Şimdi Ara

iphone 4s wifi sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
1
Favori
10.278
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARKADAŞLAR MERHABA ELİMDE İPHONE 4S VAR SORUNUM WİFİ Yİ AKTİF EDEMİYORUM WİFİ YERİ SÖNÜK DURUYOR ELİMLE NE KADAR AÇMAYA ÇALIŞDIYSAMDA YAPAMADIM TÜM AYARLARI SIFIRLADIM AYARLARINI SIFIRLADIM AMA OLMUYOR YARDIM EDECEK OLURSA SEVİNİRİM

• wifi bölümünde modeminizi görüyormusunuz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xpmagduru

wifi bölümünde modeminizi görüyormusunuz ?

YOK WİFİ Yİ HİÇ AKTİF EDEMEDİĞİM İÇİN MODEMDE GÖREMİYORUM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nefes34

quote:

wifi bölümünde modeminizi görüyormusunuz ?

YOK WİFİ Yİ HİÇ AKTİF EDEMEDİĞİM İÇİN MODEMDE GÖREMİYORUM

Alıntıları Göster
    modeminin wifi si kapalı olabılır modemın arkasında açmak için bir tuş olması lazım
  • quote:

modeminin wifi si kapalı olabılır modemın arkasında açmak için bir tuş olması lazım

HOCAM TELEFONDAN WİFİ Yİ AKTİF EDEMİYORUMKİ MODEMİ GÖREMEYİM AYRICA MODEMİ GÖREMEMEK GİBİ Bİ ŞANSIMDA YOK YANİ OTELDE YAKLAŞIK 20 TANE MODEM VAR VE HTC ONE X LE İSTEDİĞİME BAĞLANABİLİYORUM AMA 4S DE WİFİYİ AKTİF EDEMİYORUM SORUN CİHAZDA
  • quote:

quote:

HOCAM TELEFONDAN WİFİ Yİ AKTİF EDEMİYORUMKİ MODEMİ GÖREMEYİM AYRICA MODEMİ GÖREMEMEK GİBİ Bİ ŞANSIMDA YOK YANİ OTELDE YAKLAŞIK 20 TANE MODEM VAR VE HTC ONE X LE İSTEDİĞİME BAĞLANABİLİYORUM AMA 4S DE WİFİYİ AKTİF EDEMİYORUM SORUN CİHAZDA

restore hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fobinez

quote:

quote:

restore hocam.

Alıntıları Göster
     iphone 4s wifi sorunu

Böyle resimdeki gibiyse bu sorun ios 6 da baş göstermeye başlamıştı,ios 5 de sorunsuz olan cihaz ios 6 da wifi ölüyordu,bazıları buzdolabına koyup aleti sogutarak çözüm buldugunu söylüyor,ancak donanımsal olabilir,bu tür sorun olan 4s ler garantiliyse direk değişimi yapılıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: OrcunFix

iphone 4s wifi sorunu

Böyle resimdeki gibiyse bu sorun ios 6 da baş göstermeye başlamıştı,ios 5 de sorunsuz olan cihaz ios 6 da wifi ölüyordu,bazıları buzdolabına koyup aleti sogutarak çözüm buldugunu söylüyor,ancak donanımsal olabilir,bu tür sorun olan 4s ler garantiliyse direk değişimi yapılıyordu.

Alıntıları Göster
    Hocam bi pc bulup telefonu restore et

• quote:

Hocam bi pc bulup telefonu restore et

Alıntıları Göster
    IOS 6.1.2 de ki tek sorun bu zaten tabi ios 6.. yüklü ise sizde ,restoreye gerek yok telefonu kapat yeniden aç yada Jailbreak varsa respring yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Offchu! -- 1 Mart 2013; 13:15:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fobinez

quote:

quote:

restore hocam.

Alıntıları Göster
    http://forum.donanimhaber.com/m_69618732/tm.htm

donanımsal sorun olabilir hocam cihaz yurtiçiyse garantiye yollamanı tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: asdol

http://forum.donanimhaber.com/m_69618732/tm.htm

donanımsal sorun olabilir hocam cihaz yurtiçiyse garantiye yollamanı tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Donanımsal o sorun. Bende de aynısı vardı. Garantiye verdim 1 yıllık cihazı sıfırıyla değiştirdiler 2 günde

• quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

iphone 4s wifi sorunu

HEH TIPKI BÖYLE İŞTE SORUNUMDA

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Delphi Diesel

iphone 4s wifi sorunu

HEH TIPKI BÖYLE İŞTE SORUNUMDA

Alıntıları Göster
    servise vereceksin.Başka hiç bir çözüm yolu yok. Yakınımın iphone nunda da var bu sorunun aynısı.donanımsal bir sorun ; buzdolabına koyunac geçici bir süreliğine düzeliyor ama :D yine bozuluyor.iOS 6 dan sonra ortaya çıkan bir sorun.

• quote:

Orijinalden alıntı: daedlus

servise vereceksin.Başka hiç bir çözüm yolu yok. Yakınımın iphone nunda da var bu sorunun aynısı.donanımsal bir sorun ; buzdolabına koyunac geçici bir süreliğine düzeliyor ama :D yine bozuluyor.iOS 6 dan sonra ortaya çıkan bir sorun.

Alıntıları Göster
    arkadaşda da aynısı vardı, garantiden değiştirdiler sıfırı ile,
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Bendede oldu telefonu tamir ettiler ama dokunmatik bozdular onuda tamir ettiler dokunmatik yine bozuldu..

Cihazı servise verin derim. Umarım adam akıllı bir servise denk gelirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Baranozt

quote:

Orijinalden alıntı: ekdellal

Bendede oldu telefonu tamir ettiler ama dokunmatik bozdular onuda tamir ettiler dokunmatik yine bozuldu..

Cihazı servise verin derim. Umarım adam akıllı bir servise denk gelirsiniz..

Alıntıları Göster
    Bende de 3-4 gün önce aynı sorun oldu,yarın muhtemelen aldığım yere götüreceğim.
    Umarım değiştirirler,pert bir telefon ile geri dönüş yapmam inşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: emrtkn

Bende de 3-4 gün önce aynı sorun oldu,yarın muhtemelen aldığım yere götüreceğim.
    Umarım değiştirirler,pert bir telefon ile geri dönüş yapmam inşallah.

Alıntıları Göster
    Servise versem ve wifi çipini değişseler bu sorun gider mi sizce ? Yurtdışı cihaz olduğu için garantisi yok malesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cembu1991

Servise versem ve wifi çipini değişseler bu sorun gider mi sizce ? Yurtdışı cihaz olduğu için garantisi yok malesef.

Bu kötü olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Bu kötü olmuş

Sİzce sorun hallolur mu peki hocam ? Yoksa illa bi değişim mi geçirmesi gerekli ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: *GameOver*

quote:

Bu kötü olmuş

Sİzce sorun hallolur mu peki hocam ? Yoksa illa bi değişim mi geçirmesi gerekli ?

Hocam arızanın neden kaynaklandığı konusunda en ufak bir fikrim yok ama bu sorunun donanımsal olduğuna dair söylentiler mevcut forumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 25 Mart 2013; 1:03:47 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.