Şimdi Ara

iPhone 4s / Tv Mirroring - Kablolu olarak Tv'ye Yansıtma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 4s (s:7.1) telefonlarda altta resimde görülen adaptör ile televizyon ekranına yansıtma (mirroring) yapılabiliyor mu? Bu adaptör ile olmuyorsa, ne yapabileceğim konusunda yardım istemekteyim. Forum içerisinde ve diğer web sayfalarında araştırmalarıma rağmen sağlıklı bir cevap bulamadım ne yazık ki.
    Bilgilendirecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

iPhone 4s / Tv Mirroring - Kablolu olarak Tv'ye Yansıtma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi johnywalker99 -- 19 Nisan 2014; 22:46:44 >

• Air play yani apple tv cihazi ile saglikli sekilde düzgün olarak kablosuz görüntünüzü aktarabilirsiniz,ancak kablosuz olarak aktarildiginda biraz lag olabiliyor,araba yarysy fps bunun gibi oyunlar oynanamiyor denebilir gecikmeden(lag)'dan dolayi,videolar resimler bunlarda sorun olmuyor tabi ama kablolu olarak 30-pin to hdmi adaptörü ile nasyl oluyor pek bilgim yok,apple orjinal böyle bir aparati varhttp://store.apple.com/tr/product/MD098ZM/A/apple-30-i%C4%9Fneli-dijital-av-adapt%C3%B6r%C3%BC verilen bilgiye göre sorunsuz aktarabilirsiniz ama verdi?iniz resimdeki yada çakma olan adaptörlerde durum nedir bilemiyorum.

• Apple Tv'yi biliyorum.. Ucuza çözüm aradım. Bu adaptör ile mirroring olabileceğini söylediler.
    Tv>Hdmi>Adaptör>iphone4s şeklinde bağlantılarını yapıyorum, fakat tv aygıtı algılamıyor hiçbir şekilde. Algılaması için ayrı bir program vs. veya bilmediğim bir yol mu var.
    Bu tür kablo kullanıp mirroring yapabilen arkadaşlardan halen yardım bekliyorum.
  • Bu kablo iPhone 4s için uygun bir aksesuar ne yazık ki değilmiş.
    Fakat bugün bir arkadaşımın iPhone 4 telefonu ile denedim kabloyu ve kısmen sonuç aldım.
    Kablo bağlantısını yaptığımda, telefonun ana ekranı Tv'ye yansımadı.
    Olmadı yine diye düşünürken, o an telefona arama geldi ve zil sesinin Tv hoparlöründen geldiğini duydum.
    Daha sonra telefon içerisinden bazı videoları play'lediğimde Tv'ye görüntü ve ses aldım.
    Yani kısaca iphone 4 için olan bu kablo tam mirroring sağlamasa da oynatılan video ve sesleri Tv'de görüntülenmesini sağlıyor.

4s için uygun olan kabloyu bulduğumda bu konu altına tekrar bilgilendirme ekleyeceğim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.