Şimdi Ara

iphone 4s ios 6.1.3 imzalar açık!!!!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
185
Cevap
2
Favori
14.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ios 8 bile 9 dan kat be kat hizli gerisini siz hesaplayin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar Telefon Ekranında Çubuk Var Fakat Dolmuyor, iTunes'da İse iPhone Bekleniyor Yazısı Var, Ne Yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çetooooo

Arkadaşlar Telefon Ekranında Çubuk Var Fakat Dolmuyor, iTunes'da İse iPhone Bekleniyor Yazısı Var, Ne Yapmalıyım ?

Aynı sorun bendede var bi çare bulamadım yokmu bir yöntemi bu sorun ios 8 ile gelen ios 6 görmeyen cihazlarda galiba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kuyumcumehmet09 -- 6 Şubat 2018; 22:10:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de yüklemede ilk başta takıldı kaldı 3-4 kez. PC'yi ve telefonu tamamen kapatıp açtım. Başka bir USB üzerinden telefonu bağladım ve bu sefer yüklemeyi yaptı. Belki yükleme ekranında takılan arkadaşlar için bu çözüm işe yarar.
  • 6.1.3 e döndüğünüzde 8.4.1 otası çıkıyor mu şuanda?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lbyl

6.1.3 e döndüğünüzde 8.4.1 otası çıkıyor mu şuanda?

Çıkıyor.

• ota dan 8.4.1 yapmaya çalışıyorum indiriyor 1 dk kaldı diyor sonra yüklemede hata oldu diye kalıyor

neyden dolayı olabilir nasıl aşabilirim bunu whatsapp kullanmak istiyorum
  • ben yüklerken bir kaç kere hata verdi itunes 11 falan neyse hepsini aştım yüklemeden sonra ota ile güncelle diyorum 8.4.1 görüyor indirip yükle diyorum yükleme bitiyor en sonda itunes kablo ekranında kalıyor sebebi nedir bilen var mı
  • Desenize 8.4.1 mevzusu yalan oldu 😀 Gerek yok o zaman 2.elini alıp atraxyonlara girmeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lbyl -- 11 Şubat 2018; 15:27:12 >
  • dfu da temiz kurulum yapıp yeni telefon olarak belirleyin ota 8.4.1 sorunsuz kurması lazım. OTA 6.1.3 den 9.3.5 geçiş yapılamadığı için mecbur 8.4.1 kurduruyor. imzalar açıldıktan sonra 3 5 kişi vardı forumda 6.1.3 sonra da 8.4.1 e geçiren. sizin için kurup guide hazırlamak isterdim ama apple updatelerini yapmamaya yeminliyim artık. whatsapp destek vermiyorsa vermesin. 8 saat kullanım aldım kaç senelik telefondan. bu arada ios kurulumlarının da uygulamaların da yöntemleri var imzalar ne kadar kapalı olursa olsun.
    F.C.E vs bir sürü ek yazılımla oluyor ama çoğu kişi yapamaz ya da yapmaya üşenir o derecede.
  • Bende 32 gb 4s e yükledim sorunsuz çalışıyor sıfır kasma takılma resmen yağ gibi akıyor , şarjı baya iyi oldu ve telefon daha az ısınıyor evde yedek telefon olduğu için whatsappın çalışmaması umrumda değil eğer çok sorun olursa shsh kaydı alıp tekrar ios 9 a geçerim ama şuan geçmeye gerek yok.

• 8.4.1 sıkıntısız yükleniyor

• Salvador_Limones kullanıcısına yanıt
    Hocam anlatirmisiniz acaba nasil whatsappi yapacagim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ben 8.4.1 e geçtim fakat şarkı yüklemekte sıkıntı yaşıyorum i tunesta.App store da da ücretsiz indirip dinleyebileceğim uyguluma yok.Ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihatergun

Beyler ben 8.4.1 e geçtim fakat şarkı yüklemekte sıkıntı yaşıyorum i tunesta.App store da da ücretsiz indirip dinleyebileceğim uyguluma yok.Ne yapmalıyım?

Problem telefonu itunes ile bilgisayara bağlayıp atarken mi ? Usb den bağladıktan sonra "on my device" " (aygıtımdakiler şeklinde çevrilmiştir sanırım) sekmesine sürükle bırak yaptığınız da problemsiz atması lazım. hatta wifi üzerinden senkronu açıp kablo bağla çıkar işlerinden de kurtulabilirsiniz bundan sonrasında. Zaten dediğim işlemleri yaparken hata veriyorsa belirtirseniz çözüm yazarım.

@isimsiz canlı
    whatsapp şuan server bazlı sürüm engelli olması lazım. halen öyleyse ilk jailbreak yapılacak sonrasında tweak ile ios sürümü farklı gösterilecek. rus jailbreak forumlarında veya fce forumda guide vardı mini programlar yazmışlar. ek olarak dual boot yapılabiliyordu 6.1.3 9.3.5 arası.
    ek olarak belirteyim benden çıksın: ben bu yazılımlara jailbreak dahil güvenmem kesinlikle. Eve kapı yerine pencereden girmek bu. o pencere açık kaldıkça oradan kuş da girer böcek de.

• İos 8.4.1 e sorunsuz güncelledim hemen ardından jailbreakıda yapıştırdım on numara oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

quote:

Beyler ben 8.4.1 e geçtim fakat şarkı yüklemekte sıkıntı yaşıyorum i tunesta.App store da da ücretsiz indirip dinleyebileceğim uyguluma yok.Ne yapmalıyım?

Problem telefonu itunes ile bilgisayara bağlayıp atarken mi ? Usb den bağladıktan sonra "on my device" " (aygıtımdakiler şeklinde çevrilmiştir sanırım) sekmesine sürükle bırak yaptığınız da problemsiz atması lazım. hatta wifi üzerinden senkronu açıp kablo bağla çıkar işlerinden de kurtulabilirsiniz bundan sonrasında. Zaten dediğim işlemleri yaparken hata veriyorsa belirtirseniz çözüm yazarım.

@isimsiz canlı
    whatsapp şuan server bazlı sürüm engelli olması lazım. halen öyleyse ilk jailbreak yapılacak sonrasında tweak ile ios sürümü farklı gösterilecek. rus jailbreak forumlarında veya fce forumda guide vardı mini programlar yazmışlar. ek olarak dual boot yapılabiliyordu 6.1.3 9.3.5 arası.
    ek olarak belirteyim benden çıksın: ben bu yazılımlara jailbreak dahil güvenmem kesinlikle. Eve kapı yerine pencereden girmek bu. o pencere açık kaldıkça oradan kuş da girer böcek de.

İ Tunes bilgisayarımda en güncel sürümü yüklü.Telefonumsa 8.4.1,bilgisayarımdaki şarkıları i tunes üzerinden sürükle bırak yapamıyorum olumsuz işareti çıkıyor atacağım yerde,internette araştırdım denilenleri yaptım fakat bir çözüm olmadı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Salvador_Limones

quote:

@isimsiz canlı

İ Tunes bilgisayarımda en güncel sürümü yüklü.Telefonumsa 8.4.1,bilgisayarımdaki şarkıları i tunes üzerinden sürükle bırak yapamıyorum olumsuz işareti çıkıyor atacağım yerde,internette araştırdım denilenleri yaptım fakat bir çözüm olmadı.

iphone 4s ios 6.1.3 imzalar açık!!!!!!
    bendeki itunes türkçe değil ama anlaşılıyordur sanırım ayarlar.
    ekran görüntüsünü imgura attım bu arada. dns ayarınız yoksa görünmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Salvador_Limones -- 15 Şubat 2018; 21:22:34 >

• Salvador_Limones kullanıcısına yanıt
    ayarlarım böyle zaten.Sorun şu şarkı atacağım yere,şarkıları sürüklediğim zaman o yerde olumsuz işareti çıkıyor sadece şarkı değil vide felanda o şekilde.
  • cihatergun C kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam. Copy trans control center isimli bilgisayar uygulaması ile deneyin birde isterseniz. İtunes tan daha kullanışlı ve basit. Muhtemelen kolaycana video müzikleri aktarırsınız

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.