Şimdi Ara

İPHONE 4S KAYIT SORUNU ACILL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
627
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GECEN HAFTA GELEN HEDIYE OLARAK IPHONE 4S INGILTERE CIKISLI CEP TELEFONUMU NASIL KAYIT ETTIREBILIRIM GUMRUKTEN GECERKEN KAYIT EDILMEDI NE YAZIKKI EYER I MAIL KAYDINI YAPTIRMASSAM 3 HAFTA SONRA KAPANICAK CEPTELEFONUM BU KONU HAKINDA BILGISI OLAN ARKADASLAR YARDIMCI OLABILIRMI YADA BI YOLU YORDAMI HAKINDA GORUSLERINI ILETIRSE SEVINIRIM

• Son 1 ay içinde giriş-çıkış yapmış bir pasaport bulacaksın 100 TL götürüp vergi dairesinde yatıracaksın makbuz ile kayıt yapan iletişim merkezlerine gidiceksin yaptıracaksın olay bu.

Artık internettende yapılıyormuş. Gidip vergi dairesinde imei yi bildiriyorsun sanırım sonra e-devletten kayıt ediyorsun.

Pasaport bulduysan kolay iş
  • 1-Son bir ay içerisinde Türkiye'ye yurtdışından giriş yapmış bir Türk vatandaşına ait pasaport
    2-bu pasaport sahibinin adının,TC No'sunun ve imei numarasının kayıtlı olduğu herhangibi vergi dairesine 100 TL yatırıldığına dair dekont,
    3-işlem merkezinden kayıt ( varsa e-devlet şifresi ile de ücretsiz yapılabiliyor ) bu kadar .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seker kardeslerım pasaport lu bırını bulamadım :( kadıkoyde osmanoglu caddesınde yapıyorlar ama 150 200 tl ıstıyorlar ne kadar guvenılır bılmem ama bır yol bulmam lazım oda pasaportlu bırını bulmam lazım :(( off off
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyelka

seker kardeslerım pasaport lu bırını bulamadım :( kadıkoyde osmanoglu caddesınde yapıyorlar ama 150 200 tl ıstıyorlar ne kadar guvenılır bılmem ama bır yol bulmam lazım oda pasaportlu bırını bulmam lazım :(( off off

Tanımadığın imsanlara güvenme. Üzülürsün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

Son 1 ay içinde giriş-çıkış yapmış bir pasaport bulacaksın 100 TL götürüp vergi dairesinde yatıracaksın makbuz ile kayıt yapan iletişim merkezlerine gidiceksin yaptıracaksın olay bu.

Artık internettende yapılıyormuş. Gidip vergi dairesinde imei yi bildiriyorsun sanırım sonra e-devletten kayıt ediyorsun.

Pasaport bulduysan kolay iş

quote:

Orijinalden alıntı: polatcan66

1-Son bir ay içerisinde Türkiye'ye yurtdışından giriş yapmış bir Türk vatandaşına ait pasaport
    2-bu pasaport sahibinin adının,TC No'sunun ve imei numarasının kayıtlı olduğu herhangibi vergi dairesine 100 TL yatırıldığına dair dekont,
    3-işlem merkezinden kayıt ( varsa e-devlet şifresi ile de ücretsiz yapılabiliyor ) bu kadar .

harç 100tl değil, 115tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdurmus -- 28 Şubat 2013; 0:17:26 >

• kımsede pasaportuna kayıt yapmaz kı adam nerden bılcek kayıp mı calıntımı dıye guvenmez ayrıca 1 cı veya 2 derece akraba olcakkı veya cok ıyı bır tanıdık oyle olur bencede bende olsam yapmam ısın acıkcası benım ıphonem calındı gecen sene bulamadılar emaıl klonlama olayından dolayı savcılıga gıttım emnıyet amırlıgıne gıttım telekomınıkosyon aradım kapatım ama hepsı bosuna bu ulkede onemlı bırı olmadıgın surece ısler cok yavas ıslıyor meksika gıbı aynı aynı yonetım bıcımı bakalım ya tsk herkeze yorumlarından dolayı yarın kadıkoye gıdıcem elbet bır yolunu bulucam
  • email klonlama değil o, imei kolanlama ve bu işlemin adı imei kaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: niyelka

kımsede pasaportuna kayıt yapmaz kı adam nerden bılcek kayıp mı calıntımı dıye guvenmez ayrıca 1 cı veya 2 derece akraba olcakkı veya cok ıyı bır tanıdık oyle olur bencede bende olsam yapmam ısın acıkcası benım ıphonem calındı gecen sene bulamadılar emaıl klonlama olayından dolayı savcılıga gıttım emnıyet amırlıgıne gıttım telekomınıkosyon aradım kapatım ama hepsı bosuna bu ulkede onemlı bırı olmadıgın surece ısler cok yavas ıslıyor meksika gıbı aynı aynı yonetım bıcımı bakalım ya tsk herkeze yorumlarından dolayı yarın kadıkoye gıdıcem elbet bır yolunu bulucam

Arada noktalamaişaretleri kullanırsan, okudukların anlaşılır. Bu şekilde sebze çorbasına benziyor. Dert etme, yakın bir tanıdık bulursun, pasaport kaydını yaptırırsın. O kadar vahim bir durum yok ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi myfranco -- 28 Şubat 2013; 0:56:29 >
  • eyvallah
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.