Şimdi Ara

Iphone 4S Pasaport Kaydı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

bir arkadaşım 2 hafta sonra ingiltereden türkiyeye gelirken iphone 4s getirecek. bende boş durmadım hemen istedim telefonu tabii acaba bu pasaport kaydı işi nasıl oluyor yardımcı olabilirmisiniz? arkadaşım 4 5 ay önce bir telefonu kendi pasaportuna kaydetmiş acaba türkiyeye giriş yaptıktan sonra ben kendi pasaportuma yaptırabilirmiyim? ne gibi şeylere ihtiyacım var pasaport kaydını yaptırmam için?

şimdiden çok teşekkürler , iyi akşamlar

• teşekkür ederim
  • Değişmemişse 1 kişi sadece 2 yılda bir kez cihaz kaydı yapabilir
  • evet öyle bi kural varmış ama bir tanıdığımın pasaportuna kayıt yaptırabilirim o tarihlere uyuyo tam yada en kötü turkcell bayiisi ayarlıyormuş 200 lira ya birini
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yk03

evet öyle bi kural varmış ama bir tanıdığımın pasaportuna kayıt yaptırabilirim o tarihlere uyuyo tam yada en kötü turkcell bayiisi ayarlıyormuş 200 lira ya birini

200 lira cok,forumda 100 e yapan arkadaslar var
  • quote:

teşekkür ederim

rica ederim,iyi forumlar
  • 200 liramı maşallah yolunu bulmuşlar para kazanmanın o zaman Tr den al derim ben 100 den fazla verilmez kayıt için
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurnet2000

200 liramı maşallah yolunu bulmuşlar para kazanmanın o zaman Tr den al derim ben 100 den fazla verilmez kayıt için

500 pound ingiltereden yani 1.500 lira en kötü ihtimal 1.700 e gelicek ,,, bide belki italyadan gelme ihtimali var oda 660 euroymuş oda 1650 liraya geliyor. yani 1.850 en en kötü ihtimal ki zaten muhtemelen kayıt işini hiç masraf yapmadan halledeceğim
  • Kayıt işi masrafsız düşünmeden al ama 200 filan vereceksen garanti meselesinide düşünürsek cazipliği azlıyordu
  • quote:

Merhabalar ,

bir arkadaşım 2 hafta sonra ingiltereden türkiyeye gelirken iphone 4s getirecek. bende boş durmadım hemen istedim telefonu tabii acaba bu pasaport kaydı işi nasıl oluyor yardımcı olabilirmisiniz? arkadaşım 4 5 ay önce bir telefonu kendi pasaportuna kaydetmiş acaba türkiyeye giriş yaptıktan sonra ben kendi pasaportuma yaptırabilirmiyim? ne gibi şeylere ihtiyacım var pasaport kaydını yaptırmam için?

şimdiden çok teşekkürler , iyi akşamlar

forumda pasha23 var onunla temasa geç işi halleder

http://resim.donanimhaber.com/showprofile.asp?memId=974708

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Besiktask34 -- 29 Kasım 2011; 9:01:36 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.