Bildirim
iphone 4s ve avea mikro sim kart
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
64 lük Avea sıkıntısiz kullandım 4 ile fakat 4s i bilemem -
Ben 4s kullanıyorum bir problem yok :) gönül rahatlığı ile kullanabilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Leon007
Ben 4s kullanıyorum bir problem yok :) gönül rahatlığı ile kullanabilirsin
Cevabınız için teşekkürler sim kart yok uyarısı falan vermiyor demi? -
Sikintisiz bir sekilde 4s te avea 64 kb micro sim kart kullaniyorum. -
Ben telefonumu kampanyadan aldım . Aldığım günden bugüne hiç sim kartı çıkartmadım .Dediginiz gibi bir sorunlarda karşılaşmadım ama bazen ses yankılanması yapıyor -
Sakın Avea'ya geçme ben daha bugün Avea'dan Turkcell'e dondüm koca Bursa'da merkez yerlerde bile doğru düzgün 3G çekmiyor evet ucuz ama hizmet alamadıktan sonra anlamı yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ykartal70 -- 23 Ocak 2012; 23:22:28 > -
hocam 4s cihazlarda şebeke ve sim sıkıntısı yaşamamak için 128 k sim kart kullanmanız gerekmektedir herkes bunu unutmasın -
4S + Avea 64K MicroSim...
No Problem... -
iPhone'larda 128'lik sim kart her zaman daha verimlidir.
64'lük kartlarla gerek sinyal sorunları,gerekse konuşma kesilmeleri görülebiliyor.
Fakat 128'lik mikrosim satmıyorlar. Normal sim alıp kestirmeniz gerekiyor. Ben öyle kullanıyorum sorunsuz -
10 ocak tan beri AVEA lıyım Iphone 4s 64 kb sim kart istanbuldan en ufak sorun yok.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X