Şimdi Ara

iPhone 5 16 GB (Bonubon) 2.649 TL! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
4.173
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kargo bedava mı? Duyar duymaz 7 tane aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: e_capkan

quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Kazanmakmak çekini kullanmayı unutmayın.

kazanmakmak bonubon da %25 indirim felan diye kampanya vardı.
    bu fiyat üzerinden %25 indirim yapılabilir mi?

Yukarida, kampanyada herhangi bir indirim kodunun gecerli olmadigi yaziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ortada bir ithalatci firma garantisi lafi var ama ithalatci firma kimdir, nedir, ne is yapar, sattigi urunlerin arkasinda durabilecek mi belli degil. Bence riskli.

• quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

2. el kısmında firma garantisiyle 32 lik modeller daha ucuza bulunabiliyor.

2650 ye 32 gb ip5 varmı türkiye garantili?

Yeğen ilandakide firma garantili.

2.el kısmındakilerin türkiyede hiç garantisi yok onu napıcaz?

bir kaç ay bekleyeceksin yeğen

• Benim tahminim Kasım ayının ilk haftası veya en geç ikinci haftasında operatörler satışları başlar........
  • alan varmı yahu ::D hatta 2 bine düşşsün hemen alcam diyen varmı onu merak ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_higH

Benim tahminim Kasım ayının ilk haftası veya en geç ikinci haftasında operatörler satışları başlar........

2.600 liraya satılan bu telefonu kasımın ilk haftası operatörler 2000 liranın altına satarsa epey konuşulur...
  • quote:

Orijinalden alıntı: adil07

saol dostum 4 tane kaptım hemen ..

senin yüzünden ihtiyacı olanlar da alamamış tükenmiş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürün tekrar stoklara girmiş arkadaşlar ilgilenen varsa........
  • Geçen hafta da 4s 16 gb sattılar 1599 TL'ye... Genpa ürünü dediler.. Sipariş verdim, gelmesini bekliyorum. Imei kontrolü yapıcam ürün geldiğinde kutuyu açmadan... Genpa çıkışlı çıkmazsa cümbüşe gelin
  • arkadaşlar yazıktır vermeyin 2000 tl bile olsa bu telefona o parayı cünkü haketmiyor, getirdiği bir yenilik yok, bakın gidin s3 alın s2 alın ama 5 almayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Narki

arkadaşlar yazıktır vermeyin 2000 tl bile olsa bu telefona o parayı cünkü haketmiyor, getirdiği bir yenilik yok, bakın gidin s3 alın s2 alın ama 5 almayın.

Hala orda mısınız...

Bu telefona 2000+ TL verecek olan cihazın özelliklerine değil, Iphone 5 oluşuna ve piyasada az bulunmasına veriyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: signore

quote:

Orijinalden alıntı: Narki

arkadaşlar yazıktır vermeyin 2000 tl bile olsa bu telefona o parayı cünkü haketmiyor, getirdiği bir yenilik yok, bakın gidin s3 alın s2 alın ama 5 almayın.

Hala orda mısınız...

Bu telefona 2000+ TL verecek olan cihazın özelliklerine değil, Iphone 5 oluşuna ve piyasada az bulunmasına veriyor zaten.

onun adı bambaşka bişey zatende buraya yazmayım şimdi
  • 1649 olsaymıs peh ya
  • Attıkları mailin başlığında 1649 yazıyor. Böyle bir kampanya yapıyorsan bu mailin başlığına dikkat edeceksin. Benden başka fark eden var mı bilmiyorum ama
  • En hızlı değer kaybına uğrayan telefon rekorunu Iphone 5 kıracak galiba bu hızla giderse. 3500TL'den satılmaya başladığı düşünülürse.

Her Galaxy S3 başlığına 'ne biçim değer kaybetti yahu' diyen millet ne diyecek bakalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Witchdoktor

En hızlı değer kaybına uğrayan telefon rekorunu Iphone 5 kıracak galiba bu hızla giderse. 3500TL'den satılmaya başladığı düşünülürse.

Her Galaxy S3 başlığına 'ne biçim değer kaybetti yahu' diyen millet ne diyecek bakalım.

Aslında tam olarak öyle değil... Hakettiği değer 3300 lira değilki iPhone5'in... Gerçek değerini buldu diyebiliriz belki...
  • quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

quote:

En hızlı değer kaybına uğrayan telefon rekorunu Iphone 5 kıracak galiba bu hızla giderse. 3500TL'den satılmaya başladığı düşünülürse.

Aslında tam olarak öyle değil... Hakettiği değer 3300 lira değilki iPhone5'in... Gerçek değerini buldu diyebiliriz belki...

rakip olarak gösterildiği ve çoğu alanda geri kaldığı samsung s3 1600 lira iken bu telefonun iki katı fiyatına satılıyo olması düpedüz soygun
    alan da düpedüz .... (doldurunuz)
    fiyat seviyesi 1600-1800 civarı olmalı
    üzeri haram, günah

• quote:

Orijinalden alıntı: SUBARU

quote:

Orijinalden alıntı: from_anatolia

quote:

rakip olarak gösterildiği ve çoğu alanda geri kaldığı samsung s3 1600 lira iken bu telefonun iki katı fiyatına satılıyo olması düpedüz soygun
    alan da düpedüz .... (doldurunuz)
    fiyat seviyesi 1600-1800 civarı olmalı
    üzeri haram, günah

Bu durumda 1600-1800 TL üzerindeki fiyatlarla satın alanlar vatan haini, tüyü bitmemiş yetim hakkı yiyenler mi oluyor?

• 1999tl üstü fırsat değil .net

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.