Şimdi Ara

iphone 4s kamera ışığı sürekli yanması (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
24.370
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • arkadaşlar merhaba. yeğenim telefonu dün düşürmüş. şimdi geldi annesi söylüyor :))) flaşa giden kablolar kopmuş ve kısa devre olmuş. kamera oynamış. burada bir telefoncuya götürdüm. 30 tl ye halletti. su veya sıvı sızıntısı yokmuş. hallettim. yardımcı olan arkadaşlar klavyenize sağlık. teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocanozan

arkadaşlar merhaba. yeğenim telefonu dün düşürmüş. şimdi geldi annesi söylüyor :))) flaşa giden kablolar kopmuş ve kısa devre olmuş. kamera oynamış. burada bir telefoncuya götürdüm. 30 tl ye halletti. su veya sıvı sızıntısı yokmuş. hallettim. yardımcı olan arkadaşlar klavyenize sağlık. teşekkürler.

ucuza kapatmışsınız geçmiş olsun tekrar hocam.
  • Kamera fln kaymamiş yolların kopmamış sadece kameranın üstündeki kafes kaymiş yiğenin düşürünce ve kamera ledinin kondansatörünü kısadevre etmis
    Deflarca rastladım
    Adam bitane vidayı gevşetip tekrar sıkmaktan daha fazla bişey yaptıysa bende hiç bişey bilmiorm
    30 lirayı bunun içinmi aldin demesinler diyede abartmış olayı
    Sonuc olarak mutlu son geçmiş olsun:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alacak tabi normal sonuçta babasının hayrına yapmıyor ki o işi.
    Telefonu düzeltip hadi eyvallah mı desin.
  • Aynı sıkıntı annemin 4s inde de oldu, flaş ışığı düşük ışıkta sürekli yanıyordu.

Arka kapağı açıp, pili çıkardım ve tekrar taktım düzelmedi, bu kez pili tekrar söküp kamerayı sağa sola sallayıp kanirttim ve pili tekrar taktım düzeldi.

Muhtemelen düştü ve kamera kısa devre yaptı.Bilgi için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.