Şimdi Ara

iPhone 4S ya da 5 İle Takaslı Blackberry Z10

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
626
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Blackberry Z10 cihazım daha 3 ay bile tam olmadı.Avea'dan almıştım.Cihazdan çok memnunum ama sadece İOS platformunda yer alan bazı iş ile ilgili uygulamalara ihtiyacım var.Bu nedenle başlıkta da yazdığım üzere 4S veya 5 modellerinden biri ile takas yapmak istiyorum.Cihaz full kutuludur.Garantisi daha 21 aydan fazla vardır.Taahhütlü alındığı için faturası yoktur.4S'in üzerine ufak bir para alırım 5 ile de mümkünse kafa kafaya takas yapmak istiyorum.iPhone'un simfree olması koşuluyla garantili gibi bir koşulum yoktur.Telefon temiz ve donanımsal bir arızası olmasın yeterlidir.Aynı şekilde renkte farketmez.Düşünenler konudan ya da pm yoluyla bana ulaşabilirler.

Resimleri yanlışlıkla sildiğim için sahibinden üzerindeki onay bekleyen ilanımdan aldım resimleri kalitesi çok iyi değil o yüzden
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
     iPhone 4S ya da 5 İle Takaslı Blackberry Z10 iPhone 4S ya da 5 İle Takaslı Blackberry Z10 iPhone 4S ya da 5 İle Takaslı Blackberry Z10 iPhone 4S ya da 5 İle Takaslı Blackberry Z10

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• satılık olursa fiyat nedir?
  • Düşündüğüm satış fiyatı 1400 tl

• Takas yapılmıştır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.