Şimdi Ara

iphone 4s hafıza problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar konu daha önce açıldı mı bilmiyorum , yeni bir ios / apple kullanıcısıyım. teknoloji ile aram iyidir fakat daha önce android işletim sistemli telefon kullandığım için ios u pek takip etmemiştim. şöyle bir sorunum var. spotify adlı müzik programını indirdim ve kullanmaya başladım şarkıları çevrim dışı kullanılabilir şekilde açmıyorum çünkü o zaman telefona kaydediyor hafızadan yiyor. fakat bunu yapmadığım halde ayarlar/genel/kullanım kısmına geldiğimde saklama alanımda spotify 100 mb iken 150 mb olmuş ve bu daha da artıyor. bu durumu nasıl önlerim ? önbellek tarzı bir şey sandım araştırdım ama bulamadım. facebook programının mb oranı da gittikçe artıyor. cihazım 8 gb olduğu için hafıza benim için baya önemli. bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirim.

• https://itunes.apple.com/tr/app/iclean-speed-up-memory-free/id600806511?l=tr&mt=8

şu tür bir program işini görür. önleyemezsin sanırım bi şekilde dolar zamanla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jazzman06

merhaba arkadaşlar konu daha önce açıldı mı bilmiyorum , yeni bir ios / apple kullanıcısıyım. teknoloji ile aram iyidir fakat daha önce android işletim sistemli telefon kullandığım için ios u pek takip etmemiştim. şöyle bir sorunum var. spotify adlı müzik programını indirdim ve kullanmaya başladım şarkıları çevrim dışı kullanılabilir şekilde açmıyorum çünkü o zaman telefona kaydediyor hafızadan yiyor. fakat bunu yapmadığım halde ayarlar/genel/kullanım kısmına geldiğimde saklama alanımda spotify 100 mb iken 150 mb olmuş ve bu daha da artıyor. bu durumu nasıl önlerim ? önbellek tarzı bir şey sandım araştırdım ama bulamadım. facebook programının mb oranı da gittikçe artıyor. cihazım 8 gb olduğu için hafıza benim için baya önemli. bilgisi olan arkadaşlar varsa yardım ederse sevinirim.

Çevrimdışı kullanılabilir şekilde nasıl oluyo ya ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Pro sürüm satın aldığınızda parçaları internete bağlı olmadan da dinleyebiliyorsunuz.

• Bende arıyorum önbellek temizleme programı 5.50 cok yahu
  • Bir tane program aldım önbellek ile ilgili fakat hiçbir yararı olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: Artles

Bende arıyorum önbellek temizleme programı 5.50 cok yahu

bu program ara ara ücretsize düşüyor. ben ücretsizken indirmiştim. alarm kur istersen. bir aydır falan ücretsiz olmadı yakında olur diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPhone 6s batarya sorunu
    6 yıl önce açıldı
    Iphone 4s ön kamera sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nasil kuruluyor bilmiyorum hatta ilk defa duydum.

• quote:

Nasil kuruluyor bilmiyorum hatta ilk defa duydum.

appzapp pro kullandığını varsaydım. appzapp geçende ücretsizdi şimdi durumu nedir bilmiyorum. indirip kullanmanı öneririm. günlük bedava olan uygulamaları takip edip istersen alarm kuruyorsun. ücretsiz olunca haberin oluyor.
  • Maalesef yok app storun kendisinde istek listesi diye bir olay var o ne oluyor?

• quote:

Maalesef yok app storun kendisinde istek listesi diye bir olay var o ne oluyor?

almak istediğin uygulamayı kenara not etmek gibi bir şey.
  • Forumda konusu var arkadaşlar,önbellek,çör,çöp...ne varsa temizliyor;
    Pc ye Tongbu isminde bir proğram kurup onunla temzleyebiliyorsunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.