Şimdi Ara

iphone 4s wifi sorunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
1
Favori
10.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu forumda gene cozum bulmuslar ne alakaysa bilmiyorum

buz dolabina atmislar telefonu 5-10 dk herhalde ama cok kalmasi bence zararli cunku telefonda sivi temeasi olmamasi lazim... sorumlulukta kabul etmiyorum kafana cok taktiysan dene istersen
  • Aynı sorun bende de var. Wifi tuşu aktifleşmiyor. Buz dolabının buzluk kısmına poşetle 20 dk koyduğunuzda wifi tekrar görüyor. Ama tel. ısınınca tekrar wifi tuşu grileşip pasif hale dönüyor. 1 aydır telefonu böyle kullanıyorum. Telefon almanyadan geldi türkiyede malesef sadece iphone lerin garantisi geçmiyor diğer apple ürünlerinin garantisi geçerli. almanyaya tanıdığım birine yollayıp onun telefonu değiştirmesi gerekli ve yeni telefon gelince yeni pasaport kaydı gerekli. Saçma sapan işler... :(((
  • Biz amerikadan 4 tane ıphone getirdik.Iphone5in ekranında Iphone4S ın ıse wifi'sinde sorun çıktı.Haftaya telefonları geri götüreceğiz.Telefonunuzun bir sürelik wifisini servise vermeden önce kullanmanız mümkün.Telefon ısınmadan dolayı bu sorunu yaşıyor.Bir çok forumda da okuduğum üzere geçici bir düzelme mümkün.Telefonunuzu kağıt havluya sarıp buzluğa 15-20 dakika kadar bırakın kapalı bir şekilde.Ben biraz önce merak edip denedim ve açıldı yalnız ısındığında tekrar kapanabilir ne kadar süre dayanır bilmiyorum.Ama telefon geri gidip değişene kadar bu şekilde idare edilebilir.Siz de uygulayabilirsiniz ısınmadan kaynaklı bir etkileşimsizlik olduğu için geçici olarak bunu tekrarlayıp bu şekilde kullanabilirsiniz.Çok fazla denemeyiniz çünkü bende fazla değil haftaya kadar idare etsin diye bu işlemi yaptım.

SORU: Ayrıca biz bu telefonları pasaporta işlettik o telefonlar bozuk çıktı.Şimdi yeni pasaporta mı ihtiyacımız var yoksa o pasaportlarda telefon seri numarası değiştirilebilir mi? Bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen...

TEŞEKKÜRLER.

• Buarada umarım bahsedildiği gibi bu kış ZORLU centera apple store açılırda şu sorunlardan kurtuluruz.Amin :=}
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.