Şimdi Ara

İphone 5 ABD İSYAN!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İphone 5 ABD cihazım var power tuşum bozum + olarak ekran sorunumda ortaya çıktı 5 aydır telefonu kullanamıyorum. İsyan ediyorum artık telefonu kiminle yurt dışına gönderdiysem halledemedi ya app store bulamadılar ya da app store sadece satış yaptığını söylemiş. Ben artık pes ediyorum kasası falan tertemiz bu cihazı napabilirim ümidim falan kalmadı. TR bakmaması sinir bozucu zaten. Lütfen bir çıkar yolu söyleyin.

• mu2o M kullanıcısına yanıt
    Gene garantisiz ürün almanın kötü sonuçları. Ucuza getireyim derken daha pahalıya gelmesi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arasira

Gene garantisiz ürün almanın kötü sonuçları. Ucuza getireyim derken daha pahalıya gelmesi.
    Power Butonunu ve Ekranı değiştirirseniz sanırım sorununuz çözülüyor. Bu kadar strese girmenize gerek yok bence. Telefoncular fahiş fiyatlar veriyorsa iFixIt'den yada ebay'den siparişi geçin kendiniz tamir edin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoWLoadinG

Power Butonunu ve Ekranı değiştirirseniz sanırım sorununuz çözülüyor. Bu kadar strese girmenize gerek yok bence. Telefoncular fahiş fiyatlar veriyorsa iFixIt'den yada ebay'den siparişi geçin kendiniz tamir edin.

Alıntıları Göster
    isyan etmeye ne gerek var hocam ver adı olan güvenilir bir tamirciye tamir ettir olay bundan ibaret
  • İiissyeeeaaaannnnnnn
  • Ben de insanlar iPhone 5 tekrar çıksın diye isyan ediyor zannettim
  • En kötü iphone secilse 5 liderligi kimseye birakmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: clopin

En kötü iphone secilse 5 liderligi kimseye birakmaz
    Telefoncuya yaptır diyorsunuz eyvallahta, telefon değişim programında swap cihaz almak varken TR de ekran ve power tuşuna bir dünya para vermek mantıklı gelmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mu2o

Arkadaşlar İphone 5 ABD cihazım var power tuşum bozum + olarak ekran sorunumda ortaya çıktı 5 aydır telefonu kullanamıyorum. İsyan ediyorum artık telefonu kiminle yurt dışına gönderdiysem halledemedi ya app store bulamadılar ya da app store sadece satış yaptığını söylemiş. Ben artık pes ediyorum kasası falan tertemiz bu cihazı napabilirim ümidim falan kalmadı. TR bakmaması sinir bozucu zaten. Lütfen bir çıkar yolu söyleyin.

Başlık - konu içeriği mağduriyeti. ABD de isyan çıktı sandım

• quote:

neden ki?
    ben suan kullanıyorum .Memnunum
    ilk parti ürünlerinde hatalar vardı ( uyku/uyanma tuşu ve bataryası ile ilgili)
    sonraki partilerde sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flowerhorn -- 7 Ekim 2014; 12:46:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flowerhorn

quote:

neden ki?

İyilerin icinde kotu dedim yoksa guzel tabi
  • quote:

quote:

neden ki?

Alıntıları Göster
    Birdahaki telefonumda iphone olucak kesinlikle 5 i kötülemiyorum yurt içi almış olsaydım ücretsiz sıfırını vericeklerdi yine ücretsiz swap cihaz alıcağım hakkım var ocak ayına kadar ama yurt dışı için geçerli bu TR anlaşmamış hala.

• quote:

quote:

quote:

neden ki?

İyilerin icinde kotu dedim yoksa guzel tabi

TR deki apple store sadece avrupa ülkelerinden alınan iphone'lara destek veriyor , ABD den alınan iphone'lara destek vermiyor.Şuan yapılabilicek 2 şey var , amerikada tanıdgıınız varsa apple store'a götürücek , eğer yoksa türkiyede iyi bi telefoncuya yaptırıcaksınız .Bunun başka bir çözümü yok hocam.

Benim cihaz değişim programına uygun abd cihazıda değil ama istanbula gidemediğimden değiştiremiyorum bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

TR deki apple store sadece avrupa ülkelerinden alınan iphone'lara destek veriyor , ABD den alınan iphone'lara destek vermiyor.Şuan yapılabilicek 2 şey var , amerikada tanıdgıınız varsa apple store'a götürücek , eğer yoksa türkiyede iyi bi telefoncuya yaptırıcaksınız .Bunun başka bir çözümü yok hocam.

Benim cihaz değişim programına uygun abd cihazıda değil ama istanbula gidemediğimden değiştiremiyorum bende.
    Hocam bir türlü yolunu bulun direk değiştirin, ben abd ye 2 kez gönderdim ama gidenler appstore denk gelmediler kısa sürede döndüler kısmet olmadı. Değişim hakkı olan cihaza masraf yapmak istemiyorum.
  • konunun içinde saçmalık kaynıyo. garantisi 1 sene zaten sen son 5 aydır kullanamıyorsan bu telefonu kaç ay kullandın ? alır almaz sorun verecek birşey de değil. çünkü zamanla ekran da sorun verdi diyorsun. son olarak 5s çıkalı neredeyse 1 sene olacak. 5s varken gidip de 5 aldım deme boşuna

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amonRa -- 7 Ekim 2014; 18:31:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

konunun içinde saçmalık kaynıyo. garantisi 1 sene zaten sen son 5 aydır kullanamıyorsan bu telefonu kaç ay kullandın ? alır almaz sorun verecek birşey de değil. çünkü zamanla ekran da sorun verdi diyorsun. son olarak 5s çıkalı neredeyse 1 sene olacak. 5s varken gidip de 5 aldım deme boşuna
    1 Yıl Uluslararası Garantili oluyor benim bildiğim bende AppStore Türkiye ilede görüş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tekkendeki Panda

1 Yıl Uluslararası Garantili oluyor benim bildiğim bende AppStore Türkiye ilede görüş

Alıntıları Göster
    arkadaşlar benimde 5s im şu an problemli ve 1 yıllık garantisinin bitmesine 50 gün var ne yapabilirim. abd de tanıdığım yok cihaz abd kimse ilgilenmiyor. sorunu şarj göstergesi takılı kalıyor arasıra da yeniden başlıyor kendi kendine..
  • quote:

Orijinalden alıntı: VampirAlice

Maalesef OLMUYOR; hele ki Amerika pazarı için üretlmiş versiyon ise şimdilik KESİNLİKLE OLMUYOR!...
    Değişim hakkın yok ama sen onu anlamak istemiyorsun.

Apple her heryerde apple.

Ancak işin içinde ufak bir PROSEDÜR var.

3 Ana kıta (Asya, Avrupa,Amerika) 3 ana pazar. Apple hangi ana karaya gönderiyorsa cihazı, granti kapsamında teknik servis hizmetini oradan verir.

Senin cihazın amerika pazarı sen ise garanti ve teknik servisi Avrupa'dan bekliyorsun.

Bu şuna benzemiş, akıllı telefonlar öncesinde ki cihazlar(Nokia, Sony Ericson) yada lap toplar( özellikle HP, Mitsubishi) Dubai de çok ucuzdu. İnsanlar alıp alıp geliyordu. Ancak başına biey gelip servise gönderdiklerinde, Asya pazarı ürün o yüzden biz bir şey yapamayız diyorlardı ki haklıydılar.

Apple da aynısını yapıyor ki haklı.

Sen nasıl ki aynı şehir de olan bir zincir mağazanın x semtinde aldığın bir ürünün değişimini y semtindeki mağazasından değiştiremiyorsan.(stok durumu, muhasebe girdi çıktıları vs.)

Bu da aynı sebepten ötürü yapamıyor.

Tavsiyem, ya ABd ye giden birisinden 1 gününü senin cihazla ilgilenmesini rica etmek. yada burada tamire vermen.

ama esas tavsiyem bundan sonra belirttiğim hususu sadece apple yada sadece akıllı telefon için değil tüm elektronik cihazlar ve hemen hemen tüm markalar için geçerli olduğunu göz önünde bulundurmandır.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.