Şimdi Ara

İphone 4s Pc ye Atılan Foto Döndürülmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.307
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar benim sorunum iphone dan pc ye foto attımmı foto dönüyor ama çıktım zaman karşıma bu fotoğraf dosya özellikleriyle ilgili bir sorun nedeniyle kaydedilemiyor diyor ben ilk iphone kullanıcısıyım yardımcı olursanız çok teşekkür ederim ? ve apple store ye kredi kartı bilgilerimi verdim bunu nasıl iptal edebilirim şimdiden teşekkürler

• öncelikle itunes kullanıyorsan onu kaldır at itools adındaki uygulamayı kullan,

kredi kartı bilgilerini app store ayarlarına girip silebilirsin, fakat bu senin ücretsizlerde dahil olmak üzere uygulama indirmeni engelleyecek, "kredi kartsız hesap nasıl alınır" yaz google'ye çözümünü bulucaksın
  • Bende de attigim fotograflar dondurulmuyordu. itools ile aktardigimda hic sorun olmadi fakat itools gibi ek bir programa ihtiyac olmadan dondurmenin bir yolu olmasi gerek.
  • teşekkür ederim arkadaşlar bunları bu akşam deniyecem şuanda işteyim :)
  • iTools programıyla yedek de alabiliyor muyuz acaba?
  • itunes siz açılmıyor o program kullanışlı birşey memnun kalıcama eminim ama ah birde şu yamuk yumuk olan fotolar düz olsa :( yok gene aynı hata :S
  • fotoftaflari acmak icin picasa programini kullanirsaniz fotograflariniz duz gorunecektir en azindan bende oyle oluyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • en kolayı farklı kaydediyorum onları farklı isimlerle :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.