Şimdi Ara

İphone 4s sim kilitli etkinleştirme yardım ACİL....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.003
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam pek forumdan anlayan biri değilim belki daha önce konu açılmıştır ama acil yardım almam gerekiyor...
    Almanyadan alınan 4s 32 gb beyaz iphone sim kilitli daha etkinleştirilmemiş bile . gevey denedik olmadı bırakın kullanmayı daha menüye giremiyorum etkinleştirilmediginden dolayı şu anda kırgızistandayım türkiyede olsam belki sorunu çözerdik ama burada anlayan yok yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim.

• Gevey'in kullanma kılavuzu varsa iyice oku, yoksa internetten araştır. Bazı modellerde acil numaraları araman gerekiyor ilk açarken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almanya'dan alınması kötü çünkü cihaz hep sim kilitli kalacak. Gevey'den başka çare yok geveyin işe yaramamasının sebebi firmware sürümünüz olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AktifProje

Almanya'dan alınması kötü çünkü cihaz hep sim kilitli kalacak. Gevey'den başka çare yok geveyin işe yaramamasının sebebi firmware sürümünüz olabilir.

Eger Almanya t-mobile ise tam tersi cok sansli cunku iki sene sonra ucretsiz acilicak.

• quote:

Almanya'dan alınması kötü çünkü cihaz hep sim kilitli kalacak. Gevey'den başka çare yok geveyin işe yaramamasının sebebi firmware sürümünüz olabilir.

peki firmware sürümünü nasıl ögrenebilirim daha iphone etkinleştirilemiyor bile.. takıldım kaldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: AkidTurk

quote:

Eger Almanya t-mobile ise tam tersi cok sansli cunku iki sene sonra ucretsiz acilicak.

Evet T-mobile açar açmasına da daha 10 ay var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: emraharık

quote:

quote:

Hangi gevey'i aldin ?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: emraharık

quote:

quote:

Hangi gevey'i aldin ?

aldığım gevey "GPP for ios 5" üstelik tr fiyatlarının çok üstünde yaklaşık 50 dolar...

• Gevey'i Almanya t-mobile'a programlaman lazim eger senin cihazında o menu çıkmıyorsa baska bir cihazda programla bu sekilde senin cihaz iOS 6 bile olsa en azindan gevey sayesinde aktivasyon ekranini geçersin.

• Az önce Apple servisine verdim onlar ellerindeki geveyleri deneyip bi çaresine bakacaklar artık, samsung da çok rahattım iphone şimdiden stres yaratmaya başladı..
  • adamlar ellerinde nekadar gevey varsa denediler ama olmadı...
  • Burda stresin sebebi iPhone değil sizin dikkatsiz davranmış olmanız

https://t-mobile-simlockportal.arvato-services-mocom.com/PUBSILO/

eBay'de baktım ama maalesef Almanya için açan yok. Birde yukarıda verdiğim linki kontrol edin. Bir çok kişi önermiş.
  • quote:

Burda stresin sebebi iPhone değil sizin dikkatsiz davranmış olmanız

https://t-mobile-simlockportal.arvato-services-mocom.com/PUBSILO/

eBay'de baktım ama maalesef Almanya için açan yok. Birde yukarıda verdiğim linki kontrol edin. Bir çok kişi önermiş.

Benden kaynaklanan bir sorun yok. Cihaz hediye. vermiş oldugunuz linkten daha önce kontrol ettim çıkan sonuç
    SIM-Lock Entsperrung

GERÄTEDATEN
    Hersteller:Apple
    Modell:iPhone 4S 32GB ws
    IMEI:xxxxxxxxxxxxxxxxx
    AUSGABEDATEN
    Status:Entsperrung noch nicht möglich!
    Preis:
    INFORMATION
    Sie können Ihr iPhone ab 26.02.2014 entsperren.

Sollte es sich bei Ihrem Gerät um ein XTRA iPhone handeln, so wenden Sie sich bitte direkt an den Kundendienst.

bu tarihe kadar beklersem açılacak fakat anlamadıgım turbo sim ile açılan telefonlar gördüm t mobile ile alınmış benim tlf açılmadı...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.