Şimdi Ara

İPHONE 5 alacağım yardım !! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İnanmayacaksınız ama ben telefonumu BİM mağazasından aldım.. Fiyatı da 1.850 TL.. Google da aratın .. Sadece Üsküdar Beykoz tarafındaki BİM mağazalarında satış var.. Teknosa fiyatı 2.350 lira

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

quote:

Orijinalden alıntı: ahmtjklv

quote:

32GB şu an bana yetmiyor o kadar söyleyeyim..

nasıl yetmiyor ? ne indiriyorsun telefona sıklıkla kardeş

Sadece resimlerim 3,2GB oyunlarım yaklaşık 10gb vardır programlar dalan derken boş yerim 1,3gb kadar. Hala indirmek istediklerim var ve bazılarını siliyorum yavaş yavaş. Hepsini kullanıyormuyum hayır fakat elinin altında olunca insan sıkılmıyor.

toplamda 13.2 hadi ıvır zıvır desek 17. 15 gb boş neyine yetmiyo ?

• quote:

Orijinalden alıntı: AndacHan

quote:

quote:

quote:

32GB şu an bana yetmiyor o kadar söyleyeyim..

nasıl yetmiyor ? ne indiriyorsun telefona sıklıkla kardeş

Sadece resimlerim 3,2GB oyunlarım yaklaşık 10gb vardır programlar dalan derken boş yerim 1,3gb kadar. Hala indirmek istediklerim var ve bazılarını siliyorum yavaş yavaş. Hepsini kullanıyormuyum hayır fakat elinin altında olunca insan sıkılmıyor.

toplamda 13.2 hadi ıvır zıvır desek 17. 15 gb boş neyine yetmiyo ?

Yetmiyor işte yapacak bir şey yok. Satıyorum zaten 5. Nesil 64gb alacağım.

• 8GB iphone 4 ümde 4 gb boş yerim var , sevdiğim ve ihtiyaç duyduğum bütün uygulamaları falan indirdim. düşün bide kasım ayında amerikadan getirttim , istesem 32 de alırdım
  • beyler avea bayilerinden birine gittik (iphone 5 almaya) adam bize 4g(şebeke) yok Türkiyede o yüzden telefon kendine reset atar bütün rehberin gider diyor. Böyle bir sorun yaşayan varmı ? Bu eleman bayaa saçmaladı , apple dan apple a bluetooth olayını bilirsiniz onu dünyanın sonu gibi anlattı , gerçi neden böyle anlattı anladık elinde yokmuş , elindekileri satmaya çalıştı

fakat böyle bir sorun varmı , rehberi silinen varmı öğrenmek istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-385926BEA -- 12 Şubat 2013; 13:28:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: writeitright

beyler avea bayilerinden birine gittik (iphone 5 almaya) adam bize 4g(şebeke) yok Türkiyede o yüzden telefon kendine reset atar bütün rehberin gider diyor. Böyle bir sorun yaşayan varmı ? Bu eleman bayaa saçmaladı , apple dan apple a bluetooth olayını bilirsiniz onu dünyanın sonu gibi anlattı , gerçi neden böyle anlattı anladık elinde yokmuş , elindekileri satmaya çalıştı

fakat böyle bir sorun varmı , rehberi silinen varmı öğrenmek istiyorum

Ürün satma politikası. İnternetten al bence hocam bayilerde sıkıntı olur yüksek fiyatttan verirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: umutxx

İnanmayacaksınız ama ben telefonumu BİM mağazasından aldım.. Fiyatı da 1.850 TL.. Google da aratın .. Sadece Üsküdar Beykoz tarafındaki BİM mağazalarında satış var.. Teknosa fiyatı 2.350 lira

hadi ordan uydurma
  • quote:

Orijinalden alıntı: Créw

8GB iphone 4 ümde 4 gb boş yerim var , sevdiğim ve ihtiyaç duyduğum bütün uygulamaları falan indirdim. düşün bide kasım ayında amerikadan getirttim , istesem 32 de alırdım

amerikadan nasıl getirtiyorsunuz. tanıdığınız mı var yoksa amazondan mı şipariş veriyorsunuz ?
  • quote:

quote:

8GB iphone 4 ümde 4 gb boş yerim var , sevdiğim ve ihtiyaç duyduğum bütün uygulamaları falan indirdim. düşün bide kasım ayında amerikadan getirttim , istesem 32 de alırdım

amerikadan nasıl getirtiyorsunuz. tanıdığınız mı var yoksa amazondan mı şipariş veriyorsunuz ?

tanıdık getirdi ,

dediğim gibi oyun müzik film fazla indirmiceksen 16 bile yeter
  • quote:

quote:

quote:

tanıdık getirdi ,

dediğim gibi oyun müzik film fazla indirmiceksen 16 bile yeter

baya bir uygulama indiricem. zaten uygulama bakımında zengin olduğu için iphone istemişimdir ..

• quote:

quote:

İnanmayacaksınız ama ben telefonumu BİM mağazasından aldım.. Fiyatı da 1.850 TL.. Google da aratın .. Sadece Üsküdar Beykoz tarafındaki BİM mağazalarında satış var.. Teknosa fiyatı 2.350 lira

hadi ordan uydurma

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=71197033&p=1#71604110

• quote:

quote:

quote:

hadi ordan uydurma

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=71197033&p=1#71604110

şoktayım :D artık xperia z yi de görürüz bimde :D 2 sokak yanımda bim bi gidip sormalıyım hemen :D

• iyi akşamlar .dun amerikadan iphone 5 geldı gıttım turkcele nano sımkart taktrdım fln sonra arama geldı ahızeden ses gelmyordu.benım sesım gıdyr ancak ahızıden ses gelmyrdu bunun sebebi ne olabılır.dun ios gunceleme bolumunde yazmstm sormustum bazı arkdaslar kulaklık jelatın gıbı sebplerdn olablr dedıler ama ben pupaya gosterdm onlar gorunen bısı olmadını soledıler.bnde bugun gdıp genpaya verdım.olaya bakarmsnz okadar bekle sabret telefon gelsin bozuk cıksın.moralım ınanılmaz bozuk.sizce sebebı ne olablr.genpa guvenılr oldugu ıcn onlara verdım yapabılırler mı .lutfen cevap yazın Mustaga bey morlaım cok bozuk.. nolur biraz içimi rahatlacak birşeyler soyleyın yada acı gerçekelri...(((
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.