Bildirim
iPhone 6 arka bölümde çıkmayan lekeler
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bide asetonlu pamukla deneyin ... -
Şu an okuldayım metro mağazalarında 2 liraya satılan bir mendil görmüştüm 4s cihazıma iyi gelmişti ss muhakkak atacağım pm den eve gidince
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cihazım gold bendede aynı problem var
Kilifla kullaniyorsaniz o ve lekeler kilifli iken olustuysa gecmeyebilir
-
Hocam cevaplar için teşekkür ederim asetonu deneyeceğim.Islak mendil olayını felan denedimde sonuç alamadım.
Ayrıca evet kılıfla kullanılıyor bende sorunun ondan olduğunu düşündüm ancak çözümü için birşeyler arıyorum -
Cam diyince bu gözlük camlarını silmek için bir sprey vardı aklıma geldi birde onla deneyeyim sıkıp fiber ile olmadı zaten bulucam onlardan :)
Hocam bende aynı model var.Aynı sorunda vardı.Annenin önerisiyle peçeteye sabun koyup üstünde sabunu yaydın ıslak mendillede geç tertemiz miss
note2 kullanirken oldu bende. kilif taktim cikardim ki boyle oldu sabun kar etmedi aseton kar etmedi ne yaptiysm gecmedi bir tek pasta cila denemedim. onuda deneyectim telefonu sattim. -
aseton cihazın boyasınıda söküp atabilir kolonyadan fazlasına girme -
Aseton deneme hocam bence
Gözlük için yeni nesil silme fısfıs'ları çıktı deneyebilirsin :) -
kılıf mı sebep oldu buna? -
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
kılıf mı sebep oldu buna?
Evet hocam plastik kab yüzünden -
benim s4te de var bunlar, sokaktan aldığım kılıfı 1-2 ay sonra bi çıkardım bu lekeler vardı ama ne olursa olsun gideceklerini sanmıyorum uğraşmadım -
-
Kılıf taksaydın
Dediginiz dogrudur ben iphone 5'i ilk aldigimda arkadaki plastik seffaf kilifin icerisinde hafif su buhari gibi islaklik olmustu uzun sure oyun oynadiktan sonra tabi uzun surede leke yapıyor olabilir
Bir sonuca ulaştınız mı aynı sorundan muzdaribim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- iphone şarj soketi temassızlık
- iphone hafıza yükseltme zararları
- iphone aux ayarları
- apple değişim belgesi
- iphone batarya değişimi sonrası pil sağlığı görünmüyor
- apple watch ultra 2 özellikleri
- en iyi powerbank markaları
- macbook pro yurtdışı fiyatı
- en iyi telefon kılıfı markaları
- apple watch 7 özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X