Şimdi Ara

IPhone 4s'in WiFi problemi !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1 ay kadar once Vodafone'dan alinmis bir iPhone 4s'imiz var. Internete Vodofone'un kendi internetinden problemsiz baglanabiliyor. Ama bir turlu Wifi aglari algilamiyor. Orjinalinde gelen versiyonu 5.1'e yukselttim ama degisiklik yok.

Cevrede belki 10'dan fazla ag gormesi gerekirken hic gormuyor. Elimizde birde Android telefon var ve listede suruyle WiFi ag gorunmekte. Hatta kendi modemimizin yaninda bile Wifi agimizi gormuyor. Baska yerlerdede denedik ve hicbir sekilde wifi aglari listelemiyor.

Acaba ne yapmaliyim?

• servise götüreceksiniz tabikide
  • quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder

servise götüreceksiniz tabikide

Servise goturmeden yapilabilecek bir durummudur diye danismak istemistim.
  • Arkadaslar, peki yabanci forumlarda okudugum bir cozum onerisi var. O konudada bana fikir verebilirseniz sevinirim.

Derlerki, IPhoneunuzu bir poset icine koyup (nem almamasi icin), buzlukta 1 saat tutacaksiniz. Ciktiktan sonra WiFi problemleri cozuluyormus. Buna Freezer Solution diyorlar forumlarda. Bana garip gorundu ama anladigim kadariyla bu sekilde problemlerini cozen bircok kisi var.

Ne diyorsunuz, servise vermeden once deneyeyimmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuKa

Arkadaslar, peki yabanci forumlarda okudugum bir cozum onerisi var. O konudada bana fikir verebilirseniz sevinirim.

Derlerki, IPhoneunuzu bir poset icine koyup (nem almamasi icin), buzlukta 1 saat tutacaksiniz. Ciktiktan sonra WiFi problemleri cozuluyormus. Buna Freezer Solution diyorlar forumlarda. Bana garip gorundu ama anladigim kadariyla bu sekilde problemlerini cozen bircok kisi var.

ne gerek var ver garantiye gitsin
  • speed test ile olcuyorum hiz 5-6 mbit cikiyor. ama iphoneda appstoredan bisey indirirken anca 1mbit ile indiriyor. kac kere restore ettim ama sonuc ayni. 3gs varken 2gb lik ipalari 2-3 saatte indiriyordum.gerci ikamet ettigim yeri degistirdim baglanti hizimda mi sorun var anlamadim.servisle gorustum eger wifi bozuksa ya hic gormez yada baglanmaz,wifinin yavas olmasi diye bir sorun olmaz dedi. bu sorunla karsilasan var mi?
  • hic ugrasip servis mervise vermeyin. sorun 5.1 versionunda, ayni problem bendede var, 5.0 & 5.0.1 bu problem yoktu, 5.1 guncelledikten sonra wifide azalma 3g de sebekenin olmayisi. 5.1.1 beklemek lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bhz47 -- 18 Mart 2012; 8:13:48 >
  • 4 ve 4s serisinde her zaman wifi problemi oldu.benim e71 10 tane ağ bulduğu yerde iphone'um 3 ağ buluyordu.ama hiç bulmaması gerçekten problem.neden bu kadar sorumsuz olurlar anlamak güç..
  • Çare olur mu bilmem alma Wifi Booster deneyen oldu mu hiç aranızda?..
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuKa

Arkadaslar, peki yabanci forumlarda okudugum bir cozum onerisi var. O konudada bana fikir verebilirseniz sevinirim.

arkadaşım cihazın garantisi varsa neden cihazını böyle garanti dışında kaldıracak tehlikelere atıyorsun? anlattıklarından sorunun yazılımsal olmadığı çok açık büyük bir ihtimalle sana yeni sıfır cihaz verecekler, buraya yazana kadar servise gidip gelmişti telefonun

• quote:

Orijinalden alıntı: dreampowder
    arkadaşım cihazın garantisi varsa neden cihazını böyle garanti dışında kaldıracak tehlikelere atıyorsun? anlattıklarından sorunun yazılımsal olmadığı çok açık büyük bir ihtimalle sana yeni sıfır cihaz verecekler, buraya yazana kadar servise gidip gelmişti telefonun

Hayirlisiyla aldigim Vodafone bayisine bugun telefonu teslim ettim. Servisin 30 gun bekletme ihtimali varmis. :(

Neyse, yardimlariniz icin tesekkur ediyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.