Arkadaşlar merhaba, yeni aldığımız toshiba L50 B 1QW model laptop var Windows 8.1 yüklü, itunes 64 bit yükledik kendi sitesinden fakat telefonu bağladığımızda yeni aygıt sesi çıkarıyor laptop ve saniye süremeden geri çıkıyor cihaz, bir bağlanıyor bir çıkıyor sürekli bu ses geliyor. Bir türlü bağlanmadı, internette applemobildevicehelper.exe ye girin falan diye bir takım açıklamalar var ama işe yaramıyor. Eski bir laptopta deniyoruz bağlanıyor. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
hocam toshiba p50 117 b kullanıyorum bir sıkıntım telefon bağlanıyor Kablonuz orijinal mi ? bir de bilgisayara telefonu takınca telefona bu bilgisayara güven güvenme seçenekleri geliyor mu ?
quote:
Orijinalden alıntı: ktaskaya
hocam toshiba p50 117 b kullanıyorum bir sıkıntım telefon bağlanıyor Kablonuz orijinal mi ? bir de bilgisayara telefonu takınca telefona bu bilgisayara güven güvenme seçenekleri geliyor mu ?
Kardeşim teşekkür ederim öncelikle ilgin için. Kablo orijinal ayrıca orijinal olmayan bir kabloda denedik ama sonuç aynı. Bağlanınca güven, güvenme seçeneği geliyor. Her ikisinde de aynı şey oluyor...
quote:
Orijinalden alıntı: iwanttoplayagame
quote:
Orijinalden alıntı: ktaskaya
Kardeşim teşekkür ederim öncelikle ilgin için. Kablo orijinal ayrıca orijinal olmayan bir kabloda denedik ama sonuç aynı. Bağlanınca güven, güvenme seçeneği geliyor. Her ikisinde de aynı şey oluyor...
Rica ederim hocam fakat aklıma başka birşey gelmiyor belki aynı sorunu yaşayıp çözen biri vardır
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme