Şimdi Ara

İPHONE 4S NEDEN ALINMAZ ?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5s in fazla da bir artısı yok hocam,
    4s ihtiyacını görüyorsa macera arama derim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 var bende hicde anlatildigi kadar problem yasamadim ios7 de rahat iki sene daha kullanirim bu sekilde 4s epey zaman goturur seni hem daha saglam 5 dende 5s dende

• quote:

Orijinalden alıntı: divan

quote:

Orijinalden alıntı: xxsavasxx2

iphone 4s ios6 bulabilirseniz çok akıcı bir telefondur. Ama ios 7 ile birlikte eski akıcılık yok çileden çıkartacak şekilde değil yani akıcılık farkını oyunlarda görürsünüz.

Not:İphone 4s ios 7.0.3 kullnıcısı olarak diyorum bunları

teşekkürler.

hocam ben oyun oynayan birisi değilim, whatsapp-twitter-facebook ve birkaç basit uygulama.

mesela whatsapp donuyor mu? mesaj yazarken falan kasma donma olmuyor değil mi?

Yok hocam facebook twitter internette falan donma yok oyunlarda fark yaratiyor. Yeni alacaksaniz genede ios6 araştırın derim

• Alınmaması için bir neden yok gayet hızlı sağlam bir cihaz
    MediaMarkt'ta 11 kasıma kadar geçerli fiyatı 1500tl kapalı kutu olduğu için İOS6 yüklüdür alacaksanız kaçırmayın
  • Boyut icin ideal cihaz bence 5 uzun bazen cebinizden cikartirken dusurme sıkıntısında var. Evet ios6 kadar akici degil fakat donma sorunu yok bu yönden içiniz rahat olsun iphone 5 ile kıyasladim 2-3 saniye fark var aralarinda..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 4s kullanıyorum. 5e göre mLiyeti düşük. Öneririm yani :)

• 4s kullaniyorum herhangi bi problem yok ;) ios 7.0.3 kullaniyorum ,asphalt8 ,fifa 2014 vs her turlu akio merak etme sms ,whatsapp vs de de sorun yok kardesm icin rahat olsun

• Lg g2 gibi guzel bir telefon var bence ona da bir bakin bugun inceleme imkanim oldu nerdeyse mukemmele yakin bir tasarimi var fiyati da gayet uygun

• Sıfır 4S almak benim mantığıma pek yatmıyor. Eğer 4S'te kararlıysanız IOS 6'yı tercih edin. IOS 7.1 kullanıcı deneyimlerinden sonra düzelme varsa güncellersiniz.
  • Ben gelecek yaza ios 6 lı iphone 4 almayı planlıyorum var gerisini sen düşün oyun oynamıyorsan iphone 4 bile yeter tabi ios 6 ya kadar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: divan

ben de alma taraftarıyım ama pişman etmez umarım :)

al ve cevabı kendin gör
  • 4s 5.1.1 kullanıyorum jb'li. Başta 200'e yakın uygulama yüklemiştim(şimdi ihtiyaç fazlasını sildim) eğer ihtiyacın olan uygulamaları baştan yüklersen ve bi daha ios güncellemezsen uzun süre idare eder 4s. yeni uygulamaların çoğu minimum ios 6-7 istiyor ama aynı işi gören bir sürü uygulama var.
    Kısaca alınmaz diye birşey yok. Bu tamamen kullanım şeklinize ve ihtiyacınıza bağlı.

• Almayın Abi Bırakın Bize Özel Olsun Şu 4S.
  • iphondan az çok anlayan kişilerin çoğu i4S apple ın çıkarttığı en iyi cihaz olarak nitelendiriyor.İşlemci olarak ve ram olarak i5 muhakkaki i4S den önde ama işten anlayan satıcılar ve kullanıcılar olsun i5in kasasında uzunlığundan dolayı cepte kasmaya yönelik yaralanmalar olduğu kasanın çabuk soyulduğu deformeye uğradığı vb. gibi şikayetlerden bahsediyorlar. Ben i4S kullanıcısı olarak cihazı ios 6.1.2 jailbreaklı kullanıyorum ve şimdiye kadar cihazda ne bir kasma ne bir deformasyon görmedim.Ha şunuda belirteyim elektronik cihazlarda herzaman enson model tercih edilmesi lazım tabiki. Ve imkanım olsa maddi olarak i5 alırım. Ama aradaki fiyat farkına bakınca i5 alamıyorsanız kara kara da düşünmeyede gerek yok. I4S yeterde artar bile.
  • 4S de ios 7 de herhangi bir kasma takılma vs yok. daha geçen pazar günü sattım 5S almak için, ip 4 alınmaz ama 4S alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: web101

Alınmaması için bir neden yok gayet hızlı sağlam bir cihaz
    MediaMarkt'ta 11 kasıma kadar geçerli fiyatı 1500tl kapalı kutu olduğu için İOS6 yüklüdür alacaksanız kaçırmayın

Bence 1500 Tl çok para iphone 4S için. Ben de iphone 5 kullanıcısıyım ama, şu an 4s'e 1500 çok geliyor bana. Piyasada G2 gibi benzer fiyata ürünler varken hem de. Bence 1000-1100 bandında sıfırı muhteşem olur iOS 6 ile
  • Roosevelt R kullanıcısına yanıt
    Öyle bir fiyat olsa herkes alır zaten normalide dediğiniz fiyat olmalı ama Ülkemizde vergilerden dolayı düşmüyor alıştık yüksek fiyatlara 1500tl bize ucuz geliyor malesef yapacak bişey yok
  • Bende ipad mini ve ipod touch 5 var. 2side ayni donanimla 4s ile. Cok az kasmalar oluyor appstore ve safaride ama cokda fark edilmiyor. Bence alabilirsin ama ben eski model iphone almama taraftariyim anca iphone 5c yerine 5 alabilirsin

• iPhone 4s iOS 7.0.3 telefonumda en ufak bir kasma yada yazılımsal bir sorun yok. Bataryası bile gün içinde full kullanım,gprs,3g,navigasyon kullanıyorum eve gelince %10 sarj kalıyor.

Tek sorun çıkar sizde oda iP5 ekranına alışmışsınızdır, 4s ekranı sizi memnun etmez.(3,5 ekran)
  • Şuana kadar okuduğum konular ile edindiğim bilgileri size aktarmak istiyorum. Kendim iPhone 4S 6.1.1 jb olarak kullanmaktayım.

-iOS 7 kullanmadım fakat 4s ile IOS hakkında bir sürü konu okudum. Bu konuların altında bir ton yorum...
    -Kastığını söyleyenler de var, IOS 6 ile neredeyse hiçbir farkın olmadığını söyleyenlerde. Genel olarak temiz bir kurulum sonrası çok fazla problem yaşayan birilerine rastlamadım. Kurulum konusunda acemi olanların bir nevi kasma problemleriyle karşılaştıklarını görmekteyim. (IOS 6 dan direk IOS 7 ye geçenler.)
    -Şarj konusunda problem yaşadıklarını söylüyorlar bundan bahsetmeden geçemeyeceğim. IOS 6 da daha iyi bir performans sağlandığı konusunda bir çok fikir birliği ile karşılaştım.
    -Uygulama konusunda ise yeni çıkan uygulamalar genel olarak IOS 7 isteyebilir. Şuana kadar sadece bu forumda uygulama geliştiren birinin çıkarmış olduğu müzik uygulamasında IOS 7 ye güncellemeniz gerekmektedir şeklinde bir uyarı ile karşılaştım. Facebook, twitter, whatsapp gibi köklü uygulamalarda bu sorunu yaşayacağımızı düşünmüyorum.
    -Şuan için telefon alacak olsaydım 5s i tercih ederdim. 4s i aldığım zaman 5 piyasada vardı ancak okuduğum konular neticesinde soğumuştum. 5s in gerek gold rengi, gerek parmak izi gerekse video ve kamerada ki özellikler hoşuma gitti. Tercih sizin... Yazdıklarım hakkında yanlış bir bilgi var ise şimdiden affola. (Sonuçta kurup denemediğim için yanlış bilgiler edinmiş olabilirim.) :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.