Şimdi Ara

iphone 4S fiyatı Türkiyede kaç lira olur (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
18.522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bana göre fıyatlar da tahmınlerınız...Şu olur bu olur dıye Fırsatcıların ellerını oğuşturduğunu görür gıbıyım.Bızler bu sekılde rakam telaffuz edınce onların ekmegıne yağ sürüp iştahlarını kabartıyoruz tabıkı bu arada fahiş fıyatlarda alanlarda olunca her iphone pıyasaya cıktıgında bunlarda sıtelerde forumlarda nabız tutup sonra amerıkadan ıngıltereden uzakdogudan getırıp satıyorlar.iphone4 ılk cıktıgında 2500-3000 tl alan ınsanları bılıyorum..Onun ıcın bıraz fıyatlar otursun ondan sonra alınmalı derım
    Saygılar...
  • Bende fiyatların iphone 4 kadar olacagını düşünmüyorum. İphone kullanan bir çok insan prestij için bu telefonu kullanıyor diye düşünüyorum. Bir çoğu alo demekten başka birşey yapmıyor.(bu şekiilde kullananları asla yadırgamıyorum) kasa aynı olduğu için çok da talep göreceğini düşünmüyorum.(talep görecektir mutlaka) iphone 3 ünü satıp iphone 4 le değiştiren çok oldu çünkü görüntüsüyle farklı bir telefonu. Ben A5 işlemci için telefon değiştirmezdim yada 5 mp. kamera yerine 8 olsun diye. (SİRİ konu dışı tutuyorum türkçe ile uyumu nasıl olacak incelemek lazım )
    Yazılanlar şahsi fikirlerimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ylc -- 7 Ekim 2011; 22:50:36 >
  • 2500 den giriş yapar gibime geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: achmaster

quote:

Orijinalden alıntı: justreal

iphone 4syi ingiltereden aldırmayı düşünüyordum çünkü trye aralıktan önce gelmez gibi ama abd fiyatlarını görünce arada dev bir uçurum var gibi geldi .tr iiçin bekleyemecek olanlar için en akıl karı abdden almak sanırım

ingiltere ve abddeki fiyatları ekleyeyim
    Abd için
    Factory Unlocked iPhone 4S 16GB: $649
    Factory Unlocked iPhone 4S 32GB: $749
    Factory Unlocked iPhone 4S 64GB: $849

ingilterede

Factory Unlocked iPhone 4S 16GB: £ 499
    Factory Unlocked iPhone 4S 32GB: £ 599
    Factory Unlocked iPhone 4S 64GB: £ 699

buradan tr fiyatı için fikir edinebiliriz sanıırm

almanyanınkine bakmakta fayda var çünkü avrupa pazarından alıyoruz euro üzerinden

629€ 16 GB sanırım euro 2.5 civarında 1600 TL civarına geliyor. KDV vurunca 1888 TL ediyor.
    Bence Ekimde satılacak cihazlar 2500 civarında olur.
    Aralıkda piyasaya girince 2000 civarına düşer.
    Ki dışarda iPhone 4 1200 tl civarında iken bizde 1900 e satılıyordu. 700 lira fark olması normal

ithalatçıların kafadan sorunları mı var niye avrupadan 2.elden alıyorlar.
    apple satmıyor mu direk?

• 1500-2000 ve daha fazlasini telefona verenin aklindan suphe ederim......
  •  iphone 4S fiyatı Türkiyede kaç lira olur

Kontratsız İngiltere fiyatları bu şekilde olacakmış. İphone 4'ten pahalı olacak galiba.

Kaynak
  • Dolar/tr ve Euro/tr paritesi şuandaki durumda giderse 2200ün altına inmesini beklemek hata olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: One-Turk

1500-2000 ve daha fazlasini telefona verenin aklindan suphe ederim......

düzgün üst bas almaya çekinen kişi dediğin gibi aldı. Ios5 çıkacak dedim o da ne dedi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

quote:

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

en az 2000 ancak amerika da sadece 200 dolar.

o kontratli fiyat diyenler gelir birazdan dalga geçmeye. Ama cevap vermedikleri husus var onlarin. Abd deki faturalar ne alemde öyle kendi fiyatını aşan taahhüt yapıyorlar mı

Hocam sadece abd deki data fiyatlarını bir incelemenizi tavsiye ederim.
  • iphıne 4s ön talep de patlama yaptı 200.000 adet siparişten sonra ön talep alımını durdurdu bu da demek oluyorki yeni iphonelerin ucuzlaması hayal oldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Ben abartı olmayacağını iPhone 4 ile aynı fiyatta geleceğini düşünüyorum.iPhone 4'ün fiyatı düşebilir.

iphone 4 ün fiyatı başından ber abartı zaten:)))
  • quote:

Orijinalden alıntı: AthabaskA

quote:

Orijinalden alıntı: Eagle Claw

Ben abartı olmayacağını iPhone 4 ile aynı fiyatta geleceğini düşünüyorum.iPhone 4'ün fiyatı düşebilir.

iphone 4 ün fiyatı başından ber abartı zaten:)))

Türkiye şartlarında bu maalesef hocam.
  • cep tel na 2000 lira verilmez...insafsız bu bilkom...vergi falan bahane...apple ciları yolunacak kaz görüyorlar.

spot bakıcaz artık...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AthabaskA -- 10 Ekim 2011; 12:12:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DündenBugüne

en az 2000 ancak amerika da sadece 200 dolar.

Kontratlı fiyatına değil de nakit fiyatına bakın 200 $ verip iPhone 4S'i tamamen satın almıyorsunuz, kontratlı fiyat.

Fakat gel gelelim ki sizin yazdığınız gibi 10 katı olmasa da Amerikada 649 $ yani 1200 TL

Türkiyede 1.5 - 1.75 katı fiyattan satılır en aşağı allahın emri zaten o

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therion-x -- 10 Ekim 2011; 12:18:12 >

• Arkadaşlar aşağıdaki bağlantıdan iPhone 4S in Fiyatını öğrenebilirsiniz:
    iPhone 4S Fiyatı
  • Bence iPhone 4 1500-1600 TL 'lere düşer ,4S 'ide 1900 TL civarı satarlar.Ama Türkiye'ye ilk gelen cihazlar (Gold vs. gibi yerlerde ) 2500 TL den satılır.Sonra dedğim fiyatlara sabitlenir
  • Apple iphone 4s satışına ara vermiş gibi sanki. İngiltere'de bulunan arkadaşlarım Apple store'ların yaklaşık bir haftadir iphone 4s satmadıklarını söylüyorlar. Türkiye'de de fiyatlar 16 gb için 2000TL nin üzerinde.http://www.alsatapple.com/ads/iphone-4s-16gb-on-siparis 1999TL ye ön sipariş topluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: confess05

Apple iphone 4s satışına ara vermiş gibi sanki. İngiltere'de bulunan arkadaşlarım Apple store'ların yaklaşık bir haftadir iphone 4s satmadıklarını söylüyorlar. Türkiye'de de fiyatlar 16 gb için 2000TL nin üzerinde.http://www.alsatapple.com/ads/iphone-4s-16gb-on-siparis 1999TL ye ön sipariş topluyor.

darty den bin lira ucuz iyiymiş :)
  • Dun itibari ile Iphone 4S (32GB) telefonu elime ulasti.

Merak eden olabilir diye yaziyorum fiyat ve anlasmalar soyle...

Telefonun fiyati $299

2 senelik anlasma yeniledim.

Aylik data planlari arasinda bulunan seceneklerden aylik 200 Mb olan plani sectim ve ayda extra $15 dolar faturama gelecek.

(Evde ve is yerinde wireless oldugu icin en dusuk data plani yeterli oluyor ve wireless olan yerde otomatik olarak wireless'a geciyor)

Yani toplamda

$299 telefon icin ve aylik $60 hat ucreti + $15 data plani ayda $75 dolar (en az iki sene boyunca odemem gerekiyor)

Telefonun aylik odemesine cep telefonundan cep telefonuna (butun firmalar icin) bedava.

Cep telefonundan ev telefonlarina bedava.

Gelen telefonlarda bedava (bunu ayrica belirtmem gerekiyor cunku amerikada sizi arayan oldugu zaman normalde fatura sizede yaziyor)

Su an icin gayet memnunum, telefon cok kaliteli (ilk defa iphone kullaniyorum) ve SiRi cok komik... :)

• quote:

Orijinalden alıntı: East.BlooD

Dun itibari ile Iphone 4S (32GB) telefonu elime ulasti.

Merak eden olabilir diye yaziyorum fiyat ve anlasmalar soyle...

Telefonun fiyati $299

2 senelik anlasma yeniledim.

Aylik data planlari arasinda bulunan seceneklerden aylik 200 Mb olan plani sectim ve ayda extra $15 dolar faturama gelecek.

(Evde ve is yerinde wireless oldugu icin en dusuk data plani yeterli oluyor ve wireless olan yerde otomatik olarak wireless'a geciyor)

Yani toplamda

$299 telefon icin ve aylik $60 hat ucreti + $15 data plani ayda $75 dolar (en az iki sene boyunca odemem gerekiyor)

Telefonun aylik odemesine cep telefonundan cep telefonuna (butun firmalar icin) bedava.

Cep telefonundan ev telefonlarina bedava.

Gelen telefonlarda bedava (bunu ayrica belirtmem gerekiyor cunku amerikada sizi arayan oldugu zaman normalde fatura sizede yaziyor)

Su an icin gayet memnunum, telefon cok kaliteli (ilk defa iphone kullaniyorum) ve SiRi cok komik... :)

quote:

Orijinalden alıntı: KASIMPAŞA TAYFA

bu I phone a 2200 lira verenleri müzeye kaldıracaksın gelecek nesiller incelemeli bu kişileri

2100 doları da ekleyelim

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.