Şimdi Ara

İPHONE 5 alacağım yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar AVEA DAN İPHONE 5 alacağım ama 16 GB mı 32 GB mı hangisi tercih edersiniz. Bana göre 32 gb daha yakın çok uygulama indiricem 16 gb yeticek mi bilmiyorum ?Bende bu gün avea nın bayisine gittim adam bana 16 gb var dedi. 32 GB satan başka bayisi var mı? bide Arkadaşlar aranızda İphone 5 alıp kullanan varsa bu avea nın kampanyaları hakkında bilgi verir misiniz ? yani hattı aldığınızda toplam ne kdr bi ücret ödemem gerekecek kendi sitesinde bilgi varda o da sadece telefon ücret bilgisi. Bir bildiği olan varsa yardım etsin.

şimdiden teşekkürler

avea linki burdahttp://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/iPhone5

• 32 Gb al ben doldururum diyorsan.Başka bayileri gezersen bulursun.
  • Operatörlerden alma da Bilkom garantili bulduğun yerden al. Operatörler sırf işin kazığında
  • 32GB şu an bana yetmiyor o kadar söyleyeyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: ariescusjr

Bütçeni bilmem ama arkadaşlar doğru diyor... Teknoloji marketlerden al, ya da ne bileyim alacaksan da 10 taksidi geçirmeden al...2 yıla kadar o telefon cidden mahvolur ve sen hala telefon taksidi ödersin... Bunu da düşün...Ortalama olarak bir telefondan 6 ay sonra sıkılan bir milletiz :)

doğru sölüyorsun usta ama annem telefonu peşin almayacağı için taksitle almayı düşünüyor. operatörden almak daha yatkın.uygulamalar benim için önemli olduğu için bu alacağım telefonu yaklaşık 1.5 seneye kadar kullanmayı düşünüyorum. O güne kadar işimi görür die düşünüyorum . zaten sonrası belli anneme verir yeni bir İphone alırım

• quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

32GB şu an bana yetmiyor o kadar söyleyeyim..

nasıl yetmiyor ? ne indiriyorsun telefona sıklıkla kardeş
  • Kesinlikle en az 32 al.

4S vardı bende 16 lıktı birşe yüklenmiyordu hemen hafıza doluyordu.

5 aldığım zaman 64 lük aldım istediğim herşeyi yüklüyorum sıkıntı çıkmıyor bellek konusunda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yüklüyosunuz o kadar bilmiyorum 20 ye yakın uygulama var 200 e yakın müzik birsürü fotoğraf var ama ben 8 gb kullanıyorum 3gs daha 5 gb boş :)))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 16 gb kullaniyorum, film, muzik arti 75 tane uygulama var, hala 2-3 gb bos yer var.

• Kesinlikle operatörlerden alma. Hem çok pahalı oluyor hemde 2 yıl boyunca bağlı kalıyosn.
    Eğer para önemli değilse teknosadan 32gb al.
    Ama 16gb ve 32gb arasında ciddi fiyat farkı var.
    Eğer çok film izlemiyorsan 16gb yeter.
    (16gb alıpta hiç film izleme demiyorum ama 3-4 film yüklersin sonra siler izlemediğin filmleri yüklersin gibi.)
    (Gerçi 32gb alıncada film arşivi yapamassın :D )
    Kısacası 16gb film ve birçok uygulamayı kaldırabilir.

NOT: AYRICA HEMEN ALMA ,TEKNOSA TURUNCU İNDİRİM VE VATAN COMPUTER'İN %20LİK İNDİRİM GÜNLERİ,HAFTALARI vs. OLUYOR ONLARI TAKİP ET.
  • Konu basligina itafen 50 TL calisir

Saka biryana 16 gb kesinlile yetmez zaten sifirdan baktiginizda 13-14 gb ile aciliyor cihaz

• Böyle kaç GB alayım diye açılan kaçıncı konu Allah bilir hepsine de aynı cevap verdim

Senin ne yükleyeceğini bitirdiğin oyunların telefonda kalacağını kaç müzik yükleyeceğini çok mu az mı fotoğraf çektiğini senden iyi kimse bilemez.Ben 16Gb dolduramam adamlara 64Gb yetmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmtjklv

quote:

Sadece resimlerim 3,2GB oyunlarım yaklaşık 10gb vardır programlar dalan derken boş yerim 1,3gb kadar. Hala indirmek istediklerim var ve bazılarını siliyorum yavaş yavaş. Hepsini kullanıyormuyum hayır fakat elinin altında olunca insan sıkılmıyor.

• Benim 16 GB. App Store'u aldığım ilk gün baştan sona gezdim indireceğim bütün uygulamaları, beğendiğim oyunları indirdim. Müziklerimi, fotoğraflarımı attım. Daha 10 GB boş alanım var. Ne kadar uygulama veya oyun indirebilirsin ki bence 16 GB yeter en azından bana yetiyor. Aradaki fiyat farkına değmez. Dinlemediğin müzikleri, hatıra olsun diye tuttuğun fotoğrafları bilgisayarına at doldukça.
  • quote:

quote:

quote:

Sadece resimlerim 3,2GB oyunlarım yaklaşık 10gb vardır programlar dalan derken boş yerim 1,3gb kadar. Hala indirmek istediklerim var ve bazılarını siliyorum yavaş yavaş. Hepsini kullanıyormuyum hayır fakat elinin altında olunca insan sıkılmıyor.

sen işi götürmüşün kardeşim :D

• Yurtdışından 64GB getirtin imkanınız varsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DewilDragon

Benim 16 GB. App Store'u aldığım ilk gün baştan sona gezdim indireceğim bütün uygulamaları, beğendiğim oyunları indirdim. Müziklerimi, fotoğraflarımı attım. Daha 10 GB boş alanım var. Ne kadar uygulama veya oyun indirebilirsin ki bence 16 GB yeter en azından bana yetiyor. Aradaki fiyat farkına değmez. Dinlemediğin müzikleri, hatıra olsun diye tuttuğun fotoğrafları bilgisayarına at doldukça.

iphone 5 i nerden aldınız bilgi verir misiniz. aldığınızda telefonda bi sıkıntı yaşadınız mı ölü pixel çizik kırık cam vs gibi bi sıkıntı oldu mu ? araştırdığım kadarıyla baya kafası ağrıyan varmış ? şimdi telefonu incelemeden almak istemiyorum ..
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DewilDragon

Benim 16 GB. App Store'u aldığım ilk gün baştan sona gezdim indireceğim bütün uygulamaları, beğendiğim oyunları indirdim. Müziklerimi, fotoğraflarımı attım. Daha 10 GB boş alanım var. Ne kadar uygulama veya oyun indirebilirsin ki bence 16 GB yeter en azından bana yetiyor. Aradaki fiyat farkına değmez. Dinlemediğin müzikleri, hatıra olsun diye tuttuğun fotoğrafları bilgisayarına at doldukça.

iphone 5 i nerden aldınız bilgi verir misiniz. aldığınızda telefonda bi sıkıntı yaşadınız mı ölü pixel çizik kırık cam vs gibi bi sıkıntı oldu mu ? araştırdığım kadarıyla baya kafası ağrıyan varmış ? şimdi telefonu incelemeden almak istemiyorum ..

Bizim tanıdığımız bir telefoncu vardı o uygun bir fiyata getirdi, hiçbir sorun yaşamadım :)

• bende senin bu yorumuna 50 tl veririm
  • 70-80 uygulama yüklüyoruz telefona evet ama kaçını kullanıyoruz. Aktif olarak kullandığım 5-6 program var. Diğerlerini 40 yılın başında. O yüzden 16 bana yetiyor. Ama müzik filan çok fazla istiyorum video da atarım dersen 32 al

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.