Şimdi Ara

iPhone 4S'in Türkiye fiyatı yavaş yavaş belli oluyor (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
202
Cevap
2
Favori
15.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: meph

500tl'ye satsalar gene almam, alanında aklına şaşarım. ios5 'e jailbreak gelmedi, ne zaman gelir hatta gelir mi belirsiz..

Al işte...
    Alanında aklına şaşarmış ..
    Yahu size ne...
    Sen alma, alanı da rahat bırak. Kime ne ? Sana ne, bana ne ? Ona ne , buna ne ? Onlara ne ? Şunlara ne ? Hepimize ne ?

Para senin mi ? Keyif senin mi ? Hayır! Alan arkadaşın o iki unsur da ...

Sende var mı bu iki unsur ? Var mı ? Alma o zaman , istediğini al. O unsurlar yok mu ? O zaman, olup da tecrübe edenlere saygı duy ki, senin de ileriki zamanlarda olsun.
  • atalarimiz bu kadar uzun uzadiya konustugumuz konuyu nasilda tek cumleyle ozetlemisler.

" zenginin mali fakirin agzini yorarmis " :)

abi bende merso istiyorum almak birde belcika vatandasiyim orda yasadim uzun zaman, 10000 euroya mercedes e biniyorduk. dondum tr ye 10000 euroya nissan micra aldim. evlat acisi gibi koydu. :))

hayat boyle arkadaslar.. biz o cok ovundugumuz TURK luk olgularini tasiyoruz. cok misaferperizdir, yabanci birine herseyimizi veririz ama kendi vatandasimizi, kendi insanimizi mikmek icin herseyi yapariz
  • quote:

Orijinalden alıntı: alemci54

arkadaslar bir fikrinizi almak istiyorum. 2 hafta sonra hollandaya gitmem gerekiyor biletimi falan aldim. elimde iphone 4 vardi bunu gg uzerinden 1470tl ye sattim, tabii hesabima 1350 civari bir rakam aktarildi. hollanda apple store internet uzerinden siparis 599 euro cihazin bedeli yani iphone 4s 1470tl. sizce bu ufak farkla yurtdisindan mi iphone 4s alayim yoksa burdaki kontratli paketlerin aciklanmasini mi bekleyim? eger beklersem sorun olabilir cunku online sipariste telefonun teslim suresi 2 hafta suruyor ben zaten 2 hafta kalacam hollandada o yuzden karar veremedim siparis versem mi yoksa beklesem mi burdaki kontratli fiyatlarin aciklanmasini

Kontratlı fiyatların çok ucuz olmasını kimse beklemiyor.avea dışındakiler 150 lira x 18 veya 24 ay gibi seçenekler sunar en iyi ihtimalle.avea da çok abartmaz 119-129 lira x 24 ay yapar belki.(en iyi ihtimalleri düşünüyorum).cihaz sana her türlü apahalıya gelecek.cihazı o paraya hollandadan alıp gelip burda uygun bi konuşma/internet pakedi edinirseniz hem daha karlı olur hem de kontrata bağlanmamış olursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: struggle26

quote:

birde bir yorumda ben yapayim size,

apple urunlerinin alt kesime satilmasini zaten istemeyen bir firma. yani fiyatlarini hicbir zaman diplere dusurmeyecektir. adamlarin izledigi yol,

1 model cikar 1.5 sene sat, sonra yeni bir model cikartip eskisinin uretimini durdur. yenisini da ayni fiyattan sat.

Apple'ın iPhone 4 8 gb çıkartma amacını bilmiyorsun anlaşılan geliri daha düşük tabakaları diğerlerinden almak için çıkartılmış bir telefondur.Ama Türkiye deki satış fiyatı apple'ın amacından ne yakından ne de uzaktan alakası vardır fiyatı ortada yani saçmalıyorlar.
    http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4 bu da kontratlı fiyatı.

canimin ici amerika fiyatlarina bakma ordakiler zaten hepsi zengin:) elmayla armutu yan yana koyma ondan kafan karisiyor. sen birak amerikayi adamin orda zaten ust kesime hitap etmesine gerek yok hepsi ust kesim onlarin bizim yanimizda:)

• ayrica 549$ 8gb ucuz mu?
  • quote:

quote:

quote:

apple urunlerinin alt kesime satilmasini zaten istemeyen bir firma. yani fiyatlarini hicbir zaman diplere dusurmeyecektir. adamlarin izledigi yol,

1 model cikar 1.5 sene sat, sonra yeni bir model cikartip eskisinin uretimini durdur. yenisini da ayni fiyattan sat.

Apple'ın iPhone 4 8 gb çıkartma amacını bilmiyorsun anlaşılan geliri daha düşük tabakaları diğerlerinden almak için çıkartılmış bir telefondur.Ama Türkiye deki satış fiyatı apple'ın amacından ne yakından ne de uzaktan alakası vardır fiyatı ortada yani saçmalıyorlar.
    http://store.apple.com/us/browse/home/shop_iphone/family/iphone/iphone4 bu da kontratlı fiyatı.

canimin ici amerika fiyatlarina bakma ordakiler zaten hepsi zengin:) elmayla armutu yan yana koyma ondan kafan karisiyor. sen birak amerikayi adamin orda zaten ust kesime hitap etmesine gerek yok hepsi ust kesim onlarin bizim yanimizda:)

Herkes elinde olmayanı ister değil mi ? Apple'ın da varamadığı nokta bu kendi ülkesinde işleri çok iyi ama diğer ülkelerde değil senin gibi baksalardı duruma bugün apple diye bir şey olmazdı.Sen pazarda Elma Armut satarsın Apple dünya da iPhone Mac v.s v.b.Yani madem dünya markasısın dünyada herkese satmak istiyorsun diğer ülkeleri de baz alarak düşük fiyatlı bir telefon çıkartırsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: 58_transporter_58

quote:

arkadaslar bir fikrinizi almak istiyorum. 2 hafta sonra hollandaya gitmem gerekiyor biletimi falan aldim. elimde iphone 4 vardi bunu gg uzerinden 1470tl ye sattim, tabii hesabima 1350 civari bir rakam aktarildi. hollanda apple store internet uzerinden siparis 599 euro cihazin bedeli yani iphone 4s 1470tl. sizce bu ufak farkla yurtdisindan mi iphone 4s alayim yoksa burdaki kontratli paketlerin aciklanmasini mi bekleyim? eger beklersem sorun olabilir cunku online sipariste telefonun teslim suresi 2 hafta suruyor ben zaten 2 hafta kalacam hollandada o yuzden karar veremedim siparis versem mi yoksa beklesem mi burdaki kontratli fiyatlarin aciklanmasini

Kontratlı fiyatların çok ucuz olmasını kimse beklemiyor.avea dışındakiler 150 lira x 18 veya 24 ay gibi seçenekler sunar en iyi ihtimalle.avea da çok abartmaz 119-129 lira x 24 ay yapar belki.(en iyi ihtimalleri düşünüyorum).cihaz sana her türlü apahalıya gelecek.cihazı o paraya hollandadan alıp gelip burda uygun bi konuşma/internet pakedi edinirseniz hem daha karlı olur hem de kontrata bağlanmamış olursunuz

haklisin bosuna bekleyip yurtdisindan alma sansinida kacirmayim o zaman, tek sorun garantisinin burda gecmiyor olmasi. burda cunku daha once telefonun orta dusu bozulmustu gonderdim yenisini vermislerdi, yani apple in garanti guzel isledigi icin insan garantiyi onemsiyor ama bu sefer mecbur tr garantisi olmadan daha titiz kullanicaz:)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Herkes elinde olmayanı ister değil mi ? Apple'ın da varamadığı nokta bu kendi ülkesinde işleri çok iyi ama diğer ülkelerde değil senin gibi baksalardı duruma bugün apple diye bir şey olmazdı.Sen pazarda Elma Armut satarsın Apple dünya da iPhone Mac v.s v.b.Yani madem dünya markasısın dünyada herkese satmak istiyorsun diğer ülkeleri de baz alarak düşük fiyatlı bir telefon çıkartırsın.

abi dusunsene sen bir sirketsin ve durumun hep pozitif e gidiyor. marka degerin google in bile uzerine cikiyor. isler iyi giderken taktik degistirmeyi bizde olsak yapmazdik:)) akan dere var onunu neden kessin adam oyle degil mi :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

abi dusunsene sen bir sirketsin ve durumun hep pozitif e gidiyor. marka degerin google in bile uzerine cikiyor. isler iyi giderken taktik degistirmeyi bizde olsak yapmazdik:)) akan dere var onunu neden kessin adam oyle degil mi :)

Tabii ki de kesmez akan dereyi geçtiği bütün her yerde kendinden kollar açmaya başlar her yere bu da şirketin durumunu düşürmez.Benim anlatmak istediğim de bu adamlar 1. elinde tutuyor zaten.Şimdi ise 1. sınıfa verdiklerini kesmeden daha alt sınıflara hizmette satışta bulunabilmek.Kalkıpta Apple'ı Amerika daki satışla burada ki fiyat farkını karşılaştırarak yargılayamayız.Mantıklı değil sadece iPhone 4 8 gb çıkış amacını söyledim adamlarda bu doğrultuda hareket ediyor zaten.

• ucuzmuş 5-6 tane alayım
  • hollanda apple online storeden aldim demin. 599 euro, 1450 tl ye tekabul ediyor. teslimat 2 hafta suruyor bende zaten 18 inde orda olacam.
  • Arkadaşlar iphone fiyatları yurt dışında galaksy 2 den falan düşük. Sadece Türkiye'de fiyatlar böyle yüksek. Türkiye'de ki fiyatlara bakıp iphone telefonunu ayağa düşürmek istemiyor gibi yorumlar yapmayın. Zaten kazıklanıyoruz bari farkındalığımızı kaybedip iyice enayi yerine konulmayalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vires

Arkadaşlar iphone fiyatları yurt dışında galaksy 2 den falan düşük. Sadece Türkiye'de fiyatlar böyle yüksek. Türkiye'de ki fiyatlara bakıp iphone telefonunu ayağa düşürmek istemiyor gibi yorumlar yapmayın. Zaten kazıklanıyoruz bari farkındalığımızı kaybedip iyice enayi yerine konulmayalım.

abicim bunun apple ile alakasi yok. tr de ithal urunler uzerinde agir vergi yuku var. sorun bu.. %25 otv %18kdv %4 kusur gumruk vergisi, ve daha simdi aklima gelmeyen bir suru sacmasapan uygulama var. ben kendim ithalatla ugrasiyorum 5000$ lik bir mala 7000$ masraf ettigimi biliyorum. yani sorun apple ltd sti degil , TC devleti ltd sti
  • quote:

Orijinalden alıntı: weicell

quote:

500tl'ye satsalar gene almam, alanında aklına şaşarım. ios5 'e jailbreak gelmedi, ne zaman gelir hatta gelir mi belirsiz..

Al işte...
    Alanında aklına şaşarmış ..
    Yahu size ne...
    Sen alma, alanı da rahat bırak. Kime ne ? Sana ne, bana ne ? Ona ne , buna ne ? Onlara ne ? Şunlara ne ? Hepimize ne ?

Para senin mi ? Keyif senin mi ? Hayır! Alan arkadaşın o iki unsur da ...

Sende var mı bu iki unsur ? Var mı ? Alma o zaman , istediğini al. O unsurlar yok mu ? O zaman, olup da tecrübe edenlere saygı duy ki, senin de ileriki zamanlarda olsun.

burası bir forum bende yorum yazdım. sen ne düşünürsen düşün ben böyle düşünüyorum. iphone'un bugüne kadar çıkan bütün telefonlarından da ipadde bende var ama jailbreakden faydalanamadıkça bu telefonun yetersiz olduğunu düşünüyorum. bana jailbreak imkanı verildikten sonra 4000 de veririm paramda var keyfimde. aldığım telefonlar için bana kimsenin saygı duymasına da ihtiyacım yok ama istersen sen saygı duy ona bir şey diyemem.
    bu arada android telefonda kullanmadım hiç başka yere çekilmesin konu, benim derdim jailbreakle.

• Forum olunca yazılanları anlamak yerine hırs yapıp, param var huzurum var modeline mi geçmeniz gerekiyor ?

Anlatamıyor muyum ?

quote:

500tl'ye satsalar gene almam,alanında aklına şaşarım. ios5 'e jailbreak gelmedi, ne zaman gelir hatta gelir mi belirsiz..

Madem ki jailbreak derdin, diger alanların aklına neden şaşıyorsun ? Onlar aldığı için mi Jailbreak çıkmıyor ?

• abicim jailbreak var diyorum hala jailbreak diyorsunuz. ipad ve iphone um ikiside 5.0.1 ikiside jailbrekli suan hay allahim ya
  • tethered işimi görmüyor be alemci54, untethered da ortaya yok..
    weicell jailbreak çıkmazsa bu telefona para vermem dedim gene diyorum hırs yapıp banlar falan yazan ben değildim bu arada, ok?
  • quote:

tethered işimi görmüyor be alemci54, untethered da ortaya yok..
    weicell jailbreak çıkmazsa bu telefona para vermem dedim gene diyorum hırs yapıp banlar falan yazan ben değildim bu arada, ok?

Bir iki kere iPhone umu jailbreak ettim, gercekten rezil ediyor aleti.
    JAilbreak'ten orjinala donunce, oh be diyorsunuz siz de telefon da.
    Bir daha zorunlu olmadikca hayatta jailbreak etmem.
  • quote:

hollanda apple online storeden aldim demin. 599 euro, 1450 tl ye tekabul ediyor. teslimat 2 hafta suruyor bende zaten 18 inde orda olacam.

Bi arkadasım yılbaşında Amsterdam'a gidecek bende sipariş vermeyi düşünüyorum 16gb.. Şimdiiii orada kontratsiz satış var mı? Rezervasyon gerekir mi? Diğer ülkelere göre çok fark var mıdır? Vee vergi iadesi ne kadar ödenir?

Gerçi siparişi internetten vermişsiniz ama belki bunları biliyorsunuzdur :)
  • fiyat fazla ama değer bence
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.