Şimdi Ara

iphone 4s guncelleme ve dfu mode den cikma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar telefonumu guncellim dedim bugun 6.1 e 5.1.1 den fakat guncelleme esnasinda hata verdi ve dfu moda girdi ve hicbirsekilde cikaramiyorum ne yapmam lazim guncelleme istemiyorum yeterki geri acim telefonu bide itunnes ta da fabrika ayarlarina al diyorum oda hata veriyor

• Home tusu ile kapama tusuna ayni anda basin 10 saniye bekleyin ise yarayabilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yaramadi arkadasim walla neler yaptim neler itunnes isareti geliyor gitmiyor
  • kAFAYI YEMEME AZ KALDI TELEFON COPMU OLDU ARKADASLAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: yusuf5858

kAFAYI YEMEME AZ KALDI TELEFON COPMU OLDU ARKADASLAR

Ne hata verdiğini söylersen yardımcı olabiliriz.
  • quote:

kAFAYI YEMEME AZ KALDI TELEFON COPMU OLDU ARKADASLAR

bi hatayla çöp olsaydı bu telefonlar kimsa almazdı bendede olmuştu aynı sorun ama sizin hata kodu nedir onu söyleyin yardımcı olalım
  • Hocam home tusuyla kapama tusuna basili tutun bi 10 sn. Sonrasinda home tusundan elinizi cekip sadace kapama tusuna basili tutun bi 10 saniye. Olmazsa kapamadan elinizi cekip home a basili tutun biraz da. Boyle boyle deneyin ben ipod u boyle kurtarmistim

• tmm arkadaslar duzelttim host dosyasini temizleyip restore et dedim birde dns degistirdim 6.1 e guncelledim memnunmuyum degilim telefon yavasladi en iyisi 5.1.1
  • quote:

tmm arkadaslar duzelttim host dosyasini temizleyip restore et dedim birde dns degistirdim 6.1 e guncelledim memnunmuyum degilim telefon yavasladi en iyisi 5.1.1

PC tarafda sanırım bu host dosyası, tam location'ı nedir? Temizlemekten kasıt ne? Hangi satırları sildin? Dns ne idi ne yaptın? Biraz detay verirsen, bende de bir i4 var 6.1 yüklenmiyor aynı şekilde.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.