Şimdi Ara

iphone 4s kamera ışığı sürekli yanması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
2
Favori
24.371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dostlar merhaba. iphone 4s kullanıyorum ve bu sabahtan beri kameranın led ışığı sürekli yanıyor. restore ettim, kapatıp açtım fakat hiçbir şekilde sönmüyor. bu konuda yardımcı olabilecek arkadaş var mı acaba? çok teşkkür ederi. kamera ayarlarından kapamayı denedim, elfeneri uygulası indirip kapamayı denedim fakat bir çare bulamadım.

• Telefona yakın zamanlarda sıvı teması oldu mu?
  • Kapatinca tekrar açtığında ne zaman yanıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiç sönmüyor. ayrıca sıvı teması kesinlikle olmadı. bu konuya çok ama çok dikkat ederim. kapatsam da hiç sönmüyor.
  • restore bile çözemediyse tek çare servis
  • nasıl yani telefonu tamamiyle kapatıyorsun ve flaş ışığı açık? :S
  • evet tamamiyle kapatıyorum, hatta yeni versiyon yükledim, recovery modda bile yanıyor!! yurtdışı cihazı. garantide yok...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefona sıvı teması olduysa genelde böyle birşey yapıyor.
    Aynı şey başıma geldi.

Kesinlikle olmadı demeyin, bu sebebin sorunu sıvı teması çok az bile olsa.

Telefonu kapattığım halde flaş ışığı yanıyordu.
  • peki ne yapmam gerekiyor? telefonu aldığım 1 ay oldu. sürekli kuru yerde kullandım ama??
  • nasıl çözdünüz dostum? servise mi gönderdiniz? teşekkürler.
  • Sivi temasi oldugu icin, garanti bakmiyor. Guvendiginiz birine gotureceksiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ocanozan

evet tamamiyle kapatıyorum, hatta yeni versiyon yükledim, recovery modda bile yanıyor!! yurtdışı cihazı. garantide yok...

Cihaza tekrar restore atma cihazın power ve home tuşuna basılı tut biraz beklet powerdan elini çek ışığı kesicektir.
  • dostum bahsettiğiniz sanırım reset atmak. denemiştim daha önce. siz söyleyince tekrar denedim fakat halen yanıyor...
  • Reset Atmak Değil Telefonu Tamamen Kapatır Batarya Gücünü Vs. Komple Kesiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

Sivi temasi oldugu icin, garanti bakmiyor. Guvendiginiz birine gotureceksiniz

bu bana ne kadara patlar acaba? bir fikriniz var mı? çünkü tanıdığım bir yer yok. ayaküstü kazıklanmak istemem. teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: VioLee

Reset Atmak Değil Telefonu Tamamen Kapatır Batarya Gücünü Vs. Komple Kesiyor.

tekrar denedim. inan bana kafayı yedirecek lakin bir türlü sönmüyor nalet ışık. bataryanın bitmesini bekliyeceğim. olmazsa telefoncuya malesef
  • Hocam geçmiş olsun o zaman sıkıntı büyük
  • quote:

Hocam geçmiş olsun o zaman sıkıntı büyük

Büyük derken? dostum internetten araştırdım biraz. telefonu hafif sıkınca sönüyor ışık lakin bırakınca tekrar yanıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocanozan

quote:

Hocam geçmiş olsun o zaman sıkıntı büyük

Büyük derken? dostum internetten araştırdım biraz. telefonu hafif sıkınca sönüyor ışık lakin bırakınca tekrar yanıyor.

Servise yolla zaten flash acıksa 2-3 saate biter batarya

• ss koyma imkanın varmı ?Cidden bu flaş restore edince falanda sönmüyorsa sıkıtntı büyük
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.