Şimdi Ara

iPhone 5 alacağım, birkaç sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, iPhone 5 alacağım ancak elimde sadece worldcard var ve 10 ve üstü taksit yapan, fiyatı 2000 civarı olan, garantisi teleservice ya da genpa üzerinden olan, paralel ithalat olmayan bir firma arıyorum (evet çok şey istediğimin farkındayım ). Bayağı araştırdım ama bir tek vatan bu özelliklere uygun o da internet sitesinden alınca 10 taksit yapıyor, ben elden alıp telefonu teslim alırken incelemek istiyorum sonuçta ip5 alıyoruz, sıkıntılı telefon .

İkinci sorum ise şu şekilde: telefonu alırken mağazada hangi özelliklerini, nasıl incelemem gerekir? (mesela ölü piksel'i kontrol etme imkanım var mı?)

Şimdiden teşekkürler

• Vatani arayip bilgi aldinizmi? Cunku siteleri cok yaniltici orda yazan odeme seceneklerine bakarsak ben telefonu havale ile alirsam daha pahaliya gelmis oluyor. Aramadiysaniz sormanizi oneririm buyuk ihtimal magazada 10taksit yapicaklardir. Egerki Vatandan alirsan alirken zaten kontrol ettirip teslim aliyorsun, cihazin kenarlarina dikkatli bakin cizik vs varmi, birde jelatinleri kaldirin arkadaki ve ondeki arka kisimida dikkatlice kontrol edin. Onun disinda giderken hatti nano olarak kestirip gidin kontrol sirasinda hatti takip hem telefonu aktif edebilirsiniz hemde hoparloru falan kontrol edebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Avienova -- 6 Mayıs 2013; 6:03:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle Genpa alacam diye fazla para vermeyin Vatan olabilir yerinizde olsam Hepsiburada'dan almaya çalışırdım wp-çek derken iyi fiyata denk geliyor,ayrıca İphone 5 sıkıntılı bir cihaz değil.
  • hepsi buradanin garanti durumu ney ?

• Arkadas celiskiye bakarmisin. Hem sikintili diyosun hem niye aliyosun ?

• Sıkıntılıdan kastım köşelerde çıkan boya kalkmaları, ölü piksel, dönüştürücü vermeleri, facetime olmama ihtimali falandı. Bu sıkıntılar iPhone'un diğer özellikleriyle kıyaslanınca pek de önemli şeyler değil, kaldı ki bilinçli davranıldığında boya kalkması hariç hiçbiriyle karşılaşmazsın, bunlar niye almamı engellesin ki?

Haftasonları Vatan'da çalışıyorum, mağazadan alındığında world'e %25 değil %20 indirim ve 5 taksit yapıyorlar. Yani 10 taksit olacağını sanmıyorum.
    Ama bugün istediğim özelliklerde electroworld'de buldum. Teleservice garantili, world'e 12 ay taksit, paralel ithalat falan da değil. Sanırım oradan alacağım, yardımcı olan herkese teşekkürler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.