Bildirim
iPhone 5 -1 hatası
Tadelle Çikolata Kaplamalı Gofret 35 G x 24 Adet : Amazon.com.tr: Mutfak
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C69XWHCX
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Geçengün 3gs'imde aynı hatayı aldım. Yazılım yüklemeyi bir türlü başaramadım. Servise yolladım. Yapılan işlem olarak pil değişimi denmiş. Düz mantık Kesin olmamakla birlikte senin 5'te de pil sorunu olabilir... -
-1 genelde donanımsal ve maalesef genelde boardda olan bi arıza yuzunden olur, özellikle 4/4s için böyleydi; ancak umarım arkadaşın dediği gibi pilden ya da daha kolay bir sorundandır.. -
quote:
Orijinalden alıntı: san_jose
-1 genelde donanımsal ve maalesef genelde boardda olan bi arıza yuzunden olur, özellikle 4/4s için böyleydi; ancak umarım arkadaşın dediği gibi pilden ya da daha kolay bir sorundandır..
Board'dan da olma ihtimali var. Çünkü evet pil değiştirip yazılımı da güncelleyip yollamışlar ama teslim alıp açtıktan 1 saat kadar sonra cihaz kapandı. Tekrar açıp tanı verilerine baktım. Panic.plist hatası vardı. Önceki telefonumda da bu sorunu yaşadığımdan tekrar servise geri yolladım. Bakalım sonuç ne olacak?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X