Şimdi Ara

İPHONE 5 ALDIM ARKADAŞLAR UYGULAMA ÖNERİR MİSİNİZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADaŞLAR YENİ TELEFONUMA GÜZEL UYGULAMALAR öNERİR MİSİNİZ?

• Forumda zibilyon tane konu var az bakin. Her telefon alip konu acacaksa, var olan konularin ne mantigi var?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cihazımda kesinlikle bulundurduklarımı söyleyeyim;

Facebook, Facebook Messenger, Twitter, Instagram, Foursquare, Skype, Viber, TeamViewer, Shazam, Fizy, MessageMe, YouTube, FoxTube, SpeedTest, Puffin web browser, GTA Vice City, Real Racing 3, Craz Taxi, Traffic Racer, ShadowGun: DeadZone (online oyundur tavsiye ederim), Çok Atışlı (online amiral battı), HayDay, Subway Surfers, Hill Climb, Vector, Temple Run -lar- , Tentacles, D-Day, WCTT, Head Soccer, Score, Pottery, Battery Doctor, TaksiMetre, Fluid, Calculator, Günün Uygulaması, Yazı Tura, Flashlight +, PIP Camera, Wallpapers
  • Temple Run tüm serileri Fruit Ninja tüm serileri mc4 most wanted asphalt 7 nova 3 subways surfers bunlar en çok oynadıklarım şuan telefonun şarjı bitti yoksa klasörlerin sslerini atardım 160 küsür uygulama yüklü
  • elinize emeğinize sağlık teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

Cihazımda kesinlikle bulundurduklarımı söyleyeyim;

Facebook, Facebook Messenger, Twitter, Instagram, Foursquare, Skype, Viber, TeamViewer, Shazam, Fizy, MessageMe, YouTube, FoxTube, SpeedTest, Puffin web browser, GTA Vice City, Real Racing 3, Craz Taxi, Traffic Racer, ShadowGun: DeadZone (online oyundur tavsiye ederim), Çok Atışlı (online amiral battı), HayDay, Subway Surfers, Hill Climb, Vector, Temple Run -lar- , Tentacles, D-Day, WCTT, Head Soccer, Score, Pottery, Battery Doctor, TaksiMetre, Fluid, Calculator, Günün Uygulaması, Yazı Tura, Flashlight +, PIP Camera, Wallpapers

Yararlandım teşekkürler

•  İPHONE 5 ALDIM ARKADAŞLAR UYGULAMA ÖNERİR MİSİNİZ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefonu ilk günden pazara çevirmeseydin. Bence biraz iphone 5 hızını kalitesini gör, hisset. Sonra akarsın uygulamalarda.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyvallah
  • GarageBand, temple run 1,2, subway surfers, zaytung, instagram bunlar benim favorilerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dmitri Karamazov

quote:

Orijinalden alıntı: nahege270

Cihazımda kesinlikle bulundurduklarımı söyleyeyim;

Yararlandım teşekkürler

Rica ederim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.