Şimdi Ara

iPhone 5 6.1.4 JB'den 7.1.2 JB'ye geçeyim mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
475
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Jailbreak'te en sevdiğim ve bunun dışında başka tweak'lere ihtiyaç duymadığım yegane tweak, zephyr. Sırf bu tweak için jailbreakli kullanıyorum, iphone'u ızdırap olmaktan çıkarıyor resmen ama öğrendiğime göre bu tweak 7.1.2 jb'de yokmuş muadili tweak'ler varmış. Bunlar ne derece kalitelidir, 7.1.2 jb'ye geçmemi tavsiye eder misiniz, 7.1.2 6.1.4 kadar performanslı mı iPhone 5'te, ayrıca artık çoğu program ios 7 istiyor bu da sıkıntı olmaya başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safa2012 -- 23 Temmuz 2014; 16:16:49 >

• hocam bende kaç aydır ios 6.1.4 kullanıyordum jb li olarak. ama ne bir güncelleme ne bir yenilik hiç bişi gelmiyor. ios 7 ye bakıyorum tweaklarine hep oraya çalışılıyor. bende çok araştırdım. burda bile çok sordum. ve geçen cumartesi günü bende geçtim ios 7.1.1 e ve kızdım kendime daha önceden enden geçmedim. diye. bir sürü tweak yüklü işimi gören. ios 6 da bi kaç tweak vardı ve çok sıkıcıydı artık.

ios 7.1.1 e geçmelisin kesinlikle hemde.. ben geçmediğim için çok pişman oldum sende olacaksın.
  • iPhone 5 kullanıyorum iOS 7.1.2. iOS 7 de ne var merak ediyorum bi geçiyim göreyim diye düşünüyorsan geçme. Ama beğendiğin tweakler varsa geçmeyi göze alıyorsan sana kalmış geçebilirsin. Yıllardır jbli iPhone kullanan biri jb e ara verdim. İmkanım olsa iOS 6 ya dönerdim. iOS 6.1.2 jb muhteşemdi. Bu arada iOS 7 tweaklerinden önce iOS 7 kullanan arkadaşların varsa performansını test et memnun kalırsan geç.
  • İpad mini ios 6 da mutluyum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.