Şimdi Ara

İphone 5 arka üst cam çıkması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar. Düşme sonucu arka üst cam çıta çıktıda ama soket sayesinde duruyor bu ne soketi? Söksem ne olur? Ve bu çıtayı nasıl yapıştırabilirim? Yardımcı olurmusunuz
     İphone 5 arka üst cam çıkması

• Ooof geçmiş olsun, fena düşmüş yalnız.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hiç sorma ya kahve döktüm bide koluma telefonu kurtarmak için ama ne telefon nede kolum kurtuldu :) sunu anladımki bu telefon suya harbi dayanıklı su dökmüştüm buda 2. Kez kahve döküşüm :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zyilmaz90 -- 11 Nisan 2014; 16:58:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lightning (şarj) girşinin yanlarında bulunana 2 vidayı söküp arka kapağı çıkartın. sonrasında parçayı yerine takabilirsiniz zannediyorum. En azından sarkmasını engellemiş olursunuz. Eliniz söküp takma işlerine yatkınsa yapın ama yoksa hiç girişmeyin, telefoncuya götürün. Cihazı nasıl açacağınız konusunda ifixit internet sitesinden yardım alabilirsiniz. Gelişmeleri yazarsanız sevinirim. iyi forumlar...

Edit:Şimdi baktım iPhone 5'te iPhone 3GS gibi ekran kısmından parçalarına ayrılıyormuş. iPhone 4 ve 4S'te vidaları sökünce arka kapak açılıyordu. Malesef benim fikrim sizin için çözüm olmaz. Sizin için çözüm araştırıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RDHM -- 11 Nisan 2014; 17:28:30 >
  • Yatkın yatkın. Şimdi baktımda altındaki 2 vidanın biri düşmüş :) of nedir cektiğim su telefondan ekranını değiştirtmiştim adam iyi sıkmamış demekki ekranda bozuk zaten şarjı 20 ye düştükten sonra çıldıryor kendi kendine dokunma algılıyo ekranı kapatıp acınca düzeliyo. Kamerasıda bozuk gece flash açarak foto cekince bembeyaz cıkıyo kamera sipariş etmeyi düşünüyom ebay den yada burda ucuz bulursam alıcam kamera bozuksa tabi eve gidince bi ameliyat yapayım ben sizi bilgilendiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: zyilmaz90

Yatkın yatkın. Şimdi baktımda altındaki 2 vidanın biri düşmüş :) of nedir cektiğim su telefondan ekranını değiştirtmiştim adam iyi sıkmamış demekki ekranda bozuk zaten şarjı 20 ye düştükten sonra çıldıryor kendi kendine dokunma algılıyo ekranı kapatıp acınca düzeliyo. Kamerasıda bozuk gece flash açarak foto cekince bembeyaz cıkıyo kamera sipariş etmeyi düşünüyom ebay den yada burda ucuz bulursam alıcam kamera bozuksa tabi eve gidince bi ameliyat yapayım ben sizi bilgilendiririm.

mesajıma ufak bir ekleme yaptım. haberiniz olsun
  • Bende arka kapak sökülmüyo neyi kasdetti arkadaş diye düşünüyodum :) komple sökücem ya ayar etti beni iyice

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Titreşimde bozulmuş şimdi fark ettim :(

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.