Şimdi Ara

İphone 5 ABD İSYAN! (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Aslında bana (ve pekçok başkalarına) APPLE tarafından yapılan izahat şöyle (bunun ne kadarlık kısmı "bahane"; orasını bilemiyorum): "bize getirdiğniz Amerika tipi cihaza bir onarım, hatta sadece bir batarya değişimini yaparken biz istemeyerek de olsa cihazınıza kalıcı bir hasar verirsek, size bu cihazın aynısı ile tazmin etmeye MECBURUZ! Ancak şu anda TR'de geçerli ithalat izinleri bizim bu Amerika versiyonu telefonları yedek parça amacıyla kullanılmak amacıyla bile olsa, Apple TRolarak ithal etmemize İZİN VERMİYOR!!! Biz de tüketiciye hukuken sorumlu kalmamak adına Amerika cihazlarına servis VEREMİYORUZ!"

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • forumdan tanıştığım bir abiye yaptırdım pardon abi diyorum samimiyetinden dolayı, reklam yapmak istemiyorum o yüzden isim vermedim. Teknik servis ile tanıştım istanbuldan telefon ile görüştük içim ısındı kargo ile gönderdim firmalarına sonrasında yapıldı ve geri geldi gayet memnunum. Garantili iphone TR cihazı almak daha mantıklı ama bozulduğundada uygun fiyata TR dede yapılıyor diyebiliyorum artık başka yorum çare kalmamıştı.
  • avrupa tamamda abd cihazı alınmaz
  • garantisiz almayın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.