Şimdi Ara

iphone 5 açılmıyor ama şarj sesi geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • geçen gece kasa değiştirdim ekran bağlantılarını yaptıktan sonra ekranı yerleştirmeden telefonu açtım sorun yoktu arama yaptım wifi test falan yaptım kusursuz ama ekrandaki hoparlörün calısmadıgını fark ettim. ekran hazır açıkken hoparlör kontrolü için söktüm hoparlörü kontrol ettikten sonra tekrar bağladım ama bidaha açamadım ekran gelmedi. şarj a bağlıyorum her 5 saniyede bir şarj sesi geliyor power + home basılı falan tuttum herşeyi yaptım ama olmadı ekrandan şüpheleniyorum ama emin değilim bozuk oldugundan deneyecek başka ekranda bulamadım yardımlarınızı yorumlarınızı bekliyorum :(

• link vermek yasaktı galiba o yüzden video sitesine iphone 5 charging sound repeat yazıp arattırın aynı sorun bende işte
  • bugün kadıköyde bi tamirciye gittim ekranı test ettim benim ekran sağlammış ama zafer usta uğraşlar sonucu acılmayan ekrana bi anlam veremedi soket dişlerine falan baktım sorun yok akımda cekiyo telefon dedi ama neden acılmadıgı hakkında fikir edinemedik sizce neden acılmıyor bu telefon ?
  • dolu pille deneyin ilk başta çihazın anakartını dışarda deneyin kasanın içine takmadan
  • anakartta bulunan ekran soket giriş yerlerine biraz bastırdım sinirden dolayı kırılması için ekranda beyaz ışık yandı ortası siyah şekilde çizgiler falan cıktı ortanca soketi cıkartınca ekran tamamen gidiyo onu takınca tekrar siyah beyaz ekran geliyor sizce sorun neden olabilir ?
  • ve her 5 saniyede gelen şarj sesi devam etmekte bunun anlamı nedir ? sanki bişeyler hatalı takılmışta uyarıyor gibi ?
  • yokmu başka bi fikri bi bilgisi bi tavsiyesi olan ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kendin neden uğraşıyorsun servise verseydin onlar halletseydi? veya apple store'a.?
  • uğraşırım neden uğraşmayayım ki ? telefoncularada verdim zaten çözemedi 2 kişi bugün yeşilköye gidebilirsem saints computer a gideceğim. Belki birisinin başınada aynı olay gelmiştir diye yazıyorum buraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: zyilmaz90

uğraşırım neden uğraşmayayım ki ? telefoncularada verdim zaten çözemedi 2 kişi bugün yeşilköye gidebilirsem saints computer a gideceğim. Belki birisinin başınada aynı olay gelmiştir diye yazıyorum buraya

Bülent abinin yanına git kesinlikle çözecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: korkusuz314

quote:

Orijinalden alıntı: zyilmaz90

uğraşırım neden uğraşmayayım ki ? telefoncularada verdim zaten çözemedi 2 kişi bugün yeşilköye gidebilirsem saints computer a gideceğim. Belki birisinin başınada aynı olay gelmiştir diye yazıyorum buraya

Bülent abinin yanına git kesinlikle çözecektir

saints computer yeşilköy e verdim telefonu cok ilgili dürüst insan serkan bey. entegresinin değişeceğini söyledi beklemekten başka yapabileceğim bişey kalmadı artık
  • telefon olmuyormuş haber verdiler başka yapılacak bişey kaldımı ki anakartı kırıp atsammı acaba sıkıldım masraf yapmaktan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.