Şimdi Ara

iPhone 4S'in Türkiye fiyatı yavaş yavaş belli oluyor (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
15.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ederinin çok üzerinde bir telefon... i3gs tam ederi fiyatında 1000 lira fakat i4 bile şu an ederinin çok üzerinde 1900 tl ile... i4s ise 2500 tl ile hala çok pahalı... 1800 civarında olsa normal olurdu... ama pahalı yawww...
  • türk insanına müstehak 5000 lirada olsa gider alırlar
  • almanyadan 05.12.2011 tarihinde ıphone 4s getirdi arkadaşım.hediye geldi :). 750 euro'ya almış.ama pasaport kaydı yaptıramadım daha.hiç açmadım telefonu.pasaport kaydı yapacak tanıdık birilerini bulamadım.arkadaşımın kayıt hakkı yok.yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı bu konuda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerelci

almanyadan 05.12.2011 tarihinde ıphone 4s getirdi arkadaşım.hediye geldi :). 750 euro'ya almış.ama pasaport kaydı yaptıramadım daha.hiç açmadım telefonu.pasaport kaydı yapacak tanıdık birilerini bulamadım.arkadaşımın kayıt hakkı yok.yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı bu konuda ?

2.El cep telefonlari bolumunde bu isi yapan arkadaslar var.ucret karsiliginda yaptirirsiniz isinizi
  • quote:

Orijinalden alıntı: yerelci

almanyadan 05.12.2011 tarihinde ıphone 4s getirdi arkadaşım.hediye geldi :). 750 euro'ya almış.ama pasaport kaydı yaptıramadım daha.hiç açmadım telefonu.pasaport kaydı yapacak tanıdık birilerini bulamadım.arkadaşımın kayıt hakkı yok.yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı bu konuda ?

çevrende hiç HACI yok mu? yeni geldiler zaten 3 hafta oldu ve pasaportları 1 hafta daha geçerli EN AZ .....
  • yok bulamadım malesef.telefon çok güzel görünüyo :) ah bide açabilsek :) güvenilir olurmu sizce yani pasaport kaydını yaptıklarını nasıl teyit edebilirim
  • bu ne ya sayın yönetim verdiğiniz paylaşımdan bilgi almak için sanıyorum ama alttaki yorumlarda bilgi yerine arkadaşlar birbirlerine hakaret başka birşey yok yav kardeşim daha satışa cıkmamış bir cihazın fiyat araştırması yapılcağına şu cihaz daha uygun bunu al şunu al ben alacam kardeşim bilgi kirliliğine son verelim veya arkadaşlar herkes kendi ilgilendiği bölüme msj yazzın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Bu telefonun fiyatı 5.000 TL olsaydı, yine de fiyatı uygunmuş diyecek Apple fanları çıkacaktı. Ben de mac kullanıyorum ancak ne Apple fanıyım, ne de başka bir markanın pervanesi.

konudaki en doğru yorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: red bull racing

quote:

Orijinalden alıntı: bocekgrafik

Bu telefonun fiyatı 5.000 TL olsaydı, yine de fiyatı uygunmuş diyecek Apple fanları çıkacaktı. Ben de mac kullanıyorum ancak ne Apple fanıyım, ne de başka bir markanın pervanesi.

konudaki en doğru yorum.

bknz:sözlük

• vodafone şu fiyatları açıklasada alsak :D
  • yarın akşam açıklanacak bence
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    9 yıl sonrasından yazıyorum, 5000 TL'lik iPhone gerçekten çok ucuz :D

• o değilde aslında hiç değişmemiş. O zamanda kur ve para sorunu yaşıyormuşuz. Coğrafya kaderdir sözünü hatırlattı bana.

zira 10 sene önce bile aynı fiyat olan telefon 10 sene sonra bile avrupada aynı fiyat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doların 1.75 olduğu zamanlar

• Telefon Aralık 2011'de Türkiye'de satışa sunuldu ve başlangıç fiyatı 2.020 TL idi.

2011 asgari ücreti 659 TL idi. Telefon 3 asgari ücret ile alınabiliyordu.

Gelelim bugünün iPhone'daki flagship modeli 12 Pro Max'e. Telefonun başlangıç fiyatı 17 bin TL.

2020 asgari ücreti 2.324 TL. Yani telefon 7 asgari ücretin üzerinde bir parayla alınabiliyor.

9 senede gelinen nokta budur.

• kaç olacakmış merak ettim.

• Yıl 2011 110 Euro 2700 TLye denk gelirken de yüksek kur diyorlar şu an da.

Demek insanlardaki bu algı hiç değişmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkerinanç -- 5 Aralık 2020; 15:34:22 >
  • Sirchade kullanıcısına yanıt
    O günün kuru ile bugünün kuru arasında tam 5 kat fark var. O günün 5.000'i, bugünün 25.000'i oldu ama...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctauren

türk insanına müstehak 5000 lirada olsa gider alırlar

Bu nece bir tespittir üstat.

• geleceği görmek.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.