Şimdi Ara

İphone 5 adaptörmü yoksa kablomu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
5.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar orjinal olmayan kablo ve adaptör kullanıyorum ama artık şarj etmiyor sizinde anlayacağınız gibi şarjları 2 3 gündür arkadaşımın kablosuyla yapıyorum yarın kablo alıcam ama bütçem şuan yok fazla max 50 lira civarı sizce adaptör mü alsam yoksa lightning kablomu alsam hangisi daha sağlıklı olur ve sorun çıkarmaz ve marka olarak apple tabikide önerin ama haricinde neler önerirsiniz ? bu arada cihaz ip 5

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61HighVoltage61 -- 29 Ocak 2015; 22:20:00 >

• İlk önce orjinal adaptör satın alın, batarya'yı kısa devre korumalı orjinal adaptörlerle şarj etmek çok önemli. Orjinal kablo satın alana kadar, çipli kaliteli yan sanayi şarj kablosu da telefonunuzu gayet güzel şarj eder, daha sonra orjinali satın alırsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: frux

İlk önce orjinal adaptör satın alın, batarya'yı kısa devre korumalı orjinal adaptörlerle şarj etmek çok önemli. Orjinal kablo satın alana kadar, çipli kaliteli yan sanayi şarj kablosu da telefonunuzu gayet güzel şarj eder, daha sonra orjinali satın alırsınız.

Hocam,yan sanayi çipli lightning kablolarda hangi markaları önerebilirsiniz? o zaman yarın orjinal adaptör alayım apple'ın 49tl ye ?
  • Kablo alıp bilgisayar ile şarj edebilirsin öyle de daha sağlıklı olabilir orijinal almayacaksan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarısin

Kablo alıp bilgisayar ile şarj edebilirsin öyle de daha sağlıklı olabilir orijinal almayacaksan

Aynen benim aklımda da şuan o vardı sizce öyle nasıl olur zarar gelirmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 61HighVoltage61

quote:

Kablo alıp bilgisayar ile şarj edebilirsin öyle de daha sağlıklı olabilir orijinal almayacaksan

Hayır herhangi bir zarar geleceğini bataryaya zannetmiyorum düzgün bir kablo ile
  • quote:

quote:

quote:

Hayır herhangi bir zarar geleceğini bataryaya zannetmiyorum düzgün bir kablo ile

zaten orjinal alırım artık veya hama gibi markalar teşekkürler :)
  • quote:

quote:

İlk önce orjinal adaptör satın alın, batarya'yı kısa devre korumalı orjinal adaptörlerle şarj etmek çok önemli. Orjinal kablo satın alana kadar, çipli kaliteli yan sanayi şarj kablosu da telefonunuzu gayet güzel şarj eder, daha sonra orjinali satın alırsınız.

Hocam,yan sanayi çipli lightning kablolarda hangi markaları önerebilirsiniz? o zaman yarın orjinal adaptör alayım apple'ın 49tl ye ?

Piyasada 7-8 liraya da ucuz chipli kablolar var ama biraz geç şarj eder..
    Güvendiğiniz bir elektronik aksesuar dükkanından satın alabilirsiniz, kaliteli olanları 15 lira civarı oluyor. Marka olarak tam hatırlayamıyorum.
    Adaptör olarak, 5 volt - 1 amper usb girişli samsung ve lg gibi adaptörler de olabilir.
    Yeni model notebook varsa, 5 volt - 1 alper usb'den de şarj olabilir.

• quote:

quote:

quote:

Piyasada 7-8 liraya da ucuz chipli kablolar var ama biraz geç şarj eder..
    Güvendiğiniz bir elektronik aksesuar dükkanından satın alabilirsiniz, kaliteli olanları 15 lira civarı oluyor. Marka olarak tam hatırlayamıyorum.
    Adaptör olarak, 5 volt - 1 amper usb girişli samsung ve lg gibi adaptörler de olabilir.
    Yeni model notebook varsa, 5 volt - 1 alper usb'den de şarj olabilir.

http://www.vatanbilgisayar.com/ip-545-iphone-5-kablo-1000ma-2-in-1-ev-sarj-seti.html#genel-bakis hocam apple'ın adaptörü bile 59 lira o kadar bütçem yok şunu buldum sizce nasıl bir fikriniz varmıdır ?

• 61HighVoltage61 kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/f8j042cwblk-belkin-mikro-ac-sarj-cihazi-5v-1a-siyah.html
    Bu adaptör kalitelidir,orjinal adaptör kalitesindedir. S link yaramaz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frux -- 29 Ocak 2015; 23:03:25 >
  • quote:

http://www.vatanbilgisayar.com/f8j042cwblk-belkin-mikro-ac-sarj-cihazi-5v-1a-siyah.html
    Bu adaptör kalitelidir,orjinal adaptör kalitesindedir. S link yaramaz..

hocam yarın bunu alacağım teşekkür ederim peki kablo olarak neyi önerirsiniz aynı site içerisinde ?
  • 61HighVoltage61 kullanıcısına yanıt
    Kablo çok önemli değil, apple onaylı ve kaliteli olanlarına bakın.

• Benim bildigim adaptor onemli degil kablo onemli. Piyasada bolca 1A adaptorler var hepsi o akimi veriyor. Ama kablo her iphone ile uyumlu degil ve kablo dandikse telefon %100 gosterse bile cabuk bitiyor kablo saglikli iletmedigi icin. Sonucta kablo ile pc den de sarj edebiliyosun neden? Cunku enerjiyi zaten alabiliyor her yerden. Kablo orjinal olmayan cok ariza cikariyor 1, telefon desteklemeyebiliyor 2, telefon desteklese bile sarjdayken dokunmatik sapitabiliyor 3, tam sarj olmus gibi gosterip sarji kisa gidiyor 4.

Onemli olan kablo.

• Bence kablo alın çünkü aynı amper değerine sahip başka bi adaptörle de idare edebilirsiniz bir süre. Bilgisayardan da şarj etme imkanınız olur.

• Bütçe lazım.
  • http://www.hepsiburada.com/m/apple-lightning-data-kablosu-iphone-5-5s-6-6-plus-md818zm-a-kutusuz-p-TELDATAIP5 Orjinal ve ucuz kablo. Bunu alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iPhonecugenç

http://www.hepsiburada.com/m/apple-lightning-data-kablosu-iphone-5-5s-6-6-plus-md818zm-a-kutusuz-p-TELDATAIP5 Orjinal ve ucuz kablo. Bunu alabilirsin.

hocam verdiğiniz link hatalı anasayfaya yönlendiriyor,şimdi almaya gidiceğim 50 lira param var çevremde vatan bimeks gold ve teknosa var oradaki sitelerden tavsiye edebilirsiniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: iPhonecugenç

http://www.hepsiburada.com/m/apple-lightning-data-kablosu-iphone-5-5s-6-6-plus-md818zm-a-kutusuz-p-TELDATAIP5 Orjinal ve ucuz kablo. Bunu alabilirsin.

hocam verdiğiniz link hatalı anasayfaya yönlendiriyor,şimdi almaya gidiceğim 50 lira param var çevremde vatan bimeks gold ve teknosa var oradaki sitelerden tavsiye edebilirsiniz

Ben girebiliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.