Şimdi Ara

Iphone 4s Şuan Bile Alınır Mı İÇERİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam sifir 4s alacaginiza ikinci el iphone 5 alin. Sifira 4s alinmaz bu saatten sonra. Bu arada iOs 5-6-7 yazmasi bi ozellik degil her iPhone 4s e iOs 5-6-7 destegi mevcut.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _AsDeRf_ -- 9 Aralık 2013; 8:19:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben 1 haftadır kullanıyorum...En ufak sorun kasılma, ağırlık söz konusu değil. Gönül rahatlığıyla al kullan ;) Sağı solu boyası dökülmeyen iphone :) En iyi iphone 4/4s ! 5'de kullandım boyası falan döküldü ;)
  • Alınır

• Suan olmasada iOs 8 de agir kasilmalar olacak ve ios7 de kullanmaniz gerekecek. 900-1000 liraya 2.el alinmadigi surece 0 ini almak mantiksiz hocam. Bunun yerine 2.el iphone 5 beyaz alin. Boya atmasi beyaz olan modelde goze carpmiyor. Bende de iphone 4s var. whatsapp son update ten sonra bazi efektlerde kasmaya basladi. Ki bu whatsapple sinirli kalmayacak seneye.

Kim derse kasmaz vb inanmayin hocam. Bunun en iyi ornegi iOs 7 yuklu iphone 4 ler. Ios7 nin bazi ozellikleri kisitlansada sayfa gecislerinde vb kasilma oluyor. Siz bunlari iOs 8 de gormeye baslayacaksiniz. Apple in sistemi bu sekilde isler. Herhangi bir modelin ustune 3 generasyon ciktigi an kasmalar baslar. Iphone 4s ciktigi zaman 3g ler eskidi, 5ler ciktiginda 3gs ler eskidi. 5s ciktigi zaman 4ler eskidi ve muhtemelen 6 ciktigi zamanda 4sler eskir.

He cop mu olur katiyen cop olmaz. Apple yeni appstore guncellemesi ile uygulamalarin eski versiyonlarini yuklememize izin veriyor boylelikle ios7 de applerinizi guncellemeden 1-2 sene daha kullanabilirsiniz bu da total de 4s in tahminen maksimum 3-4 sene (oyun vb oynamadan sosyal ag programlarini kullanarak) zamani kaldigi sonucunu cikarir.

Sonuc: Ucuza 4s alacaksaniz alin, ama 2.el iphone 5 fiyatlarina cikacaksaniz 1300-1500 iphone 5 tercih edilmeli.

• 5s lansmanı yapılmadan 1 hafta önce 16gb siyah 4s i sıfır kutusunda elden 1400 tl ye almıştım, bana göre şekil olarak en güzel telefon, akıllı telefon dendiğinde akla gelen silüet 4 kasa iphone dur

• kardeşime alıcaz telefon. bende 5s var illa diyo iphone olsun. ama 4s ve s4 mini arasında kaldık. ben s4 mini daha iyi die düşünüyorum. sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: navigator_

kardeşime alıcaz telefon. bende 5s var illa diyo iphone olsun. ama 4s ve s4 mini arasında kaldık. ben s4 mini daha iyi die düşünüyorum. sizce?

Tabiki 4S almalısınız. Android düşünmeyin bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratoto

Bunu düşünüyordum. 1400 TL nin altında bulamadım. Hocam alınmazmı yani. Ürünü bi incelerseniz seviniirim. İos 5 denmiş sizce nasıldır.

http://magaza.turkcell.com.tr/akilli-telefon/Apple-iPhone-4S-16GB/1001222/131146.html

Ben şahsen aynı telefonu sipariş verdim fakat iki seferdir defolu telefon gönderiyorlar. Birinci telefonun home tuşu yan dönüktü ver zor basıyordu. İkinci telefonun home tuşu bu sefer çalışıyor fakat rengi sararmış. 3g açıkken telefon çekmiyor ve hot spot özelliği çalışmiyor. En önemliside iki telefonda Ocak 2013 1. hafta üretimi. Neredeyse 1 yıldır rafta bekleyen pili ölmüş ve büyük itimalle sıfır değil yenilenmiş telefonları fiyatı ucuz tutarak kakalıyorlar.

• Illa sifir 4s veya s4 alinacaksa s4 tercih ederim. Ama ikinci el i5 cok cok daha iyi bir tercih.

• Bence verilmez 1000 lira hemde 2. Eline

• 1000 tl ikinci el etmez
    800 850 ye alırsın.
    Media markt'da sıfır 8 gb 1300 Tl

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

600 e tanidik disinda bulmaniz cok zor hocam. Iphone 4 le karistirmis olabilirmisiniz. Ben gecen de forumda 900 liraya ilan acmistim bir suru musteri buldum. Sonradan teyzem istedi de ona sattim cihazi. 900 lira bile yurtici cihaz icin uygun bi parayken 600 liraya iyi yakalamissiniz

Tanıdık. 4s 16 gb.

• quote:

Orijinalden alıntı: EHABERDAR

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

quote:

Orijinalden alıntı: vespapa41

1000 TL hocam 2. el

Pahalı. Ben kızıma 600 e aldım. 1 yıl da garantisi vardı. Bir de bozuldu. Genpa yenisini verdi.

Nerden aldiniz hocam?

Tanıdık. 500 dedim, vermedi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.