Bildirim
iphone 4s guncelleme ve dfu mode den cikma sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Home tusu ile kapama tusuna ayni anda basin 10 saniye bekleyin ise yarayabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yaramadi arkadasim walla neler yaptim neler itunnes isareti geliyor gitmiyor -
kAFAYI YEMEME AZ KALDI TELEFON COPMU OLDU ARKADASLAR -
quote:
Orijinalden alıntı: yusuf5858
kAFAYI YEMEME AZ KALDI TELEFON COPMU OLDU ARKADASLAR
Ne hata verdiğini söylersen yardımcı olabiliriz. -
quote:
kAFAYI YEMEME AZ KALDI TELEFON COPMU OLDU ARKADASLAR
bi hatayla çöp olsaydı bu telefonlar kimsa almazdı bendede olmuştu aynı sorun ama sizin hata kodu nedir onu söyleyin yardımcı olalım -
Hocam home tusuyla kapama tusuna basili tutun bi 10 sn. Sonrasinda home tusundan elinizi cekip sadace kapama tusuna basili tutun bi 10 saniye. Olmazsa kapamadan elinizi cekip home a basili tutun biraz da. Boyle boyle deneyin ben ipod u boyle kurtarmistim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
tmm arkadaslar duzelttim host dosyasini temizleyip restore et dedim birde dns degistirdim 6.1 e guncelledim memnunmuyum degilim telefon yavasladi en iyisi 5.1.1 -
quote:
tmm arkadaslar duzelttim host dosyasini temizleyip restore et dedim birde dns degistirdim 6.1 e guncelledim memnunmuyum degilim telefon yavasladi en iyisi 5.1.1
PC tarafda sanırım bu host dosyası, tam location'ı nedir? Temizlemekten kasıt ne? Hangi satırları sildin? Dns ne idi ne yaptın? Biraz detay verirsen, bende de bir i4 var 6.1 yüklenmiyor aynı şekilde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X