Şimdi Ara

İphone 4s vs samsung galaxy s3 vs htc one x

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
283
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu forumda daha önce lumia 920 vs s3 diye bir konu açmıştım 920 ye gelen yorumlar çok iyidi almaya karar verdim fakat 2-3 telefoncuya gittim ve kesinlikle uzak durmamı söylediler defalarca servise gittiğini söylediler bu yüzden 920 yi almakta biraz daha beklemeye karar verdim şu an elimde 1000-1100 lira param var ya s3 sıfır alıcam (distrübötör garantili )yada bi yerden yurtiçi garantili bir htc onex ikinci el bulucam yada hala 8 ay garantisi devam eden yurtiçi kayıtlı bir iphone 4s yarına kadar karar vermem gerekiyor sonuçta cihaz satılabilir.Billiyorum böyle çok konu var ama herkes bilmem bunun şu özelliği var şunun şu özelliği var filan diye söyleyip durmuş Benim aradığım özellikler daha öncede belirttiğim gibi "facebook" "twitter" "tumblr" "instagram" ve "whatsapp" uygulamalrı benim işime yarıyor telefonda ne müzik dinlerim (mp3 player ım var) nede video izlerim benim kullanıcağım telefon en azından üniversitem bitene kadar yani 4 sene daha bu uygulamalrı hızlı ve donmadan çalıştırmasını istiyorum dediğim gibi öğrenci olduğum için sürekli telefon değiştirme gibi bi lüksüm yok.Birde şarjı bir gün yetsin yeter benim için ama bir günü çıkarsın mutlaka

• İkinci el kullanabileceksen iphone 4s ten şaşma 4 yıl kullanıcam diyosun
    bana göre sıfır alman daha iyi ama s3ün de 4 yıl kasmadan çalışabileceğine dair şüphelerim var.
  • HTC 8X
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanG55

HTC 8X

Windows tan kaçınmaya çalışıyorum şimdilik nokia yı bile kafamda elemişken daha düşük bir wp telefon olan htc 8x i düşünmem bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostmans

quote:

Orijinalden alıntı: KaanG55

HTC 8X

Windows tan kaçınmaya çalışıyorum şimdilik nokia yı bile kafamda elemişken daha düşük bir wp telefon olan htc 8x i düşünmem bile

Wp Almayacksan Kasmasını da istemiyorsan İphone AL
  • Nexus 4 der giderim zorlarsan optimus g en kötü ihtimalle xperi sp ye bak
    Optimus g > nexus 4> xperia sp > s3 > one x

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler cevaplarınız için başka fikri olan var mı acaba
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Xperia Sp yada nexus 4,diğerlerini ele eskidi artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam iki telide kullandım s3 bi sene daha anca dayanır tam verimle ki ne kadar tam verimli tartışılır.

4s kesinlikle seni 2 sene götürür emin ol.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.