt

Beyler telefonumdaki yer azaldı bunu sd karta taşımak istiyorum nasıl yaparım anlatırmısınız.

Telefon İphone 4s

birkere bu telefonda sd kart yok bunu bir anlayın sonra olmadığı için taşşımada yapamazsınız zaten bu 2

root androidlerde oluyor apple cihazlarında olmaz

ama bunun yerine jb yapabilirsin onuda forumda biraz araştır derim
  • quote:

Beyler telefonumdaki yer azaldı bunu sd karta taşımak istiyorum nasıl yaparım anlatırmısınız.

Telefon İphone 4s

İphoneda sd kart e rootlamak yok eger varsa o cakma dandil bir telefondur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon ios değil zaten yurt dışından geldi idareten kullanıyorum. Android telefon. Sd kartta var bu telefonda root etmekte o yüzden yazdım. Anlatsanız root etmeyi bi hiç kimse anlatmamış
  • quote:

Telefon ios değil zaten yurt dışından geldi idareten kullanıyorum. Android telefon. Sd kartta var bu telefonda root etmekte o yüzden yazdım. Anlatsanız root etmeyi bi hiç kimse anlatmamış

Gidip android bolumune sor o zaman. Cakma iphone u buraya sormanin ne manasi var?

• bilsek sorardık birader kendi kendine sen ne triplere giriyonda.
  • quote:

bilsek sorardık birader kendi kendine sen ne triplere giriyonda.

neyi bilsen sorardın? android bölümünün var olduğunumu bilmiyordun? yoksa elindeki iphone'un çakma olduğunu mu? Gerçi her ikisi içinde durum vahim demektir, eğer bilmiyorsan.

uzatmaya gerek yok yeri burası değil, ilgili yeri bil bul ögren oraya aç
  • quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

neyi bilsen sorardın? android bölümünün var olduğunumu bilmiyordun? yoksa elindeki iphone'un çakma olduğunu mu? Gerçi her ikisi içinde durum vahim demektir, eğer bilmiyorsan.

la bebe sen ne havalı havalı konuşuyon. telefon çakma diye adamın ağzını bozma şimdi. yerini güzelce söyle yanlış yerdeysem. dandik telefon felan belki durumum yok bunu aldım giren çıkanmı varda rencide eder gibi dandik felan diyon.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

la bebe sen ne havalı havalı konuşuyon. telefon çakma diye adamın ağzını bozma şimdi. yerini güzelce söyle yanlış yerdeysem. dandik telefon felan belki durumum yok bunu aldım giren çıkanmı varda rencide eder gibi dandik felan diyon.

Anlayista problem var sizde belli. Rencide ettigim falan yok. Telefon android olduguna gore android bolumune gidip konu acacaksin, duz mantik yani.

• telefonun markası iphone 4s diye buraya açtım güzelce söylesen bu konuyu kitler oraya açardım. benim anlayış değil senin konuşma tarzında yanlış var
  • quote:

telefonun markası iphone 4s diye buraya açtım güzelce söylesen bu konuyu kitler oraya açardım. benim anlayış değil senin konuşma tarzında yanlış var

Iste sizin anlamadiginiz noktada o: elinizde tuttugunuz cihazin markasi 4s degil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

telefonun markası iphone 4s diye buraya açtım güzelce söylesen bu konuyu kitler oraya açardım. benim anlayış değil senin konuşma tarzında yanlış var

android diyorsun sonrada telefon modeli 4sandriod konusunda daha iyi yardımcı olurlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.