Şimdi Ara

iPhone 4S Soğuk Gri Wifi Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar forumda yeniyim her hangi bir hata yaparsam lütfen bildirin düzeltmeye çalışacağım.
    Öncelikle iPhone 4S 16 GB Siyah modelini kullanıyorum. 19'un da iOS 7'e geçtim 20'sine kadar düzgünce kullanıyordum ancak cuma akşamı Wifi'da hata almaya başladım soğuk gri şekilde wifi yazıor ve wifi'ı açamıyorum.

Konuyla alakalı resim :http://img545.imageshack.us/img545/4665/y5se.png

Cihazımın ağ ayarlarını sıfırladım, restore ettim, 6.1.3'e geri döndüm (artık dönülmüyor imzalar kapatıldı) yinede düzelmedi.
    10 dakika buzdolabının buzluğuna koydum çıkardım biraz beklettikten sonra açtım Wifi düzelmişti ama 5 dakika sonra yine gitti.
    Fön makinesi ile telefonu ısıttım 45 dakika wifi kullanabildim ancak yine gitti.

Yol gösterebilecek ve yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler.

Güncelleme : 21.10.2013

Arkadaşlar cihazı genpa'ya göndermiştim geldi ve yeniden aynı sorunla karşılaştım. Bayramdan 1 gün önce cihazımı verdim bugün alabildim. Sıfır cihaz verdiler. Eğer böyle sıkıntınız varsa sizde kesinlikle garantiye gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorbey.messi -- 21 Ekim 2013; 20:39:12 >

• Burda ayni sorun icin acilmis bir konu mevcut. Ayrinti icin bakabilirsinizhttps://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=70687058&p=1#70687058

Ancak ozetle soyle ki, bu sorun 4s lerde gorulen kronik bir donanim sorunu.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun garantisi devam ediyorsa çok şanslısın sıfır cihaz sahibi olucaksın

Ama eğer garanti devam etmiyorsa
  • Normalde garantim devam ediyor ama arka kapak bir kere açıldı gitmiştir diye düşünüyorum götürsek anlarlar mı ?
  • Nasıl açıldığına bağlı şansınızı deneyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok teşekkür ederim bilgileriniz için iyiki DH'e katılmışım.
  • Evet Arkadaşlar Cihazımı Genpa'ya gönderdim tamir oldu şuan cihaz çalışıyo sıkıntı yok arka kapak vidasının açıldığını anlamadılar bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    IPHONE 5 EKRAN PEMBELEŞME SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    iPad Air 2 Ekran Renk Sorunu
    6 yıl önce açıldı
    iPhone 4s servis yok sorunu
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorbey.messi

Evet Arkadaşlar Cihazımı Genpa'ya gönderdim tamir oldu şuan cihaz çalışıyo sıkıntı yok arka kapak vidasının açıldığını anlamadılar bile

Hocam bence bi 4-5 gün deneyin çünkü tamir bunun çözümü değil yeni cihaz vermeleri gerekirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: butcher1907

quote:

Evet Arkadaşlar Cihazımı Genpa'ya gönderdim tamir oldu şuan cihaz çalışıyo sıkıntı yok arka kapak vidasının açıldığını anlamadılar bile

Hocam bence bi 4-5 gün deneyin çünkü tamir bunun çözümü değil yeni cihaz vermeleri gerekirdi

Hocam zaten cihaz çok stabil çalışmıyor Wifi isimlerinin yanında ve telefon kısmında son aramalarda isimlerin yanında yuvarlağın içinde ünlem işareti var ve cihazımın ekranına biraz bastırınca ortada hep aynı yerde renk cümbüşü çıkıyor bir kaç gün daha test edeceğim olmadı yeniden genpaya vereceğim.

• quote:

quote:

quote:

Hocam zaten cihaz çok stabil çalışmıyor Wifi isimlerinin yanında ve telefon kısmında son aramalarda isimlerin yanında yuvarlağın içinde ünlem işareti var ve cihazımın ekranına biraz bastırınca ortada hep aynı yerde renk cümbüşü çıkıyor bir kaç gün daha test edeceğim olmadı yeniden genpaya vereceğim.

Hocam zaten çoğu iphone un wifi kalitesi cidden düşük mesela bi avm de s3 20 wifi gösteriyorsa iphone 10 wifi gösteriyor bazılarına giriyo yanında tik çıkıyo ama bağlanmıyo vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi butcher1907 -- 28 Eylül 2013; 23:04:15 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam zaten çoğu iphone un wifi kalitesi cidden düşük mesela bi avm de s3 20 wifi gösteriyorsa iphone 10 wifi gösteriyor bazılarına giriyo yanında tik çıkıyo ama bağlanmıyo vs.

Hocam bencede iPhone alıyoruz bimden tablet almıyoruz bunu ne zaman anlayacak Apple anlamadım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam bencede iPhone alıyoruz bimden tablet almıyoruz bunu ne zaman anlayacak Apple anlamadım.

Aynen katılıyorum bimden aldığın tabletin wifisi bundan iyi çekiyodur

• zorbey.messi kullanıcısına yanıt
    garantili cihazları niye açarsınız anlamıyorum gerçekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

garantili cihazları niye açarsınız anlamıyorum gerçekten...

Küçük bir sorun için açılmıştı garanti kapsamı dışına bırakılacağını bilmiyordum ancak yine bırakılmadı anlamadılar bile.
  • zorbey.messi kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de oldu genpaya götürdüm tamir ettiler ertesi gün aldım eve geldim yine aynı sorun oluştu. Tekrar götürdüm yeni cihaz ile değişim yaptılar

• quote:

Orijinalden alıntı: yigit_tecimer

Aynı sorun bende de oldu genpaya götürdüm tamir ettiler ertesi gün aldım eve geldim yine aynı sorun oluştu. Tekrar götürdüm yeni cihaz ile değişim yaptılar

İnşallah bende böyle bir sorun yaşarım çünkü cihaz eskisi gibi çalışmıyor.
  • Arkadaşlar fön makinesi + Buzdolabı geçiçi çözüm....Eğer değiştiremiyorsanız böyle yapın...Ama hep bu yöntemi yapmak telefona zarar verirmi bilmiyorum?

Bendede bu sorun yeni çıktı İO8 den sonra ama şimdilik böyle yapıyorum...En kısa zamanda elden çıkaracağım....
  • Bence cihazı götür.Sorunun devam ettiğini söyle.Yenisini versinler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.