Şimdi Ara

iPhone 5 Ahize Ses Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yurt dışından gelmiş ve garantisi ne yazık ki bitmiş bir iPhone 5 sahibiyim.

Kulaklıkla ya da hopörlerde konuşurken seste hiçbir sorun yok, mükemmel. Fakat ahizeyi kullanırken ses inanılmaz az geliyor. Resmen telefonu kulağımın içine sokarmışçasına bastırarak, Kuzey karakteri gibi konuşuyorum.

Biraz nette araştırma yaptım, toz falan demişler, diş fırçası ile defalarca temizledim ama hiçbir değişiklik yok.

Benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu ve/veya sizce çözüm nedir? Ne yapmam gerekir ?

• 4s kullanıcısıyım aynı sorundan mağdurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuşurken kulağına koyduğun kısmı biraz bastırdığında değişiklik oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msek

Üstadlar selamlar.

Yurt dışından gelmiş ve garantisi ne yazık ki bitmiş bir iPhone 5 sahibiyim.

Kulaklıkla ya da hopörlerde konuşurken seste hiçbir sorun yok, mükemmel. Fakat ahizeyi kullanırken ses inanılmaz az geliyor. Resmen telefonu kulağımın içine sokarmışçasına bastırarak, Kuzey karakteri gibi konuşuyorum.

Biraz nette araştırma yaptım, toz falan demişler, diş fırçası ile defalarca temizledim ama hiçbir değişiklik yok.

Benzer bir sorunla karşılaşan oldu mu ve/veya sizce çözüm nedir? Ne yapmam gerekir ?

Tus degisim programina uygun mu diye bak eger uygunsa garantisiz degisim olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmkansız kullanıcısına yanıt
    Üstadım zaten konuşurken ahizeyi, kulağıma koyduğum kısmı bastırmadan imkansız ses duyulmuyor...
  • DimitriVegas D kullanıcısına yanıt
    Üstadım anlayamadım tus degisim programı derken nedir ?

Neye bakmam gerekiyor, açıklayabilirmisin ?
  • quote:

Üstadım zaten konuşurken ahizeyi, kulağıma koyduğum kısmı bastırmadan imkansız ses duyulmuyor...

Aynı sorunu 5 te yasadım hoparlörün üstünde bir kapak var ve iki vida var bunlar gevşemişti sıktım düzeldı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Üstadım anlayamadım tus degisim programı derken nedir ?

Neye bakmam gerekiyor, açıklayabilirmisin ?

Googleden apple tus degisim diye bakin o surum telefonlar hatali oldugu icin direk degisime tabi tutuluyor benim telefonumda o surumde ist donjnce degistircem istersen haber edebilirim degistirince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Üstadım hoparlör altta, ses iletimi için, benim sıkıntım ahizede, benim ses duymamda..
  • DimitriVegas D kullanıcısına yanıt
    Üstadım seri numaram ile aldığım cevap şu şekilde :

"Girdiğiniz iPhone 5 seri numarası bu programa uygun. Uyku/uyanma düğmenizin değiştirilmesini sağlamak için lütfen aşağıdaki yönergeleri izleyin."

Yani cihazın değişmesi durumu söz konusu.

Fakat anlamadığım sesin gelmemesi ile uyku modu tuşunda sorun olmasının ne gibi bir ilişkisi olabilir ki?

Bir de cihazın garantisi bitmiş olsa dahi cihazı değiştiriyorlar mı?
  • quote:

Üstadım hoparlör altta, ses iletimi için, benim sıkıntım ahizede, benim ses duymamda..

telefonu kulagına koyduğunda ses nereden geliyor?Kırmızı ile işaretli yer de kapak var ve iki vida var bunları sıktım düzeldi.

Not:resim kendi cihazıma aittir

Üstadım şimdi anladım. Sen cihazın içini anlatırken ben dışından bahsediyormuşum. Senin dediğinden benim anladığım cihazın açılmadan önceki alt kısmında bulunan hoparlör kısmı.

Mümkünse bir ricam daha olacak senden üstadım. Nasıl erişebilirim bu belirttiğin kısma ? Cihazın açılması için bir yönerge gibi bişey var mı elinde ?
  • quote:

Üstadım şimdi anladım. Sen cihazın içini anlatırken ben dışından bahsediyormuşum. Senin dediğinden benim anladığım cihazın açılmadan önceki alt kısmında bulunan hoparlör kısmı.

Mümkünse bir ricam daha olacak senden üstadım. Nasıl erişebilirim bu belirttiğin kısma ? Cihazın açılması için bir yönerge gibi bişey var mı elinde ?

Altta iki vidayı söktüm sonrasında navigasyon tutucunun vantuzunu ekrana yapıştırıp hafifçe alt tarafı araladım.Sonrasında pilastik levye ile açtım.

• quote:

"Girdiğiniz iPhone 5 seri numarası bu programa uygun. Uyku/uyanma düğmenizin değiştirilmesini sağlamak için lütfen aşağıdaki yönergeleri izleyin."

Fakat anlamadığım sesin gelmemesi ile uyku modu tuşunda sorun olmasının ne gibi bir ilişkisi olabilir ki?

Direk cihaz degisimi olacak dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DimitriVegas

quote:

Direk cihaz degisimi olacak dostum

Tuşta sorun yoksa değişim yapmayabiliyorlarİlk zamanlar programa uygunsa tuşun arızalı olup olmadığına bakılmadan değişim yapılıyordu,sonradan alınan kararla tuş sorunlu değilse değişim yapmıyorlar

En kısa sürede denemeye çalışacağım. Umarım başarılı olabilirim.
    Şaka gibi ama Apple sitesinde incelediğimde Antalya'da yetkili bir bayilerinin olmadığını gördüm. Yani cihazı götürüp alın bakın böyle bu cihaz hatalı hadi değiştirin diyebileceğim bir yer yok sanırım.

Apple yardım sayfalarından dosya oluşturup sizi aramaları için randevu alabiliyormuşsunuz. Onu yaptım ben de. Hatta iki farklı saatte iki farklı sorun için -biri tuş değişimi biri de sesin gelmemesi- beni aramaları için kayıt oluşturdum, onay aldım.

Ama dün ne arayan oldu ne soran.

Şu durumda ne yapmam gerekir sizce ? Değişim olabilme ihtimaline karşılık cihazı götürüp ahanda bakın bunda böyle imiş, seri numarasından çıkıyor diyebileceğim bi yer varmıdır Antalya'da yoksa nasıl olsa değiştirmeyebiliyorlarmış diyip içini açıp kontrol etmek mi daha mantıklı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.