Şimdi Ara

İphone 5 aldım fakat..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün iphone5 aldım aveadan 2adet fakat forumda gezerken gördüm avea bayisi bir arkadaşa teşhir ürünü satmış bende korkmadım değil açıkcası bunu öğrenmek için ne yapmak gerek aldığımda direk aldığım yerde açıp bakayım mı kutusuna falan ? 2 veya 3güne kadar geleceğini söylediler geldiğinde arayacaklar sözleşmeyi imzaladım.

• sözleşmeyi imzalamanız hiç bişeyi değiştirmiycek sözleşme sisteme girilirken cihazın imei numarasıyla birlikte giriliyor. ellerinde cihaz yoksa sözleşmede girilemez gidip iptal ettirebilirsiniz mırın kırın edelerse şikayetçi olacağını söylemen yeterli

bir diğer husus kapalı kutu cihaz alıyorsan teşhir değil demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *GameOver* -- 20 Şubat 2013; 22:27:30 >
  • Teshir urunu kapali kutu olmaz demek dogru degil, diger konu okunursa arkadasa da jelatinli kutusuyla teshir urunu satildigi gorulur.

Teshir urunu olanin arkadasinda DEMO NOT FOR SALE yaziyor. Bu ibare var mi yok mu bakin. Kutu iceri tam mi degil mi bunu kontrol edin. Teshir urunu cihazin kutusundan kulaklik cikmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dün okudum o konuyu demo for not sale yazısına bakıcam zaten tek bu yeterli oluyorsa sorun değil birde ben telefon gelmeden imzayı attım yarın falan gelicekmiş telefon olduda bir sorun çıktı attığım imza bir sorun yaratmaz değilmi yani telefonu aldığıma dair imza atmadım sonuçta.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.